Gebruik alle voordelige aanbiedingen, ledenkortingen en een kortingscode ANWB

3 actuele kortingen of kortingscodes

Bestel met korting met deze 2020 aanbiedingen en kortingscodes van ANWB, plus altijd nog eens extra korting op je Mijnkorting account.

ANWB Wegenwacht acties

 • tot € 7,00
  extra korting

  Ontvang 50% korting op Wegenwacht pakker bij ANWB Wegenwacht

  Bij ANWB Wegenwacht

  Voorwaarden

  Geldig voor jongeren tussen de 18 en 24 jaar

 • tot € 7,00
  extra korting

  Stap in bij ANWB Wegenwacht al vanaf €7,95 per maand

  Bij ANWB Wegenwacht

 • tot € 7,00
  extra korting

  Word lid bij ANWB voor 15 euro per jaar

  Bij ANWB Wegenwacht

  Word nu lid van de ANWB voor slechts 15 euro per jaar en profiteer van veel voordelen, zoals shoppen in de ANWB shop met kortingen en profiteer van andere acties. Een kortingscode van ANWB hoef je niet te gebruiken voor deze deal.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van ANWB Wegenwacht

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • tot € 7,00
  extra korting

  Ontvang tijdelijk 15% korting op pechhulp bij ANWB Wegenwacht

  Bij ANWB Wegenwacht

 • tot € 7,00
  extra korting

  Ontvang 20% korting op Wegenwacht Europa Standaard bij ANWB Wegenwacht

  Bij ANWB Wegenwacht

 • tot € 7,00
  extra korting

  Ontvang tijdelijk 15% korting op Wegenwacht Nederland Standaard bij ANWB Wegenwacht

  Bij ANWB Wegenwacht

 • tot € 7,00
  extra korting

  Profiteer van 15% korting op Wegenwacht Europa Standaard bij ANWB Wegenwacht

  Bij ANWB Wegenwacht

  Voorwaarden

  Inclusief Pechhulp binnen je woonplaats

 • tot € 7,00
  extra korting

  Tijdelijk bij ANWB Wegenwacht: 15% korting op Wegenwacht Europa Standaard!

  Bij ANWB Wegenwacht

 • tot € 7,00
  extra korting

  Geniet van 20% korting bij ANWB Wegenwacht op 20% korting op Nederland Standaard

  Bij ANWB Wegenwacht

  Het is Black Friday bij ANWB Wegenwacht. Je ontvangt nu 20% korting op ANWB Wegenwacht Nederland Standaard.

 • tot € 7,00
  extra korting

  15% korting bij ANWB Wegenwacht op Wegenwacht Europa Standaard

  Bij ANWB Wegenwacht

  Geniet nu van 15% korting op Wegenwacht Europa Standaard.

 • tot € 7,00
  extra korting

  20% korting op ANWB Wegenwacht Europa Standaard

  Bij ANWB Wegenwacht

  Ontvang nu 20% korting op Wegenwacht Europa Standaard, inclusief Pechhulp binnen je woonplaats.

 • tot € 7,00
  extra korting

  20% korting op Europa Standaard bij ANWB Wegenwacht

  Bij ANWB Wegenwacht

 • tot € 7,00
  extra korting

  Nu 20% korting bij ANWB Wegenwacht op Wegenwacht Nederland Standaard.

  Bij ANWB Wegenwacht

Gebruik alle voordelige aanbiedingen, ledenkortingen en een kortingscode ANWB

Cashback en korting bij ANWB

Zoek je naar kortingen, cashbacks, aanbiedingen en een kortingscode ANWB, bruikbaar in september2022? Dan ben je bij Mijnkorting aan het juiste adres, want bij MijnKorting ontvang je altijd extra cashback op je contract bij ANWB. Daarbovenop checken wij van MijnKorting dagelijks de website van ANWB. Zodra we een actie vinden, dan zetten we die direct hier op de pagina. Op die manier krijg je dubbele, of soms wel driedubbele korting. Hieronder willen we dieper ingaan op de webshop en ANWB korting.

De ANWB is sinds jaar en dag dé hulpverlener bij pech onderweg aan je auto, motor, fiets, bromfiets of scootmobiel. Pech kan iedereen overkomen. Dat blijkt wel, doordat de ANWB dagelijks meer dan 3.000 leden helpt met hun auto of motor. Het grote voordeel van de Wegenwacht is dat je in 9 van de 10 gevallen direct weer verder kunt met jouw eigen auto. En ze staan dag en nacht voor je klaar. Andere voordelen: je kunt met je ANWB lidmaatschap korting krijgen op verzekeringen. En je krijgt bijvoorbeeld gratis juridisch advies als er iets op de weg gebeurt met je auto. Verder kun je korting ANWB krijgen op slipcursussen. En vergeet de tolbadges voor het buitenland niet: allemaal heel makkelijk te regelen als je ANWB lid bent. Lees hieronder meer over een ANWB kortingscode en andere kortingsvoordelen.

Kortingskansen als ANWB lid

Op zoek naar ANWB lidmaatschap korting? Een ANWB-lidmaatschap heeft vele voordelen zoals hulp bij problemen met je voertuig in Nederland en in het buitenland. Bovendien regelt ANWB, afhankelijk van je abonnementsvorm, vervangend vervoer zodat je weer snel op weg kunt. Wat veel mensen niet weten is dat ANWB-leden van vele bijkomende voordelen kunnen profiteren. Zo ontvang je maandelijks gratis het kleurrijke blad Kampioen boordevol nuttige informatie, tips, reisverslagen en aantrekkelijke aanbiedingen exclusief voor leden. Gebruik in september2022 je kortingscode ANWB voor extra voordeel.

Een ANWB-lidmaatschap is echt niet duur! Voor slechts € 15,- ben je al lid en al voor € 55,- per jaar heb je een Abonnement met Wegenwacht Service. Uiteraard is er altijd wel een mogelijkheid om ANWB wegenwacht korting in te zetten. Je bepaalt zelf hoe uitgebreid het servicepakket voor jou moet zijn, maar één ding is zeker: met een ANWB-abonnement bespaar je jezelf een hoop irritatie en ook nog eens tijd en geld.

Exclusieve aanbieding en korting ANWB

Leden profiteren altijd van aantrekkelijke prijzen en exclusieve aanbiedingen die online te vinden zijn via de site van ANWB. Via deze webshop kan je bijvoorbeeld met een ANWB kortingscode in september2022 een leuk dagje uit plannen of je (wintersport)vakantie boeken.

Als je geluk hebt is er een ANWB kortingscode in september2022 waarmee je € 10,- ANWB korting krijgt op je abonnement of tijdelijk gratis Wegenwacht Service. Daarnaast valt er, uitsluitend voor leden, een kortingscode ANWB te vinden voor bijvoorbeeld korting op het huren van een auto, bezoek aan een pretpark of dierentuin en aankopen in de webshop. Door maximaal te profiteren van alle financiële voordelen die verbonden zijn aan het ANWB-lidmaatschap verdien jij je abonnementskosten heel snel terug en kan je er zelfs geld aan overhouden.

Altijd partnervoordeel en ANWB jongerenvoordeel

Als je partner een eigen auto heeft dan geeft ANWB hem of haar met Partnervoordeel minimaal 30% ANWB korting bij het afsluiten van een tweede abonnement. Dit staat gelijk aan een promotiecode ANWB ter waarde van € 20,- (Instap), € 24,- (Compleet) of zelfs € 30,- (Standaard).Ook je kinderen (van 18 t/m 24 jaar) krijgen eenmalig korting op hun ANWB-abonnement via het ANWB Jongerenvoordeel en kunnen daarmee twee jaar lang gebruik maken van Wegenwacht Service, ongeacht of ze in jouw auto of in een andere auto rijden (let op: niet in combinatie met een Partnerpas). Handig voor studenten!

Leuke en interessante bonuskortingen

Wist je trouwens dat je als ANWB lid ook korting krijgt op kaartjes naar heel veel pretparken? Bijvoorbeeld een kortingskaartje naar de Efteling. Verder heeft ANWB allerlei soorten voordeelregelingen, zoals jongerenvoordeel (als je 24 jaar of jonger bent, krijg je korting op je ANBW lidmaatschap), partnervoordeel (voor minder dan de helft maak je je partner ook lid). Daarnaast is het mogelijk om voor andere gezinsleden gratis extra passen te bestellen, voor als zij in jouw auto rijden en pech krijgen.

Op zoek naar een kortingscode ANWB webwinkel? Met ANWB wordt autorijden weer leuk! En waarom zou je nog langer wachten met lid worden? Je krijgt tenslotte in september2022, ook met een kortingscode, nog eens extra korting op je ANWB-lidmaatschap via Mijnkorting.nl. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je aanmelden op onze website. Doen dus!

Daarom, ga altijd langs MijnKorting.nl naar ANWB om altijd extra cashback te ontvangen op al jouw contracten, ook als er geen aanbieding of kortingscode ANWB 2020 beschikbaar is.

Kortingen

zowel met als zonder kortingscode:
€ 2,50 (extra) cashback op wegenwacht jongeren abonnement of een wegenwacht fiets abonnement
€ 7,00 (extra) cashback op wegenwacht Europa (muv Europa voor Jongeren)
€ 5,00 (extra) cashback op wegenwacht Nederland
€ 4,00 (extra) cashback op wegenwacht Europa voor Jongeren
€ 3,00 (extra) cashback op wegenwacht Nederland Jongeren
€ 2,00 (extra) cashback op pechhulp Fiets

Bijzonderheden

Er wordt geen korting via MijnKorting gegeven op Wegenwacht Motor.

Naar ANWB Wegenwacht

 terug naar alle winkels
Account registratie is op dit moment uitgeschakeld.