Alle Adagio Hotels kortingscodes, aanbiedingen en kortingen

1 actuele korting of kortingscode

Alle actuele december 2019 acties en promotiecodes van Adagio Hotels, en bovendien ontvang je nog eens extra korting op je mijnkorting account.

Adagio Hotels acties

  • 3%
    extra korting

    Altijd extra korting op je aankoop bij Adagio Hotels

    Bij Adagio Hotels

    Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Adagio Hotels. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Adagio Hotels kortingscode.

Alle Adagio Hotels kortingscodes, aanbiedingen en kortingen

Korting bij Adagio Hotels

Ben je op zoek naar kortingscodes en kortingen van Adagio Hotels, die geldig zijn in december 2019? Dan zit je hier gebakken, want wij van MijnKorting checken dagelijks de webshop van Adagio Hotels. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan communiceren we die op deze pagina. En als extra ontvang je bij ons altijd extra korting bij al je bestellingen bij Adagio Hotels. In de volgende paragrafen leggen we wat meer uit over Adagio Hotels, dus lees gerust verder.

Parijs, Brussel, Berlijn… Uw appartement in het hart van de mooiste steden van Europa!

Maak gebruik van het grootste netwerk van Europese apart hotels, met 100 bestemmingen in het hart van de grote steden. Leer uw nieuwe omgeving goed kennen vanuit een ideale locatie in het centrum van de stad, vlak bij openbaar vervoer.

Adagio biedt 24/7 hotelservices en het toegewijde personeel staat altijd voor u klaar om uw verblijf nog aangenamer te maken.

Van studio's tot driekamerappartementen, u kunt kiezen uit diverse soorten ruime en modulaire appartementen met volledig ingerichte keukens zodat u uw favoriete maaltijden kunt maken.

Bespaar: bij Adagio is de prijs afhankelijk van de grootte van het appartement, niet het aantal personen dat er verblijft. We bieden ook aantrekkelijke kortingen op verblijven van 4 nachten of langer!

Daarom, ga vanaf nu altijd langs mijnkorting.nl naar Adagio Hotels om altijd korting te ontvangen op alle bestellingen, ook als er geen actie of kortingscode beschikbaar is.

Kortingen

met kortingscode: 3% (extra) korting
zonder kortingscode: 3% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Adagio Hotels

 terug naar alle winkels