Geniet van ANWB kortingscodes en spaar voor exclusieve aanbiedingen

2 actuele kortingen of kortingscodes

Alle acties en kortingscoupons van ANWB geldig in september2022, en ontvang bovendien nog eens extra korting op je Mijnkorting account.

ANWB acties

 • tot 2,8%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij ANWB Webwinkel

  Bij ANWB

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij ANWB Webwinkel. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een ANWB Webwinkel kortingscode.

 • tot 2,8%
  extra korting

  GRATIS retourneren bij ANWB

  Bij ANWB

  Ben je toch niet helemaal tevreden over je aankoop bij ANWB? Dan stuur je hem heel gemakkelijk en helemaal gratis weer terug. Een ANWB kortingscode heb je niet nodig om van deze service gebruik te kunnen maken.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van ANWB

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • tot 2,8%
  extra korting

  Bij ANWB krijg je tot 60% korting op items in de sale

  Bij ANWB

 • tot 2,8%
  extra korting

  Shop de beste Green Deals met korting tot 50% bij ANWB

  Bij ANWB

 • tot 2,8%
  extra korting

  Bespaar tot wel 50% tijdens de Buitenkans Weken bij ANWB

  Bij ANWB

 • tot 2,8%
  extra korting

  Ontvang tot 60% ledenkorting bij ANWB

  Bij ANWB

 • tot 2,8%
  extra korting

  Bestel t-shirts en tops met korting tot 50% bij ANWB

  Bij ANWB

 • tot 2,8%
  extra korting

  Bij ANWB krijg je tot 50% korting op kleding in de sale

  Bij ANWB

 • tot 2,8%
  extra korting

  Profiteer van korting tot 50% tijdens de Buitenkans Weken bij ANWB

  Bij ANWB

 • tot 2,8%
  extra korting

  Ontvang tot 35% korting op truien en vesten bij ANWB

  Bij ANWB

  Voorwaarden

  Deze actie geldt alleen voor leden

 • tot 2,8%
  extra korting

  De korting in de sale bij ANWB loopt op tot wel 70%

  Bij ANWB

 • tot 2,8%
  extra korting

  Bij ANWB profiteer je tijdelijk van korting tot 79% op wintersport artikelen

  Bij ANWB

Geniet van ANWB kortingscodes en spaar voor exclusieve aanbiedingen

Korting bij ANWB

Zoek niet langer naar kortingsacties, aanbiedingen en een kortingscode ANWB, geldig in september2022? Dan ben je hier aan het juiste adres, want wij zijn altijd op de hoogte van de acties van ANWB. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan stellen we je via deze pagina op de hoogte. En daarbovenop krijg je via MijnKorting altijd extra korting op al je aankopen bij ANWB Op die manier krijg je dubbele, of soms wel driedubbele korting. Hieronder vertellen we je meer over de webshop en korting ANWB.

De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB is een vereniging die met een unieke mix van beïnvloedende en dienstverlenende activiteiten de belangen van haar leden behartigt op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd. Bij dat werk wil de ANWB tevens een bijdrage leveren aan een duurzame ontwikkeling van de samenleving. De missie van de ANWB is dat we ANWB-leden willen helpen om in vrijheid en met plezier onderweg te zijn. Dat doen we met diverse producten, diensten, maatschappelijke activiteiten, door het geven van informatie en advies en door het inzetten van ons beïnvloedend vermogen. ANWB-leden staan hierbij centraal. Door de samenhang tussen onze verenigingsactiviteiten enerzijds, en onze bedrijfsmatige activiteiten anderzijds kunnen wij onze leden meer waarde bieden. Het fijne is dat shoppen bij deze webwinkel erg voordelig is. Zo kun je genieten van hoge korting ANWB en met een kortingscode ANWB profiteer je van nog meer voordeel op al je bestellingen.

Tot 50% extra ledenvoordeel

Als online klant ben je uiteraard altijd op zoek naar de voordeligste manier van shoppen. Bij deze webwinkel heb je gelukkig meerdere manieren om aan hoge ANWB korting te komen. Word nu lid van deze webshop en ga voor de beste deals. De ANWB heeft namelijk speciale ledenaanbiedingen. Deze staan in een apart overzicht en zo kun je eenvoudig zien waar je als lid allemaal geld op kunt besparen. Vaak krijg je tot wel 50% extra ledenvoordeel. Daarnaast profiteer je van de kampioen voordeel bon, waarmee je ook ANWB korting spaart. Dit is niet het enige voordeel. Ga bijvoorbeeld voor de gratis routekaarten en lees de folder waar nog meer korting voor jou als lid in staat. Wees overigens altijd alert voor een promotiecode ANWB, want daarmee spaar je extra korting op je aankopen.

Sale voor iedereen

Ben je geen ANWB lid, maar toch op zoek naar voordelige kortingen? Geen paniek, want deze webshop heeft voor iedereen een sale pagina. Elke online shopper kan genieten van de afgeprijsde producten die hier worden getoond. Binnen de sale lopen de kortingen steeds hoger op en daarnaast kun je profiteren met een extra ANWB kortingscode. Indien je een speciale ANWB kortingscode inzet, zal je dubbele of soms driedubbele korting ontvangen bovenop al bestaande aanbiedingen. Zo bespaar je dus meer geld dan je van tevoren had gedacht.

€5 cadeautegoed bij ANWB

Het is tevens aan te raden om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van ANWB. Dit is geheel gratis en vervolgens kun je profiteren van de beste deals, fijnste kortingen en misschien zelfs een goede ANWB kortingscode. Wanneer je je als nieuw lid inschrijft, zal je genieten van een €5 cadeautegoedbon ontvangen. Hiermee maak je je eerst volgende bestelling een stuk goedkoper uiteraard. Ga dus nu voor jouw kortingscode ANWB 2020 en doe voordelig inkopen via deze webwinkel.

Daarom, ga altijd even langs mijnkorting.nl naar ANWB om altijd korting te ontvangen op elke bestelling, zowel met als zonder gebruik van een kortingscode ANWB of actiecode.


Kortingen

zowel met als zonder kortingscode:
2,8% (extra) korting op kleding
2,4% (extra) korting op schoeisel
2% (extra) korting op KBG en waardedocumenten
1,6% (extra) korting op Hardware

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar ANWB

 terug naar alle winkels
Account registratie is op dit moment uitgeschakeld.