Kortingsacties, kortingscodes, acties van Babyveilig

1 actuele korting of kortingscode  |  Er is deze maand 1 aanbieding toegevoegd

Alle aanbiedingen en vouchers van Babyveilig geldig in augustus 2019, en ontvang bovendien altijd nog eens extra korting via MijnKorting.

Babyveilig acties

  • 2,75%
    extra korting

    Altijd extra korting op je aankoop bij Babyveilig

    Bij Babyveilig

    Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Babyveilig. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Babyveilig kortingscode.


Korting tips

Kortingsacties, kortingscodes, acties van Babyveilig

Korting bij Babyveilig

Ben jij zoekende naar kortingsacties, aanbiedingen en kortingscodes van Babyveilig, die bruikbaar zijn in augustus 2019? Dan kan mijnkorting je wellicht helpen, want bij MijnKorting.nl ontvang je altijd extra korting bij al je bestellingen bij Babyveilig. Daarbovenop checken wij van MijnKorting dagelijks de webwinkel van Babyveilig. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan stellen we je via deze pagina op de hoogte. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting regelen. Hieronder willen we dieper ingaan op Babyveilig, dus lees gerust verder.

Babyveilig.nl is een dynamisch bedrijf dat zich richt op de moderne ouders van tegenwoordig, die hun babyspullen liefst online bestellen. In tegenstelling tot een fysieke babywinkel met een beperkte voorraad, kunt u bij Babyveilig.nl vrijwel al uw babyspullen kopen die zorgen voor een veilige leefomgeving van uw kind. Een voorbeeld hiervan is het Recaro autostoeltje. Met meer dan 100 jaar geschiedenis kunt u het Duitse merk Recaro gerust een expert noemen op het gebied van veiligheid in de auto. De autostoeltjes van Recaro hebben een ingenieus design, een ergonomische zitting, zijn gemakkelijk in gebruik en bieden optimale veiligheid voor uw kind. Met een ruim assortiment aan autostoeltjes in alle mogelijke soorten en designs, is er altijd een stoel die past bij uw kindje en auto. Alle producten zijn uitgebreid getest en voldoen ruimschoots aan alle eisen en meer. Hierdoor bent u verzekerd van optimale veiligheid gecombineerd met comfort voor kind én ouder.

Bij Babyveilig.nl heeft de veiligheid van uw kind altijd de hoogste prioriteit. Daarom kunt u daar uw online babyspullen en accessoires kopen die de veiligheid van uw kleine vergroten. Babyveilig.nl kijkt echter niet alleen naar de veiligheid van nu, maar ook de veiligheid in de toekomst. Het bedrijf koestert dan ook het milieu en wil graag een leefbare wereld achterlaten voor de volgende generaties.
Babyveilig.nl draagt bij aan een leefbare wereld mee door te kiezen voor het meest milieuvriendelijke wagenpark met de minst mogelijke CO2 uitstoot. Daarnaast biedt Babyveilig.nl de mogelijkheid om online gekochte babyspullen na gebruik te retourneren. Babyveilig.nl draagt dan zorg voor een milieuvriendelijke verwerking.

Daarom, ga via MijnKorting.nl naar Babyveilig om extra korting te ontvangen op alle bestellingen, ook als er geen actie of kortingscode voorhanden is.

Kortingen

met kortingscode: 2,75% (extra) korting
zonder kortingscode: 2,75% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Babyveilig

 terug naar alle winkels