Cashback bij Besured

4 actuele cashbacks

Sluit je Besured verzekering af en ontvang punten op je mijnkorting account.


Besured acties

 • 1675 punten
  cashback

  Lage zorgpremie in 2019 bij Besured. Al voor € 107,25 per maand

  Bij Besured

  Kies je voor een complete zorgverzekering met lage premie en zónder extra eigen risico? Dan ben je bij Besured aan het juiste adres. Bij Besured betaal je in 2019 voor een basispremie maar liefst €107,25 per maand (met standaard 385,- euro eigen risico). Stap vandaag over naar Besured en ontvang ook nog eens Besured cashback op je mijnkorting account.

 • 1675 punten
  cashback

  1675 punten bij een Besured 2019 zorgverzekering

  Bij Besured

  Besured regelt je overstap! Sluit direct je zorgverzekering af bij Besured en ontvang 1675 punten op je mijnKorting account.

 • 1675 punten
  cashback

  Top Notch Besured Battle

  Bij Besured

  Elke week kun je weer vette prijzen winnen met de Besured Battle. Sluit nu een zorgverzekering af bij Besured en misschien val jij wel in de prijzen.

Verlopen cashbacks en acties van Besured

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 1675 punten
  cashback

  1675 punten bij een Besured 2018 zorgverzekering

  Bij Besured

  Stap over naar een Besured 2018 zorgverzekering en ontvang 1675 punten op je MijnKorting account.

  Voorwaarden

  - Er geldt geen cashback op telefonisch afsluiten van verzekeringen.
  - Cashback is 1x geldig, ook als sluit je een verzekering af voor meerdere personen.
  - Cashback geldt maar eenmalig per adres. Bij meerdere aanvragen op 1 adres (ook als het verschillende personen betreft), worden de meerdere aanvragen afgekeurd.
  - Er geldt alleen cashback op nieuw afgesloten verzekeringen.
  - LET OP: De cashback vergoeding ontvang je achteraf van MijnKorting.nl, en niet direct van Independer
  - 1 punt = € 0,01 (dus 100 punten is 1 Euro). Je kunt op je account zien hoeveel je punten in Euro's waard zijn.

Cashback bij Besured

Korting bij Besured

Zoekende naar cashbacks van Besured, die bruikbaar zijn in januari 2019? Dan ben je hier aan het goede adres, want wij zijn altijd op de hoogte van de cashbacks van Besured. Hieronder vertellen we je meer over korting bij Besured, dus lees gerust verder.

Zorgverzekering nodig? Bij Besured vind je de laagste premies en de beste zorg. De webshop is er speciaal voor jongeren en studenten, maar natuurlijk kan iedereen terecht bij Besured. Wil je meer weten over de zorgverzekeringen van Besured? Lees dan snel verder over geld besparen en andere voordelen.

-Supervoordelige zorgverzekering-

De webshop Besured is er voor iedereen, maar specifiek voor studenten, jongeren en young professionals. Besured heeft je van alles te bieden wat betreft zorgverzekeringen. De beste en voordeligste zorgverzekeringen vind je op de site van Besured. De webshop Besured werkt snel, efficiënt en koopt collectief in. Het gevolg hiervan is dat rui 135.000 studenten en jonge ondernemers te maken hebben met lage kosten en zo dus ook een lage premie. Dat is natuurlijk gunstig, want je wilt zoveel mogelijk geld besparen op verzekeringen. Ook in het komende jaar zal Besured weer een voordelige zorgpremie hanteren, waar jij van kan profiteren. Bespaar dus makkelijk geld op de zorgverzekeringen. Het fijne is dat je bij Besured altijd een vrije keuze hebt wat betreft ziekenhuizen. Zo kun je dus in elk gewest ziekenhuis terecht met de zorgverzekering van Besured.

-Reken jouw premie uit-

Natuurlijk wil je altijd precies weten waar je aan toe bent. Sommige zorgverzekeraars zijn wat vaag over de premie. Dat is natuurlijk helemaal niet fijn, want de premie moet juist duidelijk zijn voor jou. Je moet exact kunnen weten wat je aan premie betaalt en hoe je de kosten kunt verlagen. Besured is erg open naar de klant toe en daarom weet je ook altijd precies waar je aan toe bent als het ligt aan Besured. Je kunt op de site nu gratis en simpel je premie berekenen op de site van Besured. Je geeft dan eerst aan wat voor verzekering je wilt afsluiten en nog wat extra informatie. Nadat je dit hebt gedaan, krijg je direct de berekende premie van Besured. Zo weet je exact waar je aan toe bent en kun je dus geld besparen op de premie. Al gauw zal je opmerken dat de premies van Besured daadwerkelijk extreem laag zijn.

-Zorgzoeker van Besured-

Het is best lastig om zelf een passende zorgverzekering te vinden. Je bent natuurlijk geen expert op het gebied van zorgverzekeringen en daarom moet je veel moeite doen om iets te vinden. Dit kost je veel tijd en dat is zonde, want je wilt juist tijd besparen. Gelukkig kan dit makkelijk bij Besured. Je kunt namelijk gebruik maken van de zorgzoeker. De zorgzoeker is een online concept waarmee je eenvoudig tot en goed resultaat komt. Je geeft wat gegevens op en vervolgens zal de site Besured de beste zorgverzekeringen voor je uitzoeken. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen, is kijken naar de verschillende suggesties en een beslissing maken. Het is in elk geval een feit dat je makkelijk aan een zorgverzekering komt bij Besured. Dit is gunstig, want zo bespaar je altijd tijd op je zoektocht naar de beste zorgverzekeringen.

-Snel je geld-

Wanneer je een zorgverzekering afsluit, is dit natuurlijk om ervoor te zorgen dat je de zorg krijgt die je verdient. Je wilt niet een heel kapitaal kwijt zijn aan zorg. Daarom zorgt Besured ervoor dat je geld bespaart en snel te werk kunt gaan, waardoor het je ook weer tijd scheelt. Heb je het ziekenhuis bezocht in de afgelopen week? Zorg er dan voor dat je snel je geld terug krijgt van Besured. Bij Besured krijg je dan ook zo spoedig mogelijk de kosten terug die je hebt gemaakt. Online bespaar je veel tijd op het declareren van geld bij Besured. Het enige wat je hoeft te doen is een foto of scan uploaden en klaar ben je. Wil je tijd besparen, dan kan dat dus altijd met Besured.

-Altijd hulp om tijd en geld te besparen-

De webshop Besured heeft natuurlijk ook een klantenservice die je bij van alles kan helpen. De medewerkers weten stuk voor stuk enorm veel over het aanbod en over zorgverzekeringen. Daarom zijn ze uitstekend in staat om je goed advies te geven. Samen met een medewerker kijk je naar de best bijpassende zorgverzekering. Dat is handig, want zo weet je precies wat bij je past en waar je geld op kunt besparen. De medewerkers van Besured zullen er altijd voor zorgen dat je snel en voordelig een zorgverzekering kunt afsluiten. Zo bespaar je enorm veel geld en tijd op de site van Besured.

-Verdien je cashback bij Besured-

Wil je graag geld besparen op de zorgverzekeringen die je afsluit bij Besured? Dat is logisch, want niemand geeft graag geld uit. In de bovenstaande stukken heb je al het een en ander gelezen over geld en tijd besparen. In het stuk tekst hieronder zal je dieper ingaan op geld besparen. Hoe kom je aan kortingen? Mijnkorting.nl is een site die gespecialiseerd is op het gebied van kortingen. Dat zorgt ervoor dat jij makkelijker geld weet te besparen bij Besured in de toekomst.

1.       Een van de manieren om geld te besparen, is gebruik maken van cashback. Weet jij al wat cashback inhoudt of het je nog geen idee? In dit stuk zal in elk geval een hoop duidelijker worden. De webwinkel Besured heeft een breed aanbod aan zorgverzekeringen, waar jij van kunt profiteren. Met cashback zorg je ervoor dat je geld terugverdient op de aankopen die je doet bij Besured. Alleen hoe kom je dan precies aan cashback? Dat is heel simpel. Je maakt een account aan bij Mijnkorting.nl. Dit account is helemaal gratis en daarnaast kun je ook nog eens snel klaar zijn. Binnen een paar muisklikken heb je een account. Je hoeft namelijk alleen maar een aantal gegevens op te geven. Deze gegevens worden veilig opgeslagen en er wordt verantwoordelijk mee omgegaan. Daarom weet je zeker dat je goed zit bij Mijnkorting.nl. Met je account kun je zoeken naar verschillende webshops. Er zijn meer dan 1900 diverse webshops waarbij je gebruik kunt maken van cashback. Dat is natuurlijk wel zo fijn voor jou. Wanneer je een contract of abonnement afsluit, kun je geld terug verdienen. Je krijgt een vast percentage terug van je kosten. Dit is cashback en die cashback spaar je op in je online potje bij Mijnkorting.nl. Heb je uiteindelijk een redelijk bedrag bij elkaar, dan kun je veel geld laten overmaken naar je echte bankrekening.

2.       Naast een account maken bij Mijnkorting.nl voor cashback, kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief van Besured. De nieuwsbrief van deze webshop staat vol interessante dingen. Je leest over de webshop Besured, je krijgt meer informatie over het aanbod, expert leren je meer over het aanbod en je blijft op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen die plaatsvinden achter de schermen. Het handige voor jou is dat je ook geld kunt besparen met de nieuwsbrief. Er worden elke nieuwsbrief van Besured weer nieuwe voordelen in geplaatst. Zo kun je altijd genieten van de vele aanbiedingen, kortingen en acties. Alleen de mensen die ingeschreven zijn voor de nieuwsbrief van Besured zullen kunnen profiteren van deze voordelen. Het is gratis en eenvoudig om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van deze webshop. Het enige wat je even moet doen, is je maladres opgegeven. Je krijgt alles dan naar je mailbox gestuurd.

3.       Ook kun je zelf op jacht gaan naar koopjes en aanbiedingen. De site van Besured staat vol met het aanbod, maar ook kun je aanbiedingen en kortingen ontdekken. Als de aanbiedingen, acties en kortingen ergens moeten staan, dan is het wel op de site van deze online webshop. De site van Besured wordt regelmatig aangepast, waardoor er weer nieuwe aanbiedingen bij komen. Logischerwijs gaan er ook aanbiedingen van de site af. Daarom is het handig om zelf de site in de gaten te houden. Zo mis je nooit een korting of een aanbieding. Wees er dus snel bij en wees alert, zodat je in de toekomst voordelig kunt shoppen op het internet.

4.       En als laatste, maar zeker niet de minst manier, social media. Social media is niet meer weg te denken uit het leven van mensen. Iedereen maakt op een bepaalde manier wel gebruik van een media platform. Misschien voor eigen gebruik of voor het werk. Social media is een plek waar je dingen kunt delen. De online webshop Besured wil ook graag dingen met de buitenwereld delen. Daarom heeft de webwinkel Besured ook een social media pagina. Door de social media van de site te volgen, weet je altijd wanneer er interessante voordelen te behalen zijn. Twijfel niet langer en volg de online webshop Besured via social media.

De online webshop Besured heeft een breed aanbod aan zorgverzekeringen. Besured is er speciaal voor jongeren en studenten, maar natuurlijk kan iedereen gewoon terecht bij deze webshop. Je hebt altijd te maken met de laagste premies en zo bespaar je veel geld. Natuurlijk bespaar je ook geld door gebruik te maken van cashback. Kijk snel op de site van Mijnkorting.nl en begin met het opsparen van cashback. 

Kortingen

1675 punten op een zorgverzekering

Bijzonderheden

- Er worden geen punten toegekend bij het telefonisch afsluiten van een verzekering
- Per huishouden wordt 1 keer punten toegekend. De punten die verkregen worden door meerdere personen per adres aan te melden, zullen worden afgekeurd.
- Indien u al eerder klant bent geweest bij Besured of VGZ, ontvangt u geen punten.
- De punten krijgt u van MijnKorting.
- Er gelden geen punten indien een verzekering gewijzigd wordt.
- 1 punt = € 0,01. De waarde van uw punten in euro's kunt u terugvinden op de 'mijn account' pagina.

Naar Besured

 terug naar alle winkels