Alle 123Waldo kortingen, kortingscodes en acties

1 actuele korting of kortingscode

Hier vind je alle actuele september2022 vouchers en acties van 123Waldo, en daarbovenop ontvang je altijd nog eens extra korting op je mijnkorting account.

123Waldo acties

 • tot 5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij 123Waldo

  Bij 123Waldo

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij 123Waldo. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een 123Waldo kortingscode.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van 123Waldo

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • tot 5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij 123Waldo

  Bij 123Waldo

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij 123Waldo. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een 123Waldo kortingscode.

Alle 123Waldo kortingen, kortingscodes en acties

Kortingen bij 123Waldo

Op zoek naar opladers, batterijen, screen protectors, stroom omvormers en nog meer? De webshop 123Waldo heeft een breed assortiment, waar voor ieder wat wils is. Het fijne aan shoppen bij deze webwinkel is dat je te maken hebt met scherpe prijzen. Daarnaast zijn er vele manieren waarop je de kosten kunt besparen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te profiteren van de weekaanbiedingen, exclusieve nieuwsbrief kortingen, sociale media aanbiedingen en kortingscodes. In deze tekst zal je meer lezen over al deze kortingsmogelijkheden, dus lees snel verder.

Scherpe prijzen

Indien je op zoek bent naar batterijen of andere producten die te maken hebben met het opladen, ben je aan het juiste adres bij 123Waldo. Deze webwinkel heeft een breed assortiment bestaande uit batterijen, opladers, laptop toetsenborden, stroom omvormers, screen protectors, LCD schermen, UPS en nog veel meer. Op de site kom je genoeg interessante producten tegen. Het fijne is dat je te maken hebt met scherpe prijzen. Wanneer je shopt bij 123Waldo, is het dus te allen tijde mogelijk om geld te besparen. Zo kun je bijvoorbeeld bij het plaatsen van je bestelling ook nog eens een kortingscode inzetten. Daar zal later in deze tekst uitvoerig op in worden gegaan.

Weekaanbiedingen

De online webshop 123Waldo heeft een breed assortiment en de prijzen zijn ook nog eens extreem scherp. Dat is uiteraard ideaal voor jou als klant. Natuurlijk wil je de kosten zo laag mogelijk houden. Gelukkig zijn daar bij 123Waldo verschillende mogelijkheden voor. Naast dat de webwinkel al lage prijzen hanteert, kan je als klant ervoor kiezen om nog meer geld te besparen. Dit doe je door te kijken tussen de weekaanbiedingen. Er is op de site een overzicht met weekaanbiedingen. De kortingen lopen hoog op en daardoor weet je zeker dat je een voordelig aankoop kunt plaatsen bij 123Waldo. Voordat je een bestelling plaatst bij 123Waldo is het dus zeker aan te raden om eerst even tussen de weekaanbiedingen te kijken. Zie jij even geen interessante weekaanbieding, dan zal je volgende week wel weer een ideale actie zien.

Exclusieve nieuwsbrief aanbiedingen

De webshop 123Waldo wil het online winkelen zo aangenaam mogelijk maken voor de klant. Dat doet de shop natuurlijk door lage prijzen te hanteren en weekaanbiedingen aan te bieden. Daarnaast heeft 123Waldo voor wie wil een interessante nieuwsbrief. Hierin lees je over de laatst ontwikkelingen en daarnaast ontvang je op deze manier speciale kortingen. De leden van de nieuwsbrief zijn de eerste klanten die deze exclusieve kortingen ontvangen. Dat is uiteraard enorm fijn, want zo ben je er het snelste bij. Wanneer er een interessante korting of deal staat in de nieuwsbrief, kun je direct doorklikken naar de webshop. Wees alert, want misschien vind je wel een unieke kortingscode in de nieuwsbrief van 123Waldo.

Kortingscodes ontdekken bij Mijnkorting

Ben jij op zoek naar batterijen en opladers? Dan is 123Waldo de perfecte webshop voor jou. Zoals je al hebt kunnen lezen, heb je bij 123Waldo met een breed assortiment te maken. Dit is gunstig, want zo weet je altijd wel iets te vinden. Daarnaast profiteer je van de scherpe prijzen die gehanteerd worden door de webwinkel en geniet je van de weekaanbiedingen die je op de site of in de nieuwsbrief ontdekt. Er zijn genoeg manieren om de kosten te besparen bij 123Waldo. Mijnkorting helpt je daar een handje bij. Mijnkorting is namelijk gespecialiseerd op het gebied van acties en kortingen. De website staat vol met kortingscodes voor wel meer dan 1900 webshops. Zo vind je er ook regelmatig een voor 123Waldo. Indien je een bestelling wilt plaatsen op de site van 123Waldo, is het aan te raden om daarvoor eerst een kijkje te nemen op de site van Mijnkorting. Kijk dan goed of je een kortingscode voor 123Waldo weet te ontdekken. Is dit het geval, dan kun je dubbele korting pakken. Dat komt doordat de korting van de kortingscode bovenop al bestaande aanbiedingen geldt. Voordat je gebruik kunt maken van een kortingscode, is het noodzakelijk om eerst een account te maken bij Mijnkorting. Gelukkig is dit erg eenvoudig en is het daarnaast helemaal gratis. Heb je eenmaal een account aangemaakt, dan heb je recht op alle kortingen en acties die worden aangeboden. Een extra reden om lid te worden van Mijnkorting, is de welkomstpremie. Ieder nieuw lid van 123Waldo ontvangt 7,50 euro welkomstpremie, die hij of zij helemaal zelf mag houden. 

Social media aanbiedingen

Social media wordt door iedereen gebruikt om elkaar op de hoogte te houden van nieuwe dingen. Ook 123Waldo is actief op social media en probeert alle klanten tevens op de hoogte te houden van de recentste updates. Zo weet je als klant precies waar het assortiment uit bestaat en welke producten er nieuw op de site van 123Waldo staan. Ook is het handig om de social media pagina’s van 123Waldo te volgen, omdat hierop regelmatig acties en aanbiedingen worden geplaatst. De kortingen lopen hoog op. Dat maakt het voor jou makkelijker om geld te besparen op de bestellingen die je wilt plaatsen bij 123Waldo. Indien je aan het online shoppen bent en je wilt jouw bestelling definitief plaatsten, is het dus handig om van tevoren even een kijkje te nemen op de social media van 123Waldo. Misschien ontdek je wel een ideale kortingscode. Hiermee ontvang je natuurlijk dubbel zoveel voordeel.

Wacht niet langer af en laat jezelf verrassen door het unieke assortiment van 123Waldo. Het fijne aan shoppen bij 123Waldo is dat je te maken hebt met zeer scherpe prijzen. Zo lukt het te allen tijde om geld te besparen tijdens het online winkelen. Wil jij de kosten nog verder reduceren? Dan is het aan te raden om een kijkje te nemen tussen de weekaanbiedingen en op de social media van 123Waldo. Hier vind je regelmatig aanbiedingen en kortingen, die ervoor zorgen dat je nog voordeliger uit bent. Ook is het een aanrader om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van 123Waldo. Op deze manier ontvang je exclusieve aanbiedingen en kortingen in je mailbox. Heb je nu nog geen genoeg van al die kortingen? Meld je dan aan bij Mijnkorting en ga op zoek naar de beste kortingscodes voor 123Waldo.

Kortingen

zowel met of zonder kortingscode:
5% (extra) korting op bestellingen onder € 120
2,5% (extra) korting op bestellingen boven € 120

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar 123Waldo

 terug naar alle winkels
Account registratie is op dit moment uitgeschakeld.