Avis kortingsacties, kortingscodes, acties


Helaas hebben wij geen samenwerking meer met deze webshop. Bij deze populaire winkels ontvang je nog wel extra korting via MijnKorting.nl.

Populaire shops met korting

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Avis

  • 4%
    extra korting

    Ontvang tijdelijk 10% korting op je reservering bij Avis

    Bij Avis

    Geldig t/m 07-06-2020
    Deze actie is helaas afgelopen
  • 4%
    extra korting

    Ontvang nu 10% korting op autohuur bij Avis

    Bij Avis

    Geldig t/m 07-06-2020
    Deze actie is helaas afgelopen
    voorwaarden

    Voorwaarden

    De aanbieding is van toepassing op huren tot 27 dagen
    Aanbieding geldig voor verhuur in Nederland en voor alle vertrekken tussen 1 juli en 31 augustus 2020

  • 4%
    extra korting

    Pak 20% korting tijdens de Flash Sale met de Avis kortingscode

    Bij Avis

    Geldig van 09-03-2020 t/m 11-03-2020
    Deze actie is helaas afgelopen
    voorwaarden

    Voorwaarden

    Ophaal periode: 09.03.20 t/m 09.07.20

  • 4%
    extra korting

    Geniet van 20% vroegboekkorting bij Avis

    Bij Avis

  • 4%
    extra korting

    Profiteer van 10% korting op autohuur bij Avis

    Bij Avis

    Geldig t/m 30-11-2021
    Deze actie is helaas afgelopen
    voorwaarden

    Voorwaarden

    Bespaar tot 10% op uw volgende huur door uw auto te reserveren en vooraf te betalen. Het is eenvoudig, kies het verhuurstation, selecteer een data en kies online betaling, de korting wordt automatisch toegepast.

  • 4%
    extra korting

    Profiteer van 20% korting bij AVIS

    Bij Avis

    Geldig van 30-12-2019 t/m 31-01-2020
    Deze actie is helaas afgelopen
    voorwaarden

    Voorwaarden

    Kortingscode is geldig van 30 december t/m 31 januari
    Ophaal data: 30 december t/m 17 december 2020

  • 4%
    extra korting

    Pak 20% Flash Sale met de Avis kortingscode

    Bij Avis

    Geldig van 11-11-2019 t/m 13-11-2019
    Deze actie is helaas afgelopen
  • 4%
    extra korting

    Met 20% korting boeken bij Avis

    Bij Avis

    Bij Avis boek je nu met 20% korting als je gebruik maakt van deze kortingscode. Dus pak nu deze kortingscode en huur nu wel erg voordelig een auto bij Avis.

    Geldig t/m 30-09-2019
    Deze actie is helaas afgelopen
  • 4%
    extra korting

    Zomeraanbieding van Avis: tot 20% besparen op je reservering

    Bij Avis

    Maak snel gebruik van de zomeraanbieding van Avis en profiteer van korting die wel op kan lopen tot 20% op het huren van een voertuig. Een speciale kortingscode heb je hiervoor niet nodig.

    Geldig t/m 28-06-2019
    Deze actie is helaas afgelopen
    voorwaarden

    Voorwaarden

    Reserveer uw voertuig vóór 28 juni voor huur tussen 1 juli en 31 augustus 2019.

  • 4%
    extra korting

    Auto huren met 25% korting bij Avis

    Bij Avis

    Door gebruik te maken van deze geweldige kortingscode ontvang je 25% korting op het huren van een auto bij Avis. Dat is wel erg voordelig, dus sla snel je slag!

    Geldig t/m 31-05-2019
    Deze actie is helaas afgelopen
Avis kortingsacties, kortingscodes, acties

Korting bij Avis

Ben jij iemand met ambitieuze reisplannen? Er gaat niets boven een mooie reis met de auto. Wanneer je zelf rijdt, heb je alles in handen. Waar je naartoe gaat en hoever je rijdt, bepaal je zelf. Het enige is dat je in dat geval wel een auto nodig hebt. Soms kan dit nog best lastig zijn om te regelen in een ander land. Gelukkig zorgt Avis ervoor dat je zonder moeite voordelig een auto kan huren voor jouw toekomstige reis. De autoverhuurder Avis hanteert scherpe prijzen. Daarnaast kun je eenvoudig aan speciale aanbiedingen en kortingen komen. Mijnkorting helpt je daarbij. Zo biedt Mijnkorting verschillende acties en kortingscodes aan. Wil jij meer weten over Avis korting, lees dan snel hieronder verder.

Een auto huren met kortingscodes

Mijnkorting is een site die ervoor zorgt dat iedereen online voordelig kan shoppen. Dat doet de webshop door verschillende acties en kortingscodes aan te bieden, zo ook voor Avis. Alleen wat houden kortingscodes precies in en hoe kom je eraan? Een kortingscode is letterlijk een unieke code die je op het internet kan inzetten voor extra kortingen. Mijnkorting biedt dit aan voor wel meer dan 1900 webshops, Avis is daar uiteraard een van. Regelmatig wordt er een nieuwe kortingscode online geplaatst. Wees dus gerust als er momenteel even geen code online staat, want binnen de kortste keren ontdek je weer een unieke Avis kortingscode via Mijnkorting. Indien je gebruik wilt maken van een speciale kortingscode, heb je een account nodig. Mijnkorting zorgt ervoor dat al je gegevens veilig worden opgeslagen en enkel worden gebruikt bij het inzetten van een kortingscode. Tevens is het aanmaken van een account bij Mijnkorting helemaal gratis. Extra reden dus om je aan te melden bij Mijnkorting. Daarnaast ontvangt ieder nieuw lid een welkomstpremie van 7,50. Dit bedrag mag je helemaal in eigen zak steken.

Kortingen en Avis deals in Nederland en Europa

Ben je op zoek naar een huurauto in Nederland waarmee je door het land kunt toeren of waarmee je over de grens kunt gaan naar een van onze buurlanden? Dan kan Avis zorgen voor forse kortingen. Op de webshop vind je een speciaal overzicht met aanbiedingen in Nederland. Neem een kijkje en kom er zo achter hoe je geld bespaart op het huren van een auto in eigen land. Ben je van plan om het groter aan te pakken en wil je een auto in Europa huren tijdens jouw vakantie? Dan kun je zeker ook bij Avis terecht. Tevens is er namelijk een speciaal overzicht met alle deals en kortingen voor het huren van een auto binnen Europa.

Wereldwijde Avis aanbiedingen

Het voordeel is dat je bij Avis auto’s kunt huren over heel de wereld. Daarbij komt ook nog eens dat de prijzen zeer scherp zijn. Op de webshop van Avis is een speciaal overzicht met aanbiedingen die gelden in verschillende landen. Zo kun je tot wel 15% besparen in de Verenigde Staten. Op die manier rijd je goedkoper plus je krijgt een gratis kortingsboekje van Simon Shopping vol coupons voor designmerken. Op die manier bespaar je dubbel zoveel geld op het huren van een auto. Een ander voorbeeld van wereldwijde korting is wanneer je een auto huurt bij Avis in Latijns-Amerika. Je ontvangt tot wel 10% korting op de kosten van het huren. Het is dus zeker aan te raden om het overzicht met aanbiedingen wereldwijd te bekijken. Voortaan bespaar je geld op jouw fantastische vakantie.

Bespaar op je eigen risico

Ontdek nu Avis 360 graden. Dit is huren zonder eigen risico, waardoor je enorm veel geld bespaart via deze webshop. Of je nu een auto huurt voor een paar dagen of weken, met Avis 360 graden kun je zorgeloos vertrekken. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat je helemaal geen eigen risico betaalt als er onverhoopt iets misgaat. Op die manier ben je verzekerd van geldbesparing. Dat wil iedereen wel toch? Bespaar nu met Avis 360 graden en ontdek hier ook een kortingscode bij voor meer voordeel.

Avis Preferred voordeel

Wanneer je een auto huurt zit je vaak vast aan een maximaal aantal kilometers. Dit kan erg vervelend zijn, want zo ben je niet flexibel en zal je soms je reis hierop moeten aanpassen. Gelukkig hoeft dit niet als het aan Avis ligt. De webshop Avis zorgt ervoor dat iedere klant kan profiteren van een ongelimiteerd aantal kilometers. Het fijne hieraan is dat je bij Avis helemaal niks extra’s hoeft te betalen voor dit ideale pluspunt. Verder kun je profiteren van Avis Preferred. Dit is een programma waaraan je kunt deelnemen voor extra gratis voordeel. Indien je je hiervoor aanmeldt, ontvang je Priority Service, gratis upgrades en een gratis extra bestuurder.  Je bespaart dus flink wat geld via de webshop van Avis door deel te nemen aan Avis Preferred. Tevens ontvang je dubbele korting wanneer je een kortingscode inzet. Mijnkorting biedt verschillende acties en kortingscodes aan voor Avis, dus wees er snel bij en houdt de site goed in de gaten.

Ontvang de nieuwste aanbiedingen

Heb jij wel vaker een auto nodig in het buitenland? Dan is het aan te raden om je aan te melden voor de nieuwsbrief van Avis. Op die manier ben je altijd helemaal up to date wanneer het gaat om kortingen en aanbiedingen. Zo ontdek je regelmatig een tijdelijke deal, extreme kortingen, gratis extra’s en soms is het zelfs mogelijk om een kortingscode te bemachtigen. De webshop Avis deelt via de nieuwsbrief dus genoeg kortingsmogelijkheden. Indien je altijd op de hoogte wilt zijn van de recente aanbiedingen en kortingen van Avis, is het zeker aan te raden om je vandaag nog aan te melden voor de nieuwsbrief. Vergeet niet dat je met een kortingscode een dubbele korting kunt pakken bij het huren van een Avis auto.

Kortom, er zitten alleen maar voordelen vast aan een auto huren via Avis. Indien je een auto huurt bij Avis, heb je altijd te maken met scherpe prijzen. Daarnaast zijn er verschillende kortingsmogelijkheden die je helpen naar een nog goedkoper resultaat. Profiteer van de vele kortingscodes, wereldwijde aanbiedingen, ongelimiteerde kilometers, voordelen van Avis Preferred en noem zo maar op. Mijnkorting zal ervoor zorgen dat je te allen tijde van korting kunt genieten. Check daarom regelmatig de website van Mijnkorting en pak kortingscodes voor extra korting.