Alle acties, kortingscodes en kortingsacties van Beddenplein

4 actuele kortingen of kortingscodes  |  Er zijn deze maand 4 aanbiedingen toegevoegd

Alle geldige juni 2019 coupons en kortingen van Beddenplein, en ontvang daarbovenop nog eens extra korting via MijnKorting.

Beddenplein acties

 • 2,5%
  extra korting

  Tot 70% korting op boxprings bij Beddenplein

  Bij Beddenplein

  Een nieuw bed nodig? Dan ben je bij Beddenplein aan het goede adres! Je ontvangt nu namelijk tot 70% korting op diverse geselecteerde boxsprings bij Beddenplein. Zodoende hoef je niet opzoek naar een speciale kortingscode.

 • 2,5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Beddenplein

  Bij Beddenplein

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Beddenplein. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Beddenplein kortingscode.

 • 2,5%
  extra korting

  Gratis levering van je bestelling bij Beddenplein

  Bij Beddenplein

  Heb jij een aankoop gedaan bij Beddenplein, dan zorgen zij ervoor dat deze helemaal gratis bij je thuis wordt bezorgd. Dat is wel erg goedkoop en makkelijk! Om gebruik te kunnen maken van deze service heb je geen kortingscode nodig.

 • 2,5%
  extra korting

  Gratis online advies bij Beddenplein

  Bij Beddenplein

  Heb jij advies nodig over bedden of matrassen? Maak dan gratis gebruik van advies dat je online kunt ontvangen van Beddenplein. Een speciale kortingscode heb je hiervoor niet nodig.


Korting tips

Alle acties, kortingscodes en kortingsacties van Beddenplein

Korting bij Beddenplein

Ben je zoekende naar acties, kortingscodes en kortingsacties van Beddenplein, die geldig zijn in juni 2019? Dan zit je bij mijnkorting goed, want wij van MijnKorting zijn altijd op de hoogte van de acties van Beddenplein. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan laten we je die meteen weten. Daarbovenop ontvang je bij MijnKorting.nl te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij Beddenplein. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting krijgen. In de volgende paragrafen leggen we wat meer uit over Beddenplein, dus lees gerust verder.

Beddenplein.nl is een jong, snel groeiend bedrijf gespecialiseerd in de online verkoop van boxsprings. Dit doen wij door kwalitatief zeer goede boxsprings te bezorgen, en dat voor de laagste prijs. Met dagelijks gemiddeld 3000 unieke bezoekers op onze website en onze (maandelijkse) stijgende groei in verkopen, wordt Beddenplein een steeds grotere speler op de markt. Waarom de klanten bij ons kopen in plaats van bij onze concurrent? Dat heeft te maken met verschillende aspecten:
• Onze boxsprings zijn allemaal op voorraad, waardoor wij binnen 10 werkdagen leveren
• De klanten hoeven bij ons niet gelijk af te rekenen, maar mogen dit ook pas bij levering doen
• Continue hebben wij nieuwe (grootste) aanbiedingen
• We bezorgen helemaal gratis in heel Nederland en België 7 dagen in de week
• Door ons gratis online advies is het voor de klant geen moeilijke keuze meer om te bepalen welke boxspring zij moeten aanschaffen en beslissen zij eerder
• We zijn 7 dagen per week van 8:00 tot 23:00 online bereikbaar via de chat op de website

Daarom, ga via deze website naar Beddenplein voor altijd extra korting op iedere bestelling, ook als je een kortingscode gebruikt of je gebruik maakt van een andere actie.

Kortingen

met kortingscode: 2,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 2,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Beddenplein

 terug naar alle winkels