Athom kortingscodes, kortingen en aanbiedingen

1 actuele korting of kortingscode

Alle kortingen en codes van Athom geldig in juli 2019, en ontvang bovendien altijd nog eens extra korting via MijnKorting.

Athom acties

 • 1,5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Athom

  Bij Athom

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Athom. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Athom kortingscode.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Athom

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 1,5%
  extra korting

  Smart home bediening voor €299,- bij Athom

  Bij Athom

  Bij Athom bestelt u een Homey, het apparaat voor smart home bediening, voor €299,-. U heeft hier geen kortingscode voor nodig.

 • 1,5%
  extra korting

  Verbind en bestuur al uw apparaten in huis met Homey voor €299,- bij Athom

  Bij Athom

  Bij Athom koopt u een Homey en verbindt u al uw apparaten en bestuurt u die gemakkelijk vanaf uw telefoon voor slecht €299,-. U heeft hier geen kortingscode voor nodig.

Athom kortingscodes, kortingen en aanbiedingen

Korting bij Athom

Ben jij zoekende naar kortingscodes, kortingen en aanbiedingen van Athom, bruikbaar in juli 2019? Dan zit je goed, want wij checken dagelijks de website van Athom. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan stellen we je via deze pagina op de hoogte. En daarbovenop ontvang je bij MijnKorting.nl altijd extra korting bij al je aankopen bij Athom. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting krijgen. Hieronder vertellen we je wat meer over de webshop van Athom, dus lees gerust verder.

Misschien heeft u rond gekeken op de website van Athom.com en heeft u interesse in Homey. Online shoppen geeft u alleen maar voordelen. U hoeft niet naar de stad om daar, van winkel naar winkel, op zoek te gaan naar een mooi behang. Nu kunt u, fijn vanaf de bank uitzoeken of samenstellen wat u graag wilt kopen. Met gemak plaatst u een bestelling en zo zijn er nog veel meer voordelen aan online shoppen. Ondanks de goede prijs-kwaliteitverhouding bij Athom.com kunnen de kosten toch nog aardig oplopen. Ik kan u vertellen dat geld kunt besparen op uw aankoop. Nu wilt u natuurlijk graag weten hoe. Ik zal het u vertellen.

Het gebruiken van kortingscodes is de bekendste en makkelijkste manier om geld mee te besparen. Wat zijn kortingscodes nou precies en waar kun je ze vinden? Kortingscodes zijn codes die ervoor zorgen dat u korting krijgt op artikelen die u online wilt kopen. Als u rondkijkt op de website van mijnkorting.nl vindt u deze kortingen. Dit is een site die vol staat met kortingscodes voor heel veel websites en dus ook voor Athom.com zijn er veel te vinden. Om aan kortingscodes te komen op mijnkorting.nl moet u eerst een account aanmaken. Het aanmaken van een account bij mijnkorting.nl gaat gemakkelijk en snel. Het voordeel is dat het gebruik van mijnkorting.nl geheel kosteloos is. Ook later worden er niet onverwachts kosten in rekening gebracht. De website is geheel veilig. De gegevens die u invult bij het aanmaken van een account worden op een beveiligde server opgeslagen. Hebt u eenmaal een account, dan kunt u op zoek gaan tussen de vele kortingscodes die mijnkorting.nl aanbiedt. Ook krijgt u nog eens 7,50 euro welkomstpremie. Er zijn ook vaak extra acties te vinden en dat betekent nog meer korting.

Daarom, bestel altijd via MijnKorting.nl bij Athom voor permanent extra korting op elke besteding, ook als je een kortingscode inzet of je gebruik maakt van een andere actiekorting.

Kortingen

met kortingscode: 1,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 1,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Athom

 terug naar alle winkels