Alle Antisnurkexpert kortingscodes, kortingsacties en acties

4 actuele kortingen of kortingscodes

Alle kortingen en vouchers van Antisnurkexpert geldig in juli 2020, en daarnaast ontvang je altijd extra korting op je mijnkorting account.

Antisnurkexpert acties

 • 5,25%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Antisnurkexpert

  Bij Antisnurkexpert

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Antisnurkexpert. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Antisnurkexpert kortingscode.

 • 5,25%
  extra korting

  Koop een snurkbeugel voor €29,95 bij Antisnurkexpert

  Bij Antisnurkexpert

  Heeft u last van snurkproblemen? Of bent u klaar met het harde snurkgeluid van uw partner? Bij Antisnurkexpert koopt u een snurkbeugel al voor €29,95, zonder kortingscode nodig te hebben.

 • 5,25%
  extra korting

  GRATIS verzending bij Antisnurkexpert

  Bij Antisnurkexpert

  Wil jij definitief stoppen met snurken? Kies dan één van de 3 effectieve anti-snurk producten van Antisnurkexpert en profiteer van een kosteloze bezorging binnen Nederland en België. Een kortingscode heb je hiervoor niet nodig.

 • 5,25%
  extra korting

  Neusspreider nu voor maar €19,95 bij Antisnurkexpert

  Bij Antisnurkexpert

  Voor maar €19,95 bestelt u al een neusspreider die gratis de volgende dag wordt bezorgd. Ook zonder kortingscode maakt u gebruik van dit voordeel bij Antisnurkexpert.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Antisnurkexpert

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 5,25%
  extra korting

  Gratis retourneren van uw bestelling bij Antisnurkexpert

  Bij Antisnurkexpert

  Last van snurken? Bestel een neusspreider, tongstabilisator of een snurkbeugel. Mocht dit niet uw snurkklachten verhelpen dan kunt u het gratis binnen 14 dagen terugsturen naar Antisnurkexpert. Antisnurkexpert maakt geen gebruik van een kortingscode.

 • 5,25%
  extra korting

  Antisnurkexpert kortingscode voor 10% korting op alles

  Bij Antisnurkexpert

  Je krijgt met deze Antisnukexpert kortingscode 10% extra korting op je bestelling. Pak je voordeel!

Alle Antisnurkexpert kortingscodes, kortingsacties en acties

Korting bij Antisnurkexpert

Ben jij zoekende naar kortingscodes, acties en aanbiedingen van Antisnurkexpert, bruikbaar in juli 2020? Dan zit je goed, want via MijnKorting.nl krijg je te allen tijde extra korting bij al je aankopen bij Antisnurkexpert. En als extra staan wij dagelijks in contact met Antisnurkexpert. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan zetten we die direct hier op de pagina. Op die manier kun je dus dubbel profiteren van acties en aanbiedingen. Hieronder willen we in het kort wat meer uitleggen over Antisnurkexpert, dus lees gerust verder.

Wist u dat 6 miljoen Nederlanders regelmatig last heeft van snurken? Snurken kan erfelijk zijn maar wordt meestal veroorzaakt door een combinatie van overgewicht, roken en alcohol. Ook leeftijd speelt een belangrijke rol.

De meeste mensen gaan snurken tussen hun 30e en 40e levensjaar als het spierweefsel - o.a. rondom de hals – slapper begint te worden en het lichaamsgewicht gemiddeld toeneemt. Snurken ontstaat ’s nachts als de ingeademde lucht moeilijker de longen bereikt vanwege een blokkade achterin de keel. De luchttrillingen die zo ontstaan worden meestal veroorzaakt vanwege een ingezakte tong.

Dé oplossing voor snurken is het vrijmaken van de luchtwegen zodat luchttrillingen worden voorkomen.

Antisnurkexpert heeft 3 effectieve producten tegen snurken:
1. Snurkbeugel; een effectief bitje van speciaal silicone dat ervoor zorgt dat de tong naar voren komt te liggen in de mondholte en zo de luchtweg bevrijdt. Het bitje is makkelijk op maat te maken.
2. Tongstabilisator; een mondstuk met een luchtkamer waarin de tong voorin de mond gevangen blijft en de luchtweg bevrijdt.
3. Neusspreiders; vergemakkelijkt het ademen door de neus zodat mondademen en een droge mond, waardoor snurken eerder optreedt, wordt voorkomen.

Alle voordelen van Antisnurkexpert op een rij:
• Bewezen effectieve producten tegen snurken;
• een prijs de past bij elke beurs;
• gemakkelijk in het gebruik en onderhoud;
• vandaag besteld, morgen in huis;
• niet goed, geld terug garantie.

Daarom, koop vanaf nu altijd via deze website bij Antisnurkexpert voor extra korting op iedere aankoop, zowel met als zonder gebruik van een kortingscode of actiecode.

Kortingen

met kortingscode: 5,25% (extra) korting
zonder kortingscode: 5,25% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Antisnurkexpert

 terug naar alle winkels