Alle ANWB cashbacks, kortingen en aanbiedingen

4 actuele kortingen of kortingscodes

Bestel met korting met deze november 2019 kortingen van ANWB, plus altijd nog eens extra korting op je mijnkorting account.

ANWB Wegenwacht acties

 • tot € 8,75
  extra korting

  Gratis Wegenwacht Service bij ANWB Wegenwacht

  Bij ANWB Wegenwacht

  Ben je jonger dan 25 jaar en heb je je rijbewijs gehaald? Dan bof je bij ANWB Wegenwacht. Je ontvangt namelijk als cadeau de Rijbewijsbox inclusief een jaar lang gratis Wegenwacht Service. Goeie deal! Een kortingscode van ANWB Wegenwacht is niet nodig.

  Voorwaarden

  jonger dan 25 jaar

 • tot € 8,75
  extra korting

  50% korting bij ANWB Wegenwacht op de Wegenwacht service voor jongeren

  Bij ANWB Wegenwacht

  Krijg nu als jongere 50% korting op Wegenwacht service. Ga snel kijken of dit wat voor jou is. Een kortingscode van ANWB Wegenwacht is niet nodig.

  Voorwaarden

  geldig voor jongeren

 • tot € 8,75
  extra korting

  20% korting op ANWB Wegenwacht Nederland Standaard

  Bij ANWB Wegenwacht

  Ontvang nu bij ANWB Wegenwacht 20% korting op Wegenwacht Nederland Standaard. Dat is een leuke korting. Een kortingscode van ANWB Wegenwacht is niet nodig.

 • tot € 8,75
  extra korting

  Word lid bij ANWB voor 15 euro per jaar

  Bij ANWB Wegenwacht

  Word nu lid van de ANWB voor slechts 15 euro per jaar en profiteer van veel voordelen, zoals shoppen in de ANWB shop met kortingen en profiteer van andere acties. Een kortingscode van ANWB hoef je niet te gebruiken voor deze deal.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van ANWB Wegenwacht

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • tot € 8,75
  extra korting

  Nu 20 euro korting op Wegenwacht EU Standaard bij ANWB Wegenwacht

  Bij ANWB Wegenwacht

  Bij ANWB Wegenwacht krijg je nu 20 euro korting op je Wegenwacht EU Standaard. Pak het voordeel mee en sluit deze af. Een ANWB kortingscode is niet nodig.

 • tot € 8,75
  extra korting

  50% korting bij ANWB Wegenwacht op pechhulp voor jongeren

  Bij ANWB Wegenwacht

  Krijg nu 50% korting op de pechhulp voor jongeren bij ANWB Wegenwacht. Dat scheelt aanzienlijk. Een kortingscode van ANWB Wegenwacht is niet noodzakelijk.

  Voorwaarden

  geldig op geselecteerd pakket

 • tot € 8,75
  extra korting

  50% korting bij ANWB Wegenwacht op pechhulp voor jongeren!

  Bij ANWB Wegenwacht

  Krijg nu bij ANWB Wegenwacht 50% korting op pechhulp voor jongeren. Het leven is al duur genoeg. Ene kortingscode van ANWB Wegenwacht is niet nodig.

 • tot € 8,75
  extra korting

  Damesschoenen bij ANWB Wegenwacht vanaf 39 euro

  Bij ANWB Wegenwacht

  Bij ANWB Wegenwacht koop je voordelig je nieuwe schoenen. Al vanaf 39 euro. Hiervoor is een kortingscode van ANWB Wegenwacht niet nodig.

  Voorwaarden

  geldig op geselecteerde artikelen

 • tot € 8,75
  extra korting

  T-shirts bij ANWB Wegenwacht nu met 30% extra korting

  Bij ANWB Wegenwacht

  Bij ANWB Wegenwacht krijg je nu op diverse T-shirts 30% extra ledenvoordeel. Pak dit ledenvoordeel mee en bestel. Een kortingscode is niet nodig.

  Voorwaarden

  geldig op geselecteerde T-shirts

 • tot € 8,75
  extra korting

  Ontvang 20% korting bij ANWB Wegenwacht op het standaardpakket

  Bij ANWB Wegenwacht

  Bij ANWB- Wegenwacht ontvang je nu 20% korting op het standaard pakket. Dat scheelt aanzienlijjk. Een kortingscode van ANWB Wegenwacht is niet nodig.

 • tot € 8,75
  extra korting

  20% korting op de wegenwacht van ANWB voor de Europa Service

  Bij ANWB Wegenwacht

  Ontvang nu 20% korting op de wegenwacht van ANWB voor de Europa Service. Dat is een leuke korting. Een kortingscode van ANWB Wegenwacht is niet nodig.

 • tot € 8,75
  extra korting

  Claim nu je Gratis jongeren rijbewijsbox inclusief ANWB Wegenwacht Service

  Bij ANWB Wegenwacht

  Heb je maximaal een jaar geleden je rijbewijs gehaald? Geef je dan op voor de box en sluit gratis Wegenwacht Nederland Instap af bij ANWB Wegenwacht. Hiervoor is geen kortingscode nodig.

 • tot € 8,75
  extra korting

  Krijg nu 20% Korting op het Wegenwacht NL Standaard pakket bij ANWB

  Bij ANWB Wegenwacht

  Pak nu maar liefst 20% voordeel op het Wegenwacht NL Standaard pakket bij ANWB. Dat scheelt toch weer! Bestel nu en pak je voordeel! Een kortingscode is niet nodig.

 • tot € 8,75
  extra korting

  ANWB Wegenwacht Nederland al vanaf 58 euro!

  Bij ANWB Wegenwacht

  Bij ANWB sluit je al voor minimaal 58 euro een Wegenwacht Nederland pakket af. Rijd zonder zorgen door heel Nederland. Een kortingscode van ANWB is niet nodig.

Alle ANWB cashbacks, kortingen en aanbiedingen

Cashback en korting bij ANWB

Zoek je naar kortingen, cashbacks en aanbiedingen van ANWB, bruikbaar in november 2019? Dan ben je bij mijnkorting aan het juiste adres, want bij MijnKorting ontvang je altijd extra cashback op je contract bij ANWB. Daarbovenop checken wij van MijnKorting dagelijks de website van ANWB. Zodra we een actie vinden, dan zetten we die direct hier op de pagina. Op die manier krijg je dubbele, of soms wel driedubbele korting. Hieronder willen we dieper ingaan op ANWB, dus lees gerust verder.

Pech kan iedereen overkomen. Dat blijkt wel, doordat de ANWB dagelijks meer dan 3.000 leden helpt met hun auto of motor. Het grote voordeel van de Wegenwacht is dat u in 9 van de 10 gevallen direct weer verder kunt met uw eigen auto. En ze staan dag en nacht voor je klaar. Andere voordelen: je kunt met je ANWB lidmaatschap korting krijgen op verzekeringen. En je krijgt bijvoorbeeld gratis juridisch advies als er iets op de weg gebeurt met je auto. Verder kun je korting krijgen op slipcursussen van de ANWB. En vergeet de tolbadges voor het buitenland niet: allemaal heel makkelijk te regelen als je ANWB lid bent.

De ANWB is sinds jaar en dag dé hulpverlener bij pech onderweg aan je auto, motor, fiets, bromfiets of scootmobiel. Een ANWB-lidmaatschap heeft vele voordelen zoals hulp bij problemen met je voertuig in Nederland (ook in je eigen woonplaats) en in het buitenland. Bovendien regelt ANWB, afhankelijk van je abonnementsvorm, vervangend vervoer zodat je weer snel op weg kunt.

Je hebt de keuze tussen alleen lidmaatschap of de abonnementsvormen Instap, Standaard en Compleet. Afhankelijk van je keuze ben je bij de ANWB met kortingscode verzekerd van Wegenwacht Service bij pech in binnen- en buitenland, vervangend vervoer met haal- en brengservice (in heel Europa), Rechtsbijstand Verkeer Gezin en Hotelservice bij pech onderweg.

Stil staan met pech wil niemand. Uiteraard gaat het er bij de ANWB in de eerste plaats om dat jij bij pech goedkoop en snel je reis weer kunt vervolgen. Waar mogelijk zal de monteur ter plekke het euvel verhelpen (Sleutelhulp) en als dat echt niet lukt wordt je auto vervoerd naar de dichtstbijzijnde garage (Transporthulp). Natuurlijk wordt ook aan jou en eventuele andere inzittenden van je auto in dat geval vervoer aangeboden.

Heb je gekozen voor het Standaard- of Compleet-pakket en kan ANWB je auto niet ter plekke of binnen 48 uur repareren, dan heb je binnen Nederland twee respectievelijk vijf dagen recht op een vervangende auto. Zelfs bij pech in je eigen woonplaats kan je één dag rekenen op vervangend vervoer. Zo hoef je dus geen enkele afspraak te missen!

Indien nodig kan je met het Compleet-abonnement gebruik maken van de speciale Hotelservice bij pech onderweg. Stel je voor dat je ver van huis bent of moet wachten op reparatie van je auto. In dat geval vergoedt ANB de kosten voor een hotelovernachting met een maximum van € 250,-.

Wat veel mensen niet weten is dat ANWB-leden van vele bijkomende voordelen kunnen profiteren. Zo ontvang je maandelijks gratis het kleurrijke blad Kampioen boordevol nuttige informatie, tips, reisverslagen en aantrekkelijke aanbiedingen exclusief voor leden. Gebruik in november 2019 je kortingscode voor extra voordeel.

Twijfel je of jij je auto aan de kant moet zetten omdat er een lampje gaat branden of omdat je een vreemde geur ruikt? Via de ANWB Alarmcentrale (088-269 28 88) en/of de Auto Advieslijn (088-269 50 00) krijg je als lid met Wegenwacht Service gratis advies bij twijfelgevallen en antwoord op algemene technische vragen over je auto.

Een ANWB-lidmaatschap is echt niet duur! Voor slechts € 15,- ben je al lid en al voor € 55,- per jaar heb je een Abonnement met Wegenwacht Service. Je bepaalt zelf hoe uitgebreid het servicepakket voor jou moet zijn, maar één ding is zeker: met een ANWB-abonnement bespaar je jezelf een hoop irritatie en ook nog eens tijd en geld.

Leden profiteren altijd van aantrekkelijke prijzen en exclusieve aanbiedingen in alle ANWB-winkels en in de ANWB Webshop. Via anwb.nl kan je bijvoorbeeld met kortingscode in november 2019 een leuk dagje uit plannen of je (wintersport)vakantie boeken.

De voordelen van een ANWB-lidmaatschap zijn eindeloos; dat zal inmiddels wel duidelijk zijn. Doordat de ANWB haar leden met een uitstekende service en zo veel extra's verwent zijn de abonnementsprijzen in principe dan ook vaste prijzen en worden daarvoor niet veel kortingscodes uitgegeven. Wij zoeken altijd met je mee en als er toch een kortingscode verschijnt dan hoor je het direct.

Als je geluk hebt is er bijvoorbeeld een actiecode in november 2019 waarmee je € 10,- korting krijgt op je ANWB-abonnement of tijdelijk gratis Wegenwacht Service. Daarnaast zijn er, uitsluitend voor leden, kortingscodes te vinden voor bijvoorbeeld korting op het huren van een auto, bezoek aan een pretpark of dierentuin en aankopen in de webshop. Door maximaal te profiteren van alle financiële voordelen die verbonden zijn aan het ANWB-lidmaatschap verdien jij je abonnementskosten heel snel terug en kan je er zelfs geld aan overhouden.

Een ANWB-lid profiteert van alle voordelen, ook zonder een Wegenwacht Service-pakket aan te schaffen. Voor slechts € 15,- per jaar ben je al lid en als je betaalt via automatische incasso dan bespaar je direct € 1,50 acceptgirokosten. Dat is snel verdiend toch?

Zijn er meerdere gezinsleden die in jouw auto rijden? Als lid kan je gratis een extra Partnerpas aanvragen, zodat alle gezinsleden veilig met je auto kunnen reizen en direct geholpen worden als zich onderweg een mankement voordoet.

Als je partner een eigen auto heeft dan geeft ANWB hem of haar met Partnervoordeel minimaal 30% korting bij het afsluiten van een tweede abonnement. Dit staat gelijk aan een kortingscode ter waarde van € 20,- (Instap), € 24,- (Compleet) of zelfs € 30,- (Standaard).

Ook je kinderen (van 18 t/m 24 jaar) krijgen eenmalig korting op hun ANWB-abonnement via het ANWB Jongerenvoordeel en kunnen daarmee twee jaar lang gebruik maken van Wegenwacht Service, ongeacht of ze in jouw auto of in een andere auto rijden (let op: niet in combinatie met een Partnerpas). Handig voor studenten!

Wist je trouwens dat je als ANWB lid ook korting krijgt op kaartjes naar heel veel pretparken? Bijvoorbeeld een kortingskaartje naar de Efteling. Verder heeft ANWB allerlei soorten voordeelregelingen, zoals jongerenvoordeel (als je 24 jaar of jonger bent, krijg je korting op je ANBW lidmaatschap), partnervoordeel (voor minder dan de helft maak je je partner ook lid). Daarnaast is het mogelijk om voor andere gezinsleden gratis extra passen te bestellen, voor als zij in jouw auto rijden en pech krijgen.

Naast voordelige verzekeringen voor leden, zoals Rechtsbijstand Verkeer en Gezin en de ANWB Autoverzekering, krijg je ook nog Tankkorting bij ruim 600 aangesloten benzinestations in heel Nederland. En maak je iemand anders lid dan ontvang jij een cadeaucard ter waarde van € 10,- welke je kunt besteden in een ANWB Winkel of in de webshop op www.anwb.nl.

Met ANWB wordt autorijden weer leuk! En waarom zou je nog langer wachten met lid worden? Je krijgt tenslotte in november 2019, ook met een kortingscode, nog eens extra korting op je ANWB-lidmaatschap via Mijnkorting.nl. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je aanmelden op onze website. Doen dus!

Kortom, allerlei manieren om korting en voordeel te krijgen op je ANWB lidmaatschap, ook zonder kortingscode van de ANWB. En de belangrijkste is natuurlijk om je ANWB lidmaatschap aan te schaffen via mijnkorting, want dan krijg je nog eens extra korting op je account.

Daarom, ga altijd langs MijnKorting.nl naar ANWB om altijd extra cashback te ontvangen op al jouw contracten, ook als er geen aanbieding of kortingscode beschikbaar is.

Kortingen

zowel met als zonder kortingscode:
€ 2,50 (extra) cashback op wegenwacht jongeren abonnement
€ 8,75 (extra) cashback op wegenwacht Europa
€ 6,25 (extra) cashback op andere wegenwacht abonnementen (m.u.v. wegenwacht motor)

Bijzonderheden

Er wordt geen korting via MijnKorting gegeven op Wegenwacht Motor.

Naar ANWB Wegenwacht

 terug naar alle winkels