Alle acties en aanbiedingen van Beddenplein


Helaas hebben wij geen samenwerking meer met deze webshop. Bij deze populaire winkels ontvang je nog wel extra korting via MijnKorting.nl.

Populaire shops met korting

Verlopen acties en aanbiedingen van Beddenplein

 • 2,5%
  extra korting

  Tot 70% korting op boxprings bij Beddenplein

  Bij Beddenplein

  Een nieuw bed nodig? Dan ben je bij Beddenplein aan het goede adres! Je ontvangt nu namelijk tot 70% korting op diverse geselecteerde boxsprings bij Beddenplein.

  Geldig t/m 31-07-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
Alle acties en aanbiedingen van Beddenplein

Korting bij Beddenplein

Ben je zoekende naar acties en aanbiedingen van Beddenplein, die geldig zijn in september 2019? Dan zit je bij mijnkorting goed, want wij van MijnKorting zijn altijd op de hoogte van de acties van Beddenplein. Zodra er een actie beschikbaar is, dan laten we je die meteen weten. Daarbovenop ontvang je bij MijnKorting.nl te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij Beddenplein. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting krijgen. In de volgende paragrafen leggen we wat meer uit over Beddenplein, dus lees gerust verder.

Beddenplein.nl is een jong, snel groeiend bedrijf gespecialiseerd in de online verkoop van boxsprings. Dit doen wij door kwalitatief zeer goede boxsprings te bezorgen, en dat voor de laagste prijs. Met dagelijks gemiddeld 3000 unieke bezoekers op onze website en onze (maandelijkse) stijgende groei in verkopen, wordt Beddenplein een steeds grotere speler op de markt. Waarom de klanten bij ons kopen in plaats van bij onze concurrent? Dat heeft te maken met verschillende aspecten:
• Onze boxsprings zijn allemaal op voorraad, waardoor wij binnen 10 werkdagen leveren
• De klanten hoeven bij ons niet gelijk af te rekenen, maar mogen dit ook pas bij levering doen
• Continue hebben wij nieuwe (grootste) aanbiedingen
• We bezorgen helemaal gratis in heel Nederland en België 7 dagen in de week
• Door ons gratis online advies is het voor de klant geen moeilijke keuze meer om te bepalen welke boxspring zij moeten aanschaffen en beslissen zij eerder
• We zijn 7 dagen per week van 8:00 tot 23:00 online bereikbaar via de chat op de website

Daarom, ga via deze website naar Beddenplein voor altijd extra korting op iedere bestelling, ook als je een aanbieding gebruikt of je gebruik maakt van een andere actie.