Alle Bedden.nl aanbiedingen en kortingen

4 actuele aanbiedingen  |  Er zijn deze maand 3 aanbiedingen toegevoegd

Shop met korting met deze Bedden.nl kortingen en aanbiedingen geldig in maart 2019, en ontvang daarbovenop altijd nog eens extra korting via MijnKorting.


Bedden.nl acties

 • 3,5%
  extra korting

  Altijd extra korting bij Bedden.nl

  Bij Bedden.nl

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Bedden.nl. Gewoon op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

 • 3,5%
  extra korting

  Acties met hoge korting bij Bedden.nl

  Bij Bedden.nl

  Op Bedden.nl zijn er altijd wel een aantal spetterende aanbiedingen te vinden. En uiteraard krijg je nog eens korting op je account, als je via mijnkorting besteld.

 • 3,5%
  extra korting

  Slaapartikelen bij Bedden.nl met hoge korting

  Bij Bedden.nl

  In de outlet bij Bedden.nl bespaar je flink op diverse slaapartikelen. Bedden.nl biedt een groot assortiment aan slaapartikelen tegen een zeer voordelig prijs. Bestel online via mijnkorting en profiteer nog eens van 3,5% korting op je mijnkorting account.

 • 3,5%
  extra korting

  Outlet bedden en beddengoed met extra hoge korting bij Bedden.nl

  Bij Bedden.nl

  Ga snel naar de outlet pagina bij Bedden.nl en profiteer van extra hoge korting op diverse bedden en beddengoed. Kortingen die kunnen oplopen tot wel 70%. Bekijk het aanbod direct online bij WoonOnline. Daarnaast ontvang je uiteraard de extra Bedden.nl korting via MijnKorting.nl.

Verlopen acties en aanbiedingen van Bedden.nl

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 3,5%
  extra korting

  GRATIS dekbed ter waarde van €100 bij Bedden.nl

  Bij Bedden.nl

  Als je deze week een boxspring koopt bij Bedden.nl krijg je daar een gratis dekbed bij ter waarde van €100, wees er dus snel bij! Hiervoor is geen kortingscode nodig.

  Voorwaarden

  Let op! De actie is alleen geldig op geselecteerde boxsprings.

 • 3,5%
  extra korting

  Bedden.nl geeft €5,- extra korting bij aankoop van leeskussen

  Bij Bedden.nl

  Het zijn de nationale voorleesdagen. Dat betekent dat je bij Bedden.nl €5,- extra korting krijgt als je een leeskussen bestelt. Hiervoor is een kortingscode zelfs niet nodig.

 • 3,5%
  extra korting

  WEEKACTIE bij Bedden.nl: 2 halen 1 betalen

  Bij Bedden.nl

  Profiteer een week lang van de bestsellers van Bedden.nl voor een nog scherpere prijs! Als je deze week namelijk één winterdekbed, 4 seizoenen dekbed of matrasbeschermer koopt, krijg je er één gratis bij! Om gebruik te kunnen maken van deze weekactie is een kortingscode niet vereist.

  Voorwaarden

  De prijs is alleen van toepassing gedurende de weekactie periode op de producten op de weekactie pagina.

 • 3,5%
  extra korting

  Week acties bij Bedden.nl: slaap artikelen voor een kleine prijsje

  Bij Bedden.nl

  Bedden.nl biedt nú mooie en luxe slaapartikelen tegen de laagste prijs en met heel veel korting. Kijk snel of wat voor je bij zit. Daarbovenop krijg je ook nog eens extra Bedden.nl korting op je mijnkorting account.

 • 3,5%
  extra korting

  Week actie bij Bedden.nl: tot wel 40% korting op dekbedovertrek

  Bij Bedden.nl

  Profiteer nú van tot wel 40% korting op de mooie collectie dekbedovertrekken van Muller Textiel bij Bedden.nl. Bestel via mijnkorting je favoriete dekbedovertrek bij Bedden.nl en krijg ook nog eens Bedden.nl korting op je account.

 • 3,5%
  extra korting

  Het tweede matras GRATIS bij Bedden.nl

  Bij Bedden.nl

  Bestel een Kinza matras bij Bedden.nl en krijg het tweede matras gratis bijgeleverd.

 • 3,5%
  extra korting

  40% korting op complete boxspringset bij Bedden.nl

  Bij Bedden.nl

  Ontvang tot 40% korting op een complete boxspring set bij Bedden.nl.

 • 3,5%
  extra korting

  € 300,00 korting op boxspring bij Bedden.nl

  Bij Bedden.nl

  Koop nu een nieuwe boxspring bij Bedden.nl en krijg nu meer dan € 300,00 korting bij je bestelling.

 • 3,5%
  extra korting

  Ontvang nu 4% EXTRA korting bij Bedden.nl

  Bij Bedden.nl

  Bestel nu bij Bedden.nl en ontvang via MijnKorting maar liefst 4% EXTRA korting. Deze vergoeding is nu tijdelijk verhoogd naar 4%! Wacht niet langer en profiteer van deze korting.

 • 3,5%
  extra korting

  60% korting op ledikanten bij Bedden.nl

  Bij Bedden.nl

  Tijd voor een nieuw ledikant? Kijk dan eens in de webshop van Bedden.nl. Hier krijg je tot wel 60% korting op de collectie ledikanten.

Alle Bedden.nl aanbiedingen en kortingen

Korting bij Bedden.nl

Zoekende naar acties en kortingen van Bedden.nl, die bruikbaar zijn in maart 2019? Dan ben je hier aan het juiste adres, want wij checken dagelijks de website van Bedden.nl. Zodra we een actie of aanbieding vinden, dan communiceren we die op deze pagina. Daarbovenop ontvang je bij MijnKorting te allen tijde extra korting bij al je aankopen bij Bedden.nl. Op die manier krijg je dubbele, of soms wel driedubbele korting. Hieronder vertellen we je meer over korting bij Bedden.nl, dus lees gerust verder.

Bedden.nl is de grootste online beddenspeciaalzaak van Nederland. Het doel van Bedden.nl is het bieden van betaalbare, maar kwalitatief goede bedden. Zo heeft iedereen en optimaal slaapcomfort voor een onvoorstelbaar lage prijs. Bedden.nl heeft alles wat je je kunt bedenken wat te maken heeft met bedden. Van bedden tot dekbedden en kussens.

Het voordeel van Bedden.nl ten opzichte van een gewone winkel, is dat je via de site veel meer en beter kan vergelijken. In de winkel heb je maar een beperkte ruimte en zo kun je dus nooit alle bedden in één keer bekijken. Via de site kan dit wel. Je kunt op de site aanklikken waar je wel en niet naar wilt zoeken en zo kan je alle bedden bekijken die aan jouw eisen voldoen. Je kunt ook meerdere tabbladen naast elkaar openen en zo de details van alle bedden in jouw smaak vergelijken. Dit is zeker een stuk makkelijker dan in de winkel.

Een ander voordeel is dat je kunt shoppen wanneer je maar wilt! Je hoeft geen rekening te houden met de openingstijden, want een webshop staat altijd voor je klaar. Als je zin hebt om ’s nachts je nieuwe bed uit te zoeken, dan kun je dit zonder enige moeite lekker gaan doen.

Ook zijn de producten op het internet vaak goedkoper dan in de winkel. Denk aan de huur van het pand en het inhuren van verkopers wat je niet meer hoeft te doen, omdat alles via internet gaat.

Als je vervolgens hebt gevonden wat je wilt hebben, dan vraag je je natuurlijk af hoe je dit zo goedkoop mogelijk kan kopen. Op de site van Bedden.nl kan je rechts een kopje vinden met ‘Outlet’, deze outlet staat vol met mooie aanbiedingen die regelmatig aangevuld worden. Je kunt hier korting krijgen tot wel 50%! Ook wordt er vrijwel elke maand extra korting gegeven op geselecteerde artikelen. Dit maakt het shoppen bij Bedden.nl toch wel heel aantrekkelijk.

Bedden.nl is ook actief op Facebook, Twitter en de site heeft een eigen blog. Als je dus niet genoeg kan krijgen van alle nieuwtjes en kortingen, check dan ook social media!

Hoe werkt het als je een bestelling hebt geplaatst, maar deze uiteindelijk toch niet wilt en je wilt je pakket terugsturen? Het eerste wat je dan moet doen is het formulier voor de retourzending, dat je hebt gekregen per mail, invullen. Print dit formulier vervolgens uit om het toe te kunnen voegen aan het te retourneren pakket. Vervolgens kan je je pakket bij een PostNL punt inleveren en zij zenden het dan voor je terug. Deze PostNL punten vind je meestal bij grote supermarkten of sigarenwinkels. Na je retourzending kijkt Bedden.nl of het product nog in goede staat is. Aan de hand van wat Bedden.nl beslist krijg je het hele aankoopbedrag of een gedeelte hiervan binnen 30 dagen terug. De kosten van de retourzending worden bij de koper in rekening gebracht.

Let op! Zonder retour formulier krijg je je geld niet terug! Zorg er dus voor dat je een complete zending terugstuurt.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat het product te groot is om zelf af te leveren bij een PostNL punt. In dit geval volg je dezelfde stappen als hierboven, maar nu moet je ook contact opnemen met de klantenservice om een dag af te spreken waarop de chauffeurs van Bedden.nl jouw artikel op kunnen halen.

Let op! Bij het ophalen van je grote artikelen moet het product zodanig zijn ingepakt dat de chauffeurs het gemakkelijk mee kunnen nemen en er morgen geen losse onderdelen bijgeleverd worden!

Heb je een klacht? Dan kun je dit natuurlijk altijd melden bij de klantenservice door te bellen of te mailen. Als je een mail stuurt, zorg er dan voor dat je e-mail in ieder geval je naam, bestelnummer en klacht bevat.

Bij Bedden.nl kan je veilig en snel betalen met iDeal, PayPal, AfterPay, creditcard en Rembours. iDeal is de meest gebruikte vorm in Nederland om mee te betalen. Je doet dit gemakkelijk door in het venster betalen ‘iDeal’ aan te klikken en vervolgens de stappen te volgen. Dit werkt op dezelfde manier met creditcard. Bij PayPal zijn er verschillende geaccepteerde betaalopties, zoals bankoverschrijvingen en creditcards. PayPal rekeninghouders kunnen met hun PayPal account betalen. AfterPay werkt anders. Hiermee betaal je achteraf, dit kan tot een bedrag van 500 euro. Mocht je willen betalen met Rembours, dan kun je contant of door middel van een pinbetaling betalen aan de deur bij de chauffeur. Na betaling krijg je altijd een bevestiging van de aankoop. Mocht je nog meer informatie willen over het betalen bij Bedden.nl dan staat er op de site een duidelijke en uitgebreide uitleg.

Na te hebben betaald krijg je je artikel gemiddeld binnen 1 tot 3 werkdagen. Dit zijn de producten die via de pakketpost verzonden kunnen worden. Hiervoor krijg je ook een trackingnummer waarmee je je verzending in de gaten kunt houden. Pakketen die te groot zijn om per pakketdienst te worden verzonden, worden geleverd door een transportbedrijf. Let er wel op dat het transportbedrijf zonder trap maar tot de derde verdieping levert. De levertijd voor de grote artikelen zoals bedden verschilt per artikel. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met de klantenservice.

De verzendkosten van Bedden.nl verschillen per verzending. Bedden.nl maakt onderscheid in pakketdienst en meubeltransport. Bij meubeltransport kan je het product zelf afhalen of om het te laten leveren tot de drempel van je huis, tot je slaapkamer of tot het helemaal in elkaar gezet is. Hier verschillen de verzendkosten dus per optie. De verzendkosten verschillen ook per land en op de Waddeneilanden is dit ook anders. Ik bespreek alleen Nederland en niet de Waddeneilanden. Wil je hier informatie over? Kijk dan op de site of raadpleeg de klantenservice. Verzendingen via pakketpost kosten je 4,95 euro. Je betaalt 1 keer verzendkosten per zending. Verzendingen via meubeltransport kosten je niets als je het ophaalt in Houten. Standaard levering tot aan de deur kost 29,95 euro, levering tot in de slaapkamer kost 49,95 euro en als je het dan ook nog gemonteerd wilt hebben kost dit 84,95 euro. Dit kan alleen voor boxsprings. Verzending is gratis vanaf 499 euro.

Het kan natuurlijk ook gebeuren dat je niet tevreden bent met je aankoop. Als je je product terug wilt sturen, dan moet je dit per e-mail melden bij Bedden.nl. Je ontvangt hierna binnen 48 uur op werkdagen een antwoord met de desbetreffende verdere afhandeling.

Als je de site van Bedden.nl opent zie je een overzichtelijke, makkelijke site. Als je nog niet weet wat je wilt hebben kan je op één van de categorieën boven aan de site klikken. Weet je wel al wat je hebben wilt, vul dan meteen je zoekwoord in in de zoekbalk rechtsboven op de site. Nog iets verder naar rechts zie je je winkelmandje. Waar je ook bent op de site, zo kan je altijd gemakkelijk zien wat je in je winkelmandje hebt.

Daarom, ga nu via MijnKorting naar Bedden.nl voor altijd korting op iedere bestelling, ook als er geen actie voorhanden is.

Kortingen

3,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een actie of aanbieding.

Naar Bedden.nl

 terug naar alle winkels