Ardoer kortingsacties en kortingscodes


Helaas hebben wij geen samenwerking meer met deze webshop. Bij deze populaire winkels ontvang je nog wel extra korting via MijnKorting.nl.

Populaire shops met korting

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Ardoer

 • tot 2,5%
  extra korting

  Tot meer dan 10% korting op een kerstvakantie bij Ardoer

  Bij Ardoer

  Boek nu nog een vakantie voor komende kerst met tot meer dan 10% korting. U heeft geen kortingscode nodig.

  Geldig t/m 21-12-2018
  Deze actie is helaas afgelopen
Ardoer kortingsacties en kortingscodes

Korting bij Ardoer

Ben je ook op zoek naar kortingen, acties en kortingscodes van Ardoer, die geldig zijn in mei 2020? Dan zit je goed, want via ons ontvang je altijd extra korting bij al je aankopen bij Ardoer. Daarbovenop checken wij dagelijks de webshop van Ardoer. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan zetten we die direct hier op de pagina. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting regelen. Hieronder willen we dieper ingaan op Ardoer, dus lees gerust verder.

Vakantie is het vieren van vrijheid, jezelf niets ontzeggen en even heerlijk genieten van alle kwalitatief mooie dingen in het leven. Daar sluit het landelijke, promotionele en groeiende samenwerkingsverband Ardoer.com, waarbij meer dan 34 kwaliteitscampings in de provincies Zeeland, Overijssel, Noord-Brabant, Limburg, Drenthe, Gelderland en Noord-Holland zijn aangesloten, perfect bij aan. Allemaal zijn ze anders, allemaal uniek en met een eigen karakter. Met een aantal belangrijke overeenkomsten: de eigenaren en hun teams bieden met een warm hart (passie) de consument een vakantie met kampeergevoel van topkwaliteit op de mooiste plekjes van Nederland. Persoonlijke service, kwaliteit en eerlijkheid staan dan ook hoog in het vaandel bij deze toeristisch georiënteerde bedrijven. De hoge kwaliteit en slagvaardigheid van Ardoer.com is nog door geen enkel ander samenwerkingsverband geëvenaard (bron: ANWB normering).

Ardoer staat voor kwaliteit, gastvrijheid en passie voor vakantie. Dat kwaliteit hoog in het vaandel staat; dat voel je, dat merk je. Niet voor niets ontvingen maar liefst 6 van de campings ooit het predikaat "Camping van het jaar".

Daarnaast behoren diverse Ardoer campings als Ackersate, Ginsterveld, Ons Buiten, De Haeghehorst, De Hertshoorn en Scheldeoord tot de beste campings van Europa. De ANWB gaf ze de titel "Eurotopcamping" en Scheldeoord ontving van de Duitse ANWB (de ADAC) de titel Superplatz! Ook de andere campings die aangesloten zijn bij Ardoer zijn kwalitatief van hoog niveau

Daarom, ga langs MijnKorting.nl naar Ardoer om altijd extra korting te ontvangen op al jouw bestellingen, ook als er geen actie of kortingscode geldig is.