Bobbejaanland acties, kortingscodes en aanbiedingen

6 actuele kortingen of kortingscodes

Alle kortingen en coupons van Bobbejaanland geldig in januari 2020, en daarnaast ontvang je altijd extra korting op je mijnkorting account.

Bobbejaanland acties

 • 3,5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Bobbejaanland

  Bij Bobbejaanland

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Bobbejaanland. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Bobbejaanland kortingscode.

 • 3,5%
  extra korting

  GRATIS naar Bobbejaanland op je verjaardag

  Bij Bobbejaanland

  Wil jij graag een keer een dagje naar Bobbejaanland, maar vind je het wat prijzig? Profiteer dan van de verjaardagdeal! Dat betekent dat je entree 100% gratis is als je naar Bobbejaanland gaat op je eigen verjaardag. Een kortingscode is hiervoor niet noodzakelijk.

 • 3,5%
  extra korting

  Gratis weersgarantie bij Bobbejaanland

  Bij Bobbejaanland

  Aankomend weekend had jij gepland om een dagje naar Bobbejaanland te gaan, maar het wordt ontzettend slecht weer? Dan worden je tickets 7 dagen verlengd (gesloten dagen inclusief). Zo kan je zonder problemen naar Bobbejaanland komen bij beter weer. Hiervoor heb je niet eens een kortingscode nodig.

  Voorwaarden

  De tickets moeten ten minste twee dagen op voorhand zijn gekocht.

 • 3,5%
  extra korting

  Kinderen kleiner dan 1 meter gratis bij Bobbejaanland

  Bij Bobbejaanland

  Ga jij binnenkort naar Bobbejaanland met het hele gezin? Dan kan jij je kinderen die kleiner zijn dan 1 meter helemaal gratis mee naar binnen nemen. Een speciale kortingscode heb je daarvoor zelfs niet nodig.

 • 3,5%
  extra korting

  Online tickets vanaf €23,50 bij Bobbejaanland

  Bij Bobbejaanland

  Online bestel jij al tickets voor Bobbejaanland voor een bedrag van slechts €23,50. Een kortingscode heb je zelfs niet nodig. Dus bestel je tickets online en bespaar!

 • 3,5%
  extra korting

  Groepstickets voor jongeren met €4,- korting bij Bobbejaanland

  Bij Bobbejaanland

  Ben jij van plan om met je hele vriendengroep naar Bobbejaanland te gaan? Bespaar dan op je tickets en bestel een groepsticket! Zo betaal je slechts 19,50 en ontvang je dus €4,- korting zonder dat je een kortingscode nodig hebt.

  Voorwaarden

  Alleen geldig voor jongeren en het aanbod is geldig vanaf 20 personen.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Bobbejaanland

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 3,5%
  extra korting

  Abonnement bij Bobbejaanland al vanaf €52,90

  Bij Bobbejaanland

  De abonnementen op Bobbejaanland zijn in 2019 in prijs verlaagd. Dit jaar kan je namelijk al vanaf €52,90 een abonnement nemen op Bobbejaanland. Alle voordelen die zo'n abonnement met zich meebrengt kan je op de site vinden. Een kortingscode heb je niet nodig om gebruik te kunnen maken van deze prijsverlaging.

 • 3,5%
  extra korting

  Zomerpas voor Bobbejaanland voor slechts €37,50

  Bij Bobbejaanland

  Ga nu de hele zomer naar Bobbejaanland voor de prijs van een dag ticket. Voor slechts €37,50 heb jij namelijk al een zomerpas voor Bobbejaanland. Een speciale kortingscode hoef je hiervoor niet in te vullen.

  Voorwaarden

  Niet geldig op uitverkochte of niet-reguliere parkdagen die aangekondigd worden op Bobbejaanland.be.

 • 3,5%
  extra korting

  3 silver passen + 1 gratis bij Bobbejaanland

  Bij Bobbejaanland

  BIj Bobbejaanland profiteer je nu tijdelijk van een geweldige actie. Als je namelijk 3 silver passen bestelt krijg je er één helemaal gratis bij! Een kortingscode is niet noodzakelijk.

 • 3,5%
  extra korting

  2 dagen toegang + overnachting al vanaf €52,50 bij Bobbejaanland

  Bij Bobbejaanland

  Kies nu voor een superdeal bij Bobbejaanland, namelijk 2 dagen toegang tot het park en ook nog eens een overnachting al vanaf €52,50! Dat betekent dat je dus 1 dag helemaal gratis krijgt. Dus bestel snel tickets en profiteer van deze deal zonder dat je een kortingscode in hoeft te vullen.

  Voorwaarden

  Deze promotie is te boeken tot ten laatste 2 dagen voor bezoek.

 • 3,5%
  extra korting

  Halloween tickets bij Bobbejaanland nu vanaf 21,90 euro

  Bij Bobbejaanland

  Bij Bonnejaanland koop je nu tijdelijk je Halloween tickets 21,90 euro. Dat scheelt behoorlijk. Boek snel je kaartjes en geniet van een lekker dagje uit. Een kortingscode van Bobbejaanland is niet nodig.

Bobbejaanland acties, kortingscodes en aanbiedingen

Korting bij Bobbejaanland

Zoek je naar acties, kortingscodes en kortingsacties van Bobbejaanland, geldig in januari 2020? Dan ben je hier aan het goede adres, want via ons krijg je te allen tijde extra korting bij al je bestellingen bij Bobbejaanland. En daarbovenop staan wij van MijnKorting dagelijks in contact met Bobbejaanland. Zodra we een actie of kortingscode vinden, dan laten we je die meteen weten. Zo heb je dus vaak dubbele korting. Hieronder vertellen we je meer over korting bij Bobbejaanland, dus lees gerust verder.

Bobbejaanland is een attractiepark in Lichtaart voor groot en klein. Achtbanen, waterattracties, leuke shows en te gekke virtual reality rides maken van deze plek ’t Plezantste Land. Van april tot begin november opent het park zijn deuren voor het publiek.

Daarom, bestel altijd via onze website bij Bobbejaanland voor een besparing op al je aankopen, zowel met als zonder gebruik van een aanbieding of kortingscode.

Kortingen

met kortingscode: 3,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 3,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Bobbejaanland

 terug naar alle winkels