Alle 123hb.com aanbiedingen, kortingscodes en acties

3 actuele kortingen of kortingscodes

Bestel met korting met deze actuele januari 2020 vouchers en kortingen van 123hb.com, en ontvang daarbovenop altijd nog eens extra korting op je mijnkorting account.

123hb.com kortingscodes

 • 10%
  extra korting

  25% korting met de kortingscode bij 123hb.com

  Bij 123hb.com

  Maak gebruik van de 25% kennismakingskorting bij 123hb.com en gebruik de kortingscode bij het bestellen.

 • 10%
  extra korting

  Kortingscode voor 25% korting bij123hb.com

  Bij 123hb.com

  Gebruik de kortingscode van 123hb.com om uw bestelling te plaatsen bij 123hb.com. Profiteer nu van deze actie en ontvang 25% korting.

123hb.com acties

 • 10%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij 123hb.com

  Bij 123hb.com

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij 123hb.com. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een 123hb.com kortingscode.

Alle 123hb.com aanbiedingen, kortingscodes en acties

Korting bij 123hb.com

Ben jij ook op zoek naar kortingsacties, kortingscodes, acties van 123hb.com, die bruikbaar zijn in januari 2020? Dan kunnen wij je wellicht helpen, want wij van MijnKorting staan dagelijks in contact met 123hb.com. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan laten we je die meteen weten op deze pagina. En daarbovenop ontvang je bij MijnKorting te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij 123hb.com. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting krijgen. Hieronder vertellen we je alles over de webshop en de kortingen bij 123hb.com, dus lees gerust verder.

123hb.com is de webshop van HB Healthy Body Products bv. Dit bedrijf brengt al sinds 1987 een superieur voedingssupplement op de markt onder de naam HB Anti-Oxidant Nr.1. Dit is een hoog gedoseerde en extreem effectieve combinatie van vitamines en anti-oxidanten. Het bedrijf richt zich geheel op dit ene product, dat in principe alleen via internet verkrijgbaar is. Het is ontwikkeld om een leven lang dagelijks te kunnen gebruiken, voor zowel mannen als vrouwen vanaf 30-35 jaar, voor de hoogste bescherming en verbetering ongeacht leefstijl, conditie, stressniveau of verouderingsproblemen. Ook naast medicijnen.

HB Anti-Oxidant Nr.1 is een uniek product, niet te vergelijken met enig ander voedingssupplement. Het geeft zo’n hoge bescherming en zulke goede resultaten dat klanten na kennismaking hiermee het jaar in jaar uit blijven gebruiken. De positieve effecten die klanten bij zichzelf ervaren zijn overduidelijk. De grondlegger van het bedrijf, Bob Hoogenboom, is het levende bewijs hiervan. Hij is 78 jaar, gebruikt al meer dan 30 jaar dagelijks HB Anti-Oxidant Nr.1 en heeft de uitstraling, fysieke en mentale power en de vitale functies van een 40’er. Hij gebruikt geen enkel medicijn en meet zich in kracht en reflexen met sporters die tientallen jaren jonger zijn.

Het wordt geproduceerd in West-Europa volgens de strengste farmaceutische normen (HACCP en GMP) en volgens de Europese richtlijnen voor voedingssupplementen. Het gemiddelde aankoopbedrag van bestellende klanten ligt tussen de 70 en 290 euro per order. HB Healthy Body Products hanteert een aantrekkelijke commissie. HB healthy Body Products kijkt uit naar een nauwe samenwerking met jou als publisher. Hierbij kun je gebruik maken van de aangeboden banners. Wil je het net even anders aanpakken, met een aangepaste banner of bijvoorbeeld een actie, dan helpt het bedrijf je daar graag bij. Stuur een bericht via het berichtencentrum of neem hiervoor rechtstreeks contact op met danny@123hb.com.

Daarom, ga vanaf nu langs onze website naar 123hb.com voor permanent korting op alle aankopen, ook als je een kortingscode invult of je gebruik maakt van een andere actie.

Kortingen

met kortingscode: 10% (extra) korting
zonder kortingscode: 10% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar 123hb.com

 terug naar alle winkels