BK Footwear kortingscodes en acties

4 actuele kortingen of kortingscodes  |  Er zijn deze maand 4 aanbiedingen toegevoegd

Alle actuele januari 2018 bonnen en kortingen van BK Footwear, en daarbovenop ontvang je nog eens extra korting op je mijnkorting account.


BK Footwear acties

 • 3%
  extra korting

  Sale bij BK Footwear tot 40%

  Bij BK Footwear

  Bij BK Footwear krijg je nu 40% korting tijdens de sale. Kijk of er wat voor je bijzit en bestel snel.

 • 3%
  extra korting

  Koop bij BK Footwear de mooiste bestsellers

  Bij BK Footwear

  Diverse bestsellers voor een scherpe prijs bij BK Footwear. Heerlijke schoenen, die je niet wilt laten staan.

 • 3%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij BK Footwear

  Bij BK Footwear

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij BK Footwear. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meldt je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een BK Footwear kortingscode.

 • 3%
  extra korting

  Gratis verzenden bij BK Footwear

  Bij BK Footwear

  Bij BK Footwear betaal je geen verzendkosten als je voor minimaal 75 euro besteld. Je krijgt je bestelling kosteloos thuis! Dat is nog eens heerlijk bestellen.

  Voorwaarden

  Bij een minimale bestelwaarde van 75 euro.


Hier worden wij op gevonden

De hoogste korting op een bestelling bij BK Footwear, wil toch vrijwel iedereen? Om jou en heel veel anderen daarbij te helpen zetten de medewerkers van mijnkorting.nl op deze plek zeer regelmatig de recente kortingen en promotiecodes van BK Footwear, bruikbaar in januari 2018 en in februari 2018. We houden de website van BK Footwear nauwlettend in het oog, daarnaast checken wij elke e-mail en nieuwsbrief van BK Footwear en zijn dus altijd op de hoogte. En daarnaast ontvang jij van ons nog een extra besparing op elke bestelling bij BK Footwear op je account. Zodoende regel jij altijd extra korting. Alleen maar omdat je toevallig zoekende was naar één van bijvoorbeeld de hieronder genoemde woorden:

- outlet BK Footwear
- januari 2018 kortingscode BK Footwear
- promo code BK Footwear
- BK Footwear.nl kortingscode
- kortingscode BK Footwear 15 euro
- BK Footwear kortingvoucher
- kortingscoupon BK Footwear
- BK Footwear aanbieding
- uitverkoop BK Footwear
- cadeau BK Footwear

BK Footwear kortingscodes en acties

Korting bij BK Footwear

Zoek niet langer naar acties, kortingsacties en kortingscodes van BK Footwear, bruikbaar in januari 2018? Dan kan mijnkorting je wellicht helpen, want wij van MijnKorting checken dagelijks de webwinkel van BK Footwear. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan laten we je die meteen weten. Bovendien krijg je via MijnKorting altijd extra korting bij al je bestellingen bij BK Footwear. Op die manier kun je dus dubbel profiteren. Hieronder vertellen we je wat meer over de webshop van BK Footwear, dus lees gerust verder.

Wat begon als een onbekend bedrijf in New York, is inmiddels uitgegroeid tot een groot wereldwijd bekend merk. Kwaliteit, originaliteit en stijl vormen de basis van ons glorieuze verleden en dat van de huidige succes, die de smaak uitstralen om de toekomst uit te dagen met een groter en breder assortiment van British Knights-schoenen. BK Footwear creëert geavanceerde collecties, die volledig zijn afgestemd op de nieuwste trends.

Daarom, ga via MijnKorting.nl naar BK Footwear om extra korting te ontvangen bij al je bestedingen, zowel met als zonder gebruik van een kortingscode of een actie.

Kortingen

met kortingscode: 3% (extra) korting
zonder kortingscode: 3% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar BK Footwear

 terug naar alle winkels

--of--

Je ontvangt van ons een wachtwoord,
dat je na inloggen kunt wijzigen.