Kortingscodes en aanbiedingen van Bever


Helaas hebben wij geen samenwerking meer met deze webshop. Bij deze populaire winkels ontvang je nog wel extra korting via MijnKorting.nl.

Populaire shops met korting

Kortingscodes en aanbiedingen van Bever

Korting bij Bever

Iedereen kent natuurlijk de Bever winkel, met alles wat je nodig hebt om in de wildernis te overleven of gewoon te kamperen. Maar wist je ook dat er een Bever webshop is, die met enige regelmaat kortingscodes heeft? En dat er daarnaast nog andere manieren zijn om altijd met korting bij Bever te shoppen? We vertellen je er alles over.

Bever is de outdoor en travelspecialist. Als je echt goede producten wilt hebben, dan ga je naar Bever. Zo hebben ze bijvoorbeeld producten van Fjall Raven, Go Pro, The North Face en Salomon. En met 40 winkels in Nederland is er altijd wel 1 in de buurt. Maar goed, in de webshop kun je vanaf de bank bestellen en thuis (of op het werk) laten bezorgen, dat is nog makkelijker. Vanaf 30 euro is de bezorging gratis. En voor 9 uur ’s avonds besteld, betekent de volgende dag bezorgd.

Er zijn allerlei manieren om met korting te shoppen bij Bever. Een paar keer per jaar komt er een kortingscode voorbij. Dat is dan vaak voor een bepaald percentage op het gehele assortiment, maar soms ook wel op alleen de artikelen in de uitverkoop. Op die manier kun je dus nog meer korting scoren.

Als er geen kortingscode van Bever beschikbaar is, dan zijn er nog andere manieren om toch goedkoper uit te zijn. Bijvoorbeeld de weekaanbieding. Dat is een aanbieding met hele hoge korting. Soms kun je een kwaliteitsproduct voor minder dan de helft van de normale prijs kopen. Daarnaast heeft Bever natuurlijk ook gewoon uitverkoop, vooral vlak na de zomer. Dan kun je de artikelen van het seizoen vaak met 40% korting krijgen. Last but not least: als je shopt via mijnkorting bij Bever, dan krijg je altijd extra Bever korting op je account, ongeacht of je een aanbieding, actie of kortingscode gebruikt.

Account registratie is op dit moment uitgeschakeld.