Alle ANWB Verzekeringen kortingen, cashbacks en kortingsacties

2 geldige acties

Vind hier alle ANWB Verzekeringen aanbiedingen geldig in januari 2019, en bovendien ontvang je altijd extra cashback op je mijnkorting account.


ANWB Verzekeringen acties

 • tot 2500 punten
  cashback

  Bedankweken bij ANWB Verzekeringen: tot 20% korting op autoverzekeringen

  Bij ANWB Verzekeringen

  ANWB geeft voor trouwe leden tijdens de ANWB-leden bedankweken tijdelijk tot wel 20% korting op een autoverzekering. Sluit snel een autoverzekering bij ANWB en pak je voordeel! Hiervoor is geen kortingscode nodig.

 • tot 2500 punten
  cashback

  Altijd cashback op je verzekering bij ANWB Verzekeringen

  Bij ANWB Verzekeringen

  Als lid krijg je van MijnKorting cashback op het afsluiten van een verzekering bij ANWB Verzekeringen. Je krijgt de cashback op je MijnKorting account.

Alle ANWB Verzekeringen kortingen, cashbacks en kortingsacties

Cashback en korting bij ANWB Verzekeringen

Op zoek naar kortingsacties, aanbiedingen en cashbacks van ANWB Verzekeringen, geldig in januari 2019? Dan zit je bij mijnkorting goed, want bij MijnKorting.nl ontvang je te allen tijde extra cashback op je contract bij ANWB Verzekeringen. En bovendien zijn wij van MijnKorting altijd op de hoogte van de acties van ANWB Verzekeringen. Zodra we weer een korting vinden dan stellen we je via deze pagina op de hoogte. Zo heb je dus vaak dubbele korting. In de volgende paragrafen leggen we wat meer uit over ANWB Verzekeringen, dus lees gerust verder. 

ANWB Verzekeren is onderdeel van de ANWB, sinds 1883 dé hulpverlener van Nederland op het gebied van mobiliteit en verkeer. De Koninklijke Nederlandse Toeristenbnd ANWB is een vereniging van bijna 4 miljoen leden, die met een unieke mix van activiteiten de belangen van haar leden behartigt op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd. De activiteiten liggen in de sfeer van dienstverlening - zoals verzekeringen en de Wegenwacht - en beinvloeding. De medewerkers van de ANWB Alarmcentrale staan 24 uur per dag paraat om de leden van dienst te zijn. 

Daarom, ga vanaf nu altijd via mijnkorting.nl naar ANWB Verzekeringen voor extra cashback op je contract, ook als je een kortingscode inzet of je gebruik maakt van een andere actie.

Kortingen

Aansprakelijkheid: 750 punten
Annuleringsverzekering doorlopend: 1250 punten
Annuleringsverzekering kortlopend: 250 punten
Autoverzekering regulier: 2500 punten
Autoverzekering veilig rijden: 2500 punten
Bootverzekering: 500 punten
Bromfiets/scooter verzekering: 500 punten
Camperverzekering: 250 punten
Caravanverzekering: 750 punten

Bijzonderheden

geen bijzonderheden

Naar ANWB Verzekeringen

 terug naar alle winkels