Acties, kortingscodes en kortingsacties van Befit2day

2 actuele kortingen of kortingscodes

Alle actuele januari 2019 codes en kortingen van Befit2day, en daarbovenop ontvang je altijd nog eens extra korting op je mijnkorting account.


Befit2day acties

 • 3,5%
  extra korting

  Altijd extra korting bij Befit2day

  Bij Befit2day

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Befit2day. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Befit2day kortingscode. Ben je nog geen lid? Meldt je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

 • 3,5%
  extra korting

  Superdeals bij Befit2day, elke dag een nieuwe deal

  Bij Befit2day

  Bij Befit2day profiteer je elke dag van een nieuwe superdeal! En het is dan ook echt een Superdeal. Enorm lage prijzen voor mooie producten.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Befit2day

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 3,5%
  extra korting

  Hyperextensie Bank bij Befit2day voor 55,95 euro

  Bij Befit2day

  Een schitterend apparaat. Deze Hyperextensie Bank koop je nu bij Befit2day voor 55,95 euro! Meer dan 50% korting. Een kortingscode van Befit2day hoef je hiervoor niet te gebruiken.

  Voorwaarden

  excl. verzendkosten

 • 3,5%
  extra korting

  Multifunctionele airbike bij Bedit2day voor 129,95 euro

  Bij Befit2day

  Profiteer van deze mooie dagaanbieding. Nu een Multifunctionele airbike voor maar 129.95 euro. Alleen vandaag geldig en een kortingscode van Befit2day heb je niet nodig.

 • 3,5%
  extra korting

  Dagdeal van Befit2day: Gyronetics halterbank voor 149.95 euro

  Bij Befit2day

  Deze mooie Gyronetics halterbank is vandaag in de aanbieding bij Befit2day. Nu voor maar 149,95 euro haal je deze bank in huis. Train wanneer je wilt en voel je fit. Een kortingscode van Befit2day heb je nog geeneens nodig voor deze deal.

 • 3,5%
  extra korting

  Vandaag bij Befit2day: halterset 100 kg Gripper voor 149,95 euro

  Bij Befit2day

  Nieuwe voornemens voor het nieuwe jaar? Daarbij komen deze halterset 100 kg Gripper Kunststof wellicht goed van pas. Nu te koop voor maar 149.95 euro. Pak dit voordeel snel mee. Een kortingscode van Befit2day is niet noodzakelijk.

  Voorwaarden

  excl. verzendkosten

 • 3,5%
  extra korting

  Crosstrainer van Gorilla Sports bij Befit2day voor maar 144,95 euro

  Bij Befit2day

  Een schitterende crosstrainer in de sale bij Befit2day. Je betaalt nu 144,95 euro, zonder dat je daar een Befit2day kortingscode voor nodig hebt.

 • 3,5%
  extra korting

  Befit2day actie: Rugtrainer van Gorilla Sports voor 144,95 euro

  Bij Befit2day

  Koop nu een stalen rugtrainer voor maar 144,95 euro. Je kunt volledig je rug trainen. Maximaal belastbaar tot 350 kg en geschikt voor halterschijven met opening van 30/31 mm en 50/51 mm Een kortingscode van Befit2day is niet nodig.

Acties, kortingscodes en kortingsacties van Befit2day

Korting bij Befit2day

Ben je zoekende naar kortingen, kortingscodes en acties van Befit2day, bruikbaar in januari 2019? Dan zit je bij mijnkorting goed, want wij van MijnKorting staan dagelijks in contact met Befit2day. Zodra we een actie of kortingscode vinden, dan communiceren we die op deze pagina. En als extra ontvang je bij ons te allen tijde extra korting bij al je aankopen bij Befit2day. Op die manier kun je dus dubbel profiteren. In de volgende paragrafen leggen we wat meer uit over Befit2day, dus lees gerust verder.

Elke dag een spectaculaire fitness & health deal. Bestel nu bij Befit2day.nl via MijnKorting.nl en ontvang geld terug.

Daarom, bestel via deze website bij Befit2day voor een permanente besparing op iedere aankoop, ook als er geen kortingscode geldig is.

Kortingen

met kortingscode: 3,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 3,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Befit2day

 terug naar alle winkels