Kortingscodes, acties en aanbiedingen van Amsterdammotorshow

1 actuele korting of kortingscode

Alle coupons van Amsterdammotorshow geldig in december 2019, en ontvang daarbovenop altijd extra korting op je mijnkorting account.

Amsterdammotorshow acties

  • € 2,50
    extra korting

    Altijd extra korting op je aankoop bij Amsterdammotorshow

    Bij Amsterdammotorshow

    Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Amsterdammotorshow. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Amsterdammotorshow kortingscode.

Kortingscodes, acties en aanbiedingen van Amsterdammotorshow

Korting bij Amsterdammotorshow

Zoek je naar kortingen, aanbiedingen en kortingscodes van Amsterdammotorshow, bruikbaar in december 2019? Dan ben je bij mijnkorting aan het juiste adres, want wij checken dagelijks de webwinkel van Amsterdammotorshow. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan laten we je die meteen weten. En bovendien ontvang je bij MijnKorting.nl altijd extra korting bij al je aankopen bij Amsterdammotorshow. Hieronder willen we in het kort wat meer uitleggen over Amsterdammotorshow, dus lees gerust verder.

De eerste editie van de Amsterdammotorshow.com was een doorslaand succes. Deze vond plaats in de RAI Amsterdam, waar uiteindelijk bijna 60.000 bezoekers aanwezig waren. Bij de Amsterdammotorshow.com wordt het accent gelegd op auto’s met emotie. Denk hierbij aan: exclusieve supercars, bijzondere klassiekers en natuurlijk excentrieke, sportieve auto’s met een geweldig performance gehalte!

De 2e editie van de Amsterdammotorshow.com zal plaatsvinden van 3 tot en met 7 december 2019 en er wordt flink uitgepakt. Ten eerste is de show met 50.000 m2 groter. Daarnaast is er ook een flinke stijging zichtbaar in het aanbod.

De eerste noviteiten en auto’s uit privécollecties zijn inmiddels bekend gemaakt. Tijdens de Amsterdammotorshow.com 2019 kan men genieten van een unieke Mercedes CLK-GTR tot een zeer bijzondere Spyker collectie van Holland House (het beste uit Nederland). Diverse Formule-1 en DTM auto’s zullen te bewonderen zijn, net als de nieuwste modellen van onder meer Ferrari, Lamborghini, Aston Martin en Bentley.

Daarnaast zal de legendarische Bugatti EB 110 worden vertoond. Het blijft nog spannend wat er nog meer te zien is, want de wereldprimeur van het Italiaanse Novitec wordt nog bekendgemaakt!

Daarom, koop nu altijd via MijnKorting.nl bij Amsterdammotorshow voor een permanente besparing bij al je bestedingen, ook als er geen kortingscode of aanbieding voorhanden is.

Kortingen

met kortingscode: € 2,50 (extra) korting
zonder kortingscode: € 2,50 (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Amsterdammotorshow

 terug naar alle winkels