Barokspiegel kortingsacties, kortingscodes en aanbiedingen

1 actuele korting of kortingscode  |  Er is deze maand 1 aanbieding toegevoegd

Vind hier alle januari 2019 vouchers en aanbiedingen van Barokspiegel, plus nog eens extra korting via MijnKorting.


Barokspiegel acties

  • 3,5%
    extra korting

    Altijd extra korting op je aankoop bij Barokspiegel

    Bij Barokspiegel

    Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Barokspiegel. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meldt je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Barokspiegel kortingscode.


Korting tips

Barokspiegel kortingsacties, kortingscodes en aanbiedingen

Korting bij Barokspiegel

Zoek jij naar kortingscodes, acties en kortingen van Barokspiegel, geldig in januari 2019? Dan zit je hier gebakken, want bij ons ontvang je te allen tijde extra korting bij al je aankopen bij Barokspiegel. En bovendien checken wij dagelijks de webshop van Barokspiegel. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan zetten we die hier online. Op die manier kun je dus dubbel profiteren van acties en aanbiedingen. In de tekst hieronder vertellen we je alles over Barokspiegel, dus lees gerust verder.

Barokspiegel.nl is de grootste online spiegelwinkel en spiegelatelier in Nederland. Barokspiegel.nl heeft een speciaal geselecteerd assortiment met een keuze uit meer dan 10.000 unieke spiegels. De spiegels worden ambachtelijk gemaakt uit eigen productie in Europa, waardoor elk model uniek en exclusief is. Er wordt enkel gekozen voor hoogwaardige, kwalitatieve materialen die goed zijn voor mens, dier en milieu.

USP's
• Assortiment van meer dan 10.000 spiegels;
• Voor veel modellen is maatwerk mogelijk;
• Unieke modellen;
• Geen verzendkosten binnen NL en BE;
• Gratis advies van een stylist;
• Spiegel ophangservice.

Daarom, ga nu altijd via MijnKorting.nl naar Barokspiegel om permanent extra korting te ontvangen bij al je bestedingen, zowel met als zonder gebruik van een actiekorting of kortingscode.

Kortingen

met kortingscode: 3,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 3,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Barokspiegel

 terug naar alle winkels