Alle Ben aanbiedingen, acties en cashbacks

3 actuele kortingen of kortingscodes

Hier vind je alle actuele september2022 kortingen van Ben, plus nog eens extra korting op je mijnkorting account.

Ben acties

 • tot € 22,50
  extra korting

  Altijd extra korting bij Ben

  Bij Ben

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Ben. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Ben kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

 • tot € 22,50
  extra korting

  €14,95 Studentenkorting + 4G bij Ben

  Bij Ben

  Ben houdt rekening met studenten. Als student hoef je namelijk geen aansluitkosten ter waarde van €14,95 te betalen. Ook is je abonnement altijd inclusief 4G. Dus ben jij student, maak dan gebruik van deze deal en bespaar €14,95!

 • tot € 22,50
  extra korting

  Gratis op de hoogte van aanbiedingen van Ben

  Bij Ben

  Ben jij ook van de aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Ben en ontvang nieuwe aanbiedingen, cashback acties en lopende deals in je mailbox. Zo loop je niks mis. Een kortingscode heb je hiervoor niet nodig.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Ben

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • tot € 22,50
  extra korting

  Ontvang tijdelijk €72,- korting op 8000 MB bij Ben

  Bij Ben

 • tot € 22,50
  extra korting

  Ben geeft tijdelijk tot €92,- korting voor Black Friday

  Bij Ben

 • tot € 22,50
  extra korting

  Pak je voordeel tijdens de Prijsbewust Weken bij Ben

  Bij Ben

 • tot € 22,50
  extra korting

  Tijdelijk geen aansluitkosten bij Ben

  Bij Ben

  Betaal geen aansluitkosten bij Ben t.w.v. 20 euro.

 • tot € 22,50
  extra korting

  Tot 2500 MB gratis bij BEN op alle abonnementen

  Bij Ben

 • tot € 22,50
  extra korting

  Geen aansluitkosten bij BEN op alle abonnementen

  Bij Ben

  Voorwaarden

  twv €20

 • tot € 22,50
  extra korting

  Geniet van 68 euro korting bij BEN op diverse telefoons

  Bij Ben

 • tot € 22,50
  extra korting

  Samsung Galaxy A51 bij Ben in prijs verlaagd!

  Bij Ben

 • tot € 22,50
  extra korting

  Nu bij Ben: tot 2500 MB gratis!

  Bij Ben

  Je krijgt tot wel 2500 MB gratis bij Ben.

 • tot € 22,50
  extra korting

  Bespaar €20 op aansluitkosten bij Ben!

  Bij Ben

  Stap over naar Ben en bespaar maar liefst €20 want deze maand betaal jij géén aansluitkosten!

Alle Ben aanbiedingen, acties en cashbacks

Cashback en korting bij Ben

Ben je ook zoekende naar cashbacks, aanbiedingen en acties van Ben, bruikbaar in september2022? Dan hoef je niet langer te zoeken, want wij van MijnKorting staan dagelijks in contact met Ben. Zodra we een actie vinden, dan laten we je die meteen weten. En bovendien ontvang je bij MijnKorting altijd extra cashback op je contract bij Ben. Hieronder willen we in het kort wat meer uitleggen over Ben, dus lees gerust verder.

Ben is er voor iedereen die maximaal plezier uit zijn budget wil halen. Ben is namelijk een mobiele aanbieder voor elk budget! Of je nu een duur abonnement wil of een goedkopere: bij Ben vindt je het allemaal. En dat ook nog is voor de scherpste prijs! Ben vindt het belangrijk dat je kan genieten van alle vrijheid en dat alles flexibel gaat. Je kan zelf je eigen abonnement en internetbundel afstemmen, zodat het helemaal bij je past! Daarnaast kan je het tussendoor ook nog wijzigen, als je bijvoorbeeld meer wilt bellen.

Ben jij op zoek naar een abonnement met een van de nieuwste telefoons? Of is een Sim Only voor jou ook al genoeg? Bij Ben vindt je het beide: bestel dus daarom nu via Ben!

Het assortiment van Ben is erg uitgebreid. Ben vindt het namelijk erg belangrijk dat jij een product uitkiest die helemaal bij je past. Bij Ben kan je kiezen uit 2 soorten: een Sim Only of een telefoon met abonnement. Bij een Sim Only abonnement betaal je allen voor het gebruik van het netwerk. Dus voor de hoeveelheid dat jij belt, sms’t, maar ook hoeveel mb internet je gebruikt. Dit abonnement kan je helemaal aanpassen zodat het helemaal bij jou past. Zo kan je kiezen voor geen internetbundel, maar als je juist veel op het internet zit, kan je kiezen voor 5000 mb. Het fijne aan Sim Only bij Ben is dat het maandelijks opzegbaar is. Maar er zijn nog meer voordelen: er is gratis nummerbehoud en je kan gratis maandelijks je bundel wijzigen! Sim Only is een goede optie als je een voordelig abonnement hebt. Bij een telefoon met abonnement krijg je de mogelijkheid om je telefoon in meerdere termijnen af te lossen. Vaak is dit termijn 24 maanden. Dit is erg fijn, want op deze manier hoef je niet in een keer heel veel geld te betalen. Daarnaast kan je ook dit abonnement helemaal aanpassen zodat het precies bij je past. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor internetsnelheid, of je 4G of 3G wilt. Ook hier kan je gratis jouw nummer behouden en gratis maandelijks je bundel wijzigen.

Een voordeel van een mobiel abonnement nemen bij Ben is dat je geen onverwachte kosten krijgt. Ben werkt namelijk met een MB Pauze. Zodra je internetbundel op is, beschermt de mb pauze je tegen onverwachte kosten. Je kan dus niet over je internetbundel heen met deze pauze. Zo wordt je beschermt van een onverwachte hoge rekening. Super fijn!

De levering van Ben verschilt per product. Bij een abonnement met telefoon ligt het aan of de telefoon direct leverbaar is. Gelukkig kan je wel zelf bepalen wanneer je bestelling wordt bezorgd. Het is namelijk belangrijk dat jij deze zelf in ontvangst kan nemen. De telefoon kan op elke doordeweekse dag worden bezorgd. Er is dus altijd wel een moment beschikbaar dat jij kan. Bij een Sim Only abonnement wordt de simkaart per post of als pakje gestuurd. De eventuele bezorgkosten kunnen gratis zijn en anders is het vermeld bij het factuur. Ben verzend altijd zo snel mogelijk alle bestellingen. Op deze manier kan je zo snel mogelijk aan de slag met je nieuwe simkaart of telefoon. Super fijn dus!

Heb je een dringende vraag? Dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Ben. Maar ook voor verbeterpunten, opmerkingen en ideeën kan je terecht bij de klantenservice van Ben. Zij staan namelijk altijd klaar voor al jouw verbeterpunten en vragen. De klantenservice van Ben kan je op veel verschillende manieren opnemen. Alle manieren zijn erg eenvoudig. Je kan contact opnemen door middel van het forum, maar ook de social mediakanalen van Ben. Je krijgt dan binnen 1 werkdag een reactie. Als je gelijk een antwoord wil, is bellen natuurlijk ook altijd een optie. Je kan de klantenservice van Ben elke werkdag bereiken van 9:00-17:00. Het telefoonnummer van de klantenservice kan je vinden onder het kopje ‘contact’ op de site van Ben. Als laatste optie kan je ook een contactformulier invullen op de site van Ben. Binnen 5 werkdagen krijg je hier reactie op.

Een abonnement met telefoon of Sim Only uitkiezen, is natuurlijk erg leuk. Vaak betekent dit namelijk dat je een nieuwe telefoon hebt. Helaas zijn telefoons niet erg goedkoop, waardoor een abonnement met telefoon nog wel eens duur kan zijn. En dat terwijl Ben de scherpste prijzen aanbiedt. Gelukkig zijn er bij Ben verschillende manieren om korting te krijgen. Een voorbeeld van een manier om korting te krijgen is via een kortingscode. Maar soms kan het nog wel lastig zijn om de juiste kortingscode te vinden. En daarnaast zijn er ook nog andere manieren om korting te krijgen. Om het wat overzichtelijker te maken, staat hieronder een overzicht met alle mogelijke manieren om korting te krijgen bij Ben.

1. De bekendste manier om korting te krijgen, is via een kortingscode. Kortingscodes kan je vooral vinden op het internet. Goede kortingscodes kan je bijvoorbeeld vinden op sites als Mijnkorting.nl. Deze kortingscodes geven dan extra korting, waardoor je toch wat voordeliger uit bent. Deze kortingscode kan je invullen zodra je iets bestelt. De korting wordt dan automatisch verrekend. Een kortingscode is dus een erg makkelijke, maar goede manier om korting te krijgen. 2. Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat er tijdelijk geen kortingscode beschikbaar is. Dat kan erg vervelend zijn, want shoppen met korting is natuurlijk altijd fijn. Maar zeker als je net wat wilt bestellen, is dit erg vervelend. Gelukkig is er nog een andere manier om korting te krijgen. Wanneer je namelijk een student bent, krijg je al korting! Je hoeft hier niets voor te doen, maar als student krijg je extra voordeel. Waarom? Ben begrijpt dat jij als student liever je geld aan andere dingen besteedt. Zo krijg je gratis het $G-netwerk, maar ook vele kortingen. Als je een student bent, ben je voordelig uit bij Ben! 3. Maar ook als je geen student ben kan je voordelig bestellen bij Ben zonder kortingscode. Ben heeft namelijk vriendenvoordeel. Als jij ervoor zorgt dat een vriend ook klant wordt bij Ben, ontvang jij tot 33 euro! Dit geld ontvang je voor elke vriend die ook klant wordt bij Ben. Dit is super makkelijk: je hoeft alleen maar persoonlijke Ben vriendenvoordeel link te delen met je vrienden. Dan ontvang jij je beloning, die je ook kan delen met je vrienden. Dit is natuurlijk super snel verdiend! 4. De laatste manier om korting te krijgen naast een kortingscode is door te kijken op de site zelf. Ben heeft namelijk regelmatig verschillende cash-back acties. Maar daarnaast zijn er ook gewoon veel aanbiedingen! Bijvoorbeeld dat je bij een internetbundel van 5000 MB, maar betaalt voor 25000 MB. Je bent dan toch voordelig uit zonder kortingscode!

Dus wil jij op een voordelige manier een mobiele abonnement afsluiten? Dan ben je bij Ben aan het juiste adres. Niet alleen door het gratis nummerbehoud en geen onverwachte kosten, maar ook doordat je het abonnement gratis elke maand kan wijzigen. Bestel daarom nu voortaan jouw mobiele abonnement op de site van Ben!

Daarom, ga altijd even langs MijnKorting.nl naar Ben voor permanente cashback op je contract, ook als je een kortingscode inzet of je gebruik maakt van een andere actiekorting.

Kortingen

Zowel met als zonder kortingscode:
€ 12,50 cashback op alle maandelijks opzegbare abonnementen
€ 17,50 cashback op alle 1 jarige sim only- en toestelabonnementen
€ 22,50 cashback op alle 2 jarige sim only- en toestelabonnementen

Bijzonderheden

Er geldt geen korting op verlengingen, alleen op nieuwe abonnementen.

Naar Ben

 terug naar alle winkels
Account registratie is op dit moment uitgeschakeld.