Alle Beschuitje.nl kortingscodes en aanbiedingen

2 actuele kortingen of kortingscodes

Shop met korting met deze Beschuitje.nl kortingen en coupons geldig in januari 2019, en ontvang bovendien nog eens extra korting op je mijnkorting account.


Beschuitje.nl acties

 • 2,5%
  extra korting

  Altijd extra korting bij Beschuitje.nl

  Bij Beschuitje.nl

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Beschuitje.nl. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Beschuitje.nl kortingscode. Ben je nog geen lid? Meldt je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

 • 2,5%
  extra korting

  10% korting op luxe picknickmand bij beschuitje.nl

  Bij Beschuitje.nl

  Bij beschuitje.nl bestelt u nu een luxe picknickmand met 10% korting. U heeft er geen kortingscode voor nodig.

Alle Beschuitje.nl kortingscodes en aanbiedingen

Korting bij Beschuitje.nl

Ben jij ook zoekende naar kortingscodes en kortingen van Beschuitje.nl, geldig in januari 2019? Dan heb je die nu gevonden, want wij van MijnKorting staan dagelijks in contact met Beschuitje.nl. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan laten we je die meteen weten op deze pagina. En als extra ontvang je bij ons altijd extra korting op al je bestellingen bij Beschuitje.nl. Hieronder vertellen we je wat meer over de webshop van Beschuitje.nl, dus lees gerust verder.

Beschuitje is een bekende ontbijtservice met vestigingen door heel Nederland. Ze bezorgen dagelijks en overal al je ontbijtjes en leuke toevoegingen hieraan.

Beschuitje heeft een zeer groot assortiment, je hebt dus veel keus. Er is voor ieder wat wils! Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een uitgebreid ontbijt, een luxe ontbijt, maar je kunt ook andere dingen bestellen zoals ballonnen en picknickmanden.

Als je de site van Beschuitje opent zie je meteen dit grote assortiment. Op de homepage zie je meteen al veel voorbeelden. Het ziet eruit als een vrolijke site en de site is handig in gebruik. Je kunt links alle ontbijtmenu’s bekijken en hier een keus uit maken. Je kunt natuurlijk ook zelf nog rondkijken op de site door één van de categorieën boven aan de pagina te openen. Zo kun je niet alleen kiezen uit ontbijtjes, maar ook uit picknicktime. Als je deze categorie opent zie je alle producten die hiermee te maken hebben. Ook kun je verschillende soorten ballonnen bestellen om je picknickmand of ontbijt nog gezelliger te maken! Deze ballonnen zijn er in verschillende thema’s. Ik denk dat je nu wel je kortingscode wilt gebruiken om een mooie aankoop te doen!

Naast een groot assortiment kun je ook gemakkelijk de ontbijtjes vergelijken en het is een stuk gemakkelijker dan zelf een ontbijtje maken. Je hoeft niet meer naar de winkel toe te gaan om inkopen te doen en daarna je broodje te smeren en je sinaasappels uit te persen. Je kunt gewoon naar Beschuitje.nl gaan en hier je ontbijtje uitkiezen. Als je verschillende tabbladen opent kun je verschillende ontbijtjes naast elkaar bekijken. Je kunt vergelijken op inhoud van het ontbijtje en op prijs bijvoorbeeld.

Een ander voordeel is dat je kunt kijken naar ontbijtjes wanneer je maar wilt! Als je je op vakantie ineens bedenkt dat je schoonmoeder volgende week jarig is en jij nog niets hebt, dan kun je een leuk ontbijtje met ballonnen en champagne bestellen en naar haar toe sturen. Zo is ze verrast en heeft ze nog een leuk ontbijtje ook.

Wil je meer weten over Beschuitje? Om het shopgemak te vergroten bij Beschuitje, heeft Beschuitje ervoor gezorgd om de klantenservice nog beter te maken. Dit hebben zij onder andere gedaan door een kijkje achter de schermen te bieden bij Beschuitje Ontbijtservice Purmerend. De vragen die de klantenservice dagelijks krijgt zoals hoe bezorgt Ontbijtservice Beschuitje en hoe bestel je een ontbijtje bij Ontbijtservice Beschuitje worden beantwoord in video’s op het YouTube kanaal van Ontbijtservice Beschuitje. Je kunt deze filmpjes bekijken om meer te weten te komen en het is natuurlijk ook erg leuk om te kijken waar je ontbijtjes vandaan komen. Als je hierna nog vragen hebt kun je natuurlijk altijd terecht bij de klantenservice.

Een ander gemak van Beschuitje is dat ze een hulpservice voor je hebben. Zo hoef je niet te bellen naar de klantenservice als je een vraag hebt. Als je de site van Beschuitje opent dan verschijnt er links onder in de pagina ook een pop-up. In deze pop-up zit een chat, hiermee kun je chatten met een werknemer van Beschuitje. Deze werknemer beantwoordt al je vragen en dit gaat natuurlijk sneller dan mailen of bellen als er een wachtrij is. Nog iets dat de klantenservice van Beschuitje erg goed maakt. Houd je kortingscode maar in de aanslag.

Als je je ontbijt gevonden hebt en je kortingscode bij de hand hebt, dan kun je gaan bestellen! Dit doe je door een account aan te maken. Als je je account aanmaakt moet je al je persoonlijke gegevens invullen en je kunt aangeven of je je aan wilt melden voor de nieuwsbrief of niet. Als je je aangemeld hebt kun je gaan bestellen. Er komt nu een keuzemenu waar je kunt kiezen waar je je ontbijtje wilt af laten leveren en daarna ga je naar de volgende stap. Bij deze stap kun je kiezen vanuit welk filiaal je je producten opgestuurd wilt hebben. Woon je bijvoorbeeld in Utrecht, dan kun je kiezen uit 3 filialen. Je kunt kiezen voor een verzending vanuit Apeldoorn voor 5 euro, een verzending vanuit Amsterdam voor 10 euro en een verzending vanuit Almere BV voor 27,50 euro. Ook geef je in dit tabblad je bezorgdatum en –tijd aan, zodat het ontbijtje op tijd aankomt! Vergeet niet je kortingscode bij de hand te houden! Als je dat allemaal hebt ingevuld beslis je hoe je wilt betalen. Dit kan op verschillende manieren. De bekendste manier hiervan is betalen met iDeal. Je betaalt hiermee via je eigen bank. Ook kun je er voor kiezen om vooruit te betalen, dit doe je ook met je eigen bank. Daarnaast kun je ook betalen aan de deur, let er op dat dit contant en gepast moet zijn, de chauffeur heeft geen wisselgeld. Als laatste optie kun je betalen met MultiSafePay, hiermee betaal je met VISA of Mastercard. Vergeet niet je kortingscode in te vullen! Als je dit allemaal gedaan hebt controleer je je bestelling nog in het volgende tabblad en daarna is je bestelling geplaatst.

Nu vraag je je misschien af: ‘hoe weet ik hoeveel verzendkosten ik moet betalen?’. Dit kun je berekenen op de site. Als je helemaal naar beneden scrolt op de site staat er links onderin onder ‘bestellen’ ‘bezorgkosten’. Hier tik je in waar je je levering wilt ontvangen en het wordt berekend voor je. De bezorgkosten worden berekend op basis van de afstand tussen het afleveradres en de dichtstbijzijnde Ontbijtservice vestiging van Beschuitje. Beschuitje levert in heel Nederland en België.

Beschuitje levert dus overal in Nederland, maar er zijn wel tijden waartussen ze verzenden. Ze bezorgen op iedere dag van het jaar, ook op feestdagen tussen 06:00 uur en 13:00 uur.

Wil je iemand verrassen met een ontbijtje en andere attributen? Dit kan natuurlijk! Als je gevonden hebt wat je wilt versturen dan kun je dit versturen naar een ander adres. Hierbij wordt dan ook een kaartje geleverd zodat de persoon kan zien dat jij een leuk cadeautje gestuurd hebt. Dit kan een standaard kaartje zijn, maar het kunnen ook leuke kaartjes met thema’s zijn.

Wil je altijd op de hoogte blijven van informatie, nieuwtjes, acties en kortingscodes? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Dit kan als je je account aanmaakt, maar ook helemaal in het midden onder aan de pagina. Je vult hier je voornaam en e-mailadres in en je bent aangemeld. Het is zeer gemakkelijk. Je ontvangt nu regelmatig een mail met daarin alle informatie, nieuwtjes en kortingscodes die je wilt hebben!

Je kunt nog beter op de hoogte blijven dan alleen door aangemeld te zijn voor de nieuwsbrief. Je kunt Beschuitje ook volgen op social media. Beschuitje is actief op Facebook, Twitter en Google +. Zo kun je altijd via je smartphone checken of er nog nieuwe kortingscodes zijn.

Daarom, ga vanaf nu via MijnKorting.nl naar Beschuitje.nl om korting te ontvangen op al jouw bestellingen, ook als er geen aanbieding of kortingscode voorhanden is.

Kortingen

met kortingscode: 2,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 2,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Beschuitje.nl

 terug naar alle winkels