Alle kortingscodes, kortingen en aanbiedingen van Boden

2 actuele kortingen of kortingscodes

Alle aanbiedingen en vouchers van Boden geldig in januari 2019, en daarbovenop ontvang je altijd extra korting via MijnKorting.


Boden acties

 • 1,5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Boden

  Bij Boden

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Boden. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meldt je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Boden kortingscode.

 • 1,5%
  extra korting

  Tot 70% korting op kleding bij boden

  Bij Boden

  Bij boden profiteert u in de sale van tot 70% korting. U heeft geen kortingscode nodig.

Alle kortingscodes, kortingen en aanbiedingen van Boden

Korting bij Boden

Zoek je naar kortingsacties en kortingscodes van Boden, die bruikbaar zijn in januari 2019? Dan ben je bij mijnkorting aan het juiste adres, want wij van MijnKorting checken dagelijks de website van Boden. Zodra we een actie of kortingscode vinden, dan stellen we je via deze pagina op de hoogte. En bovendien krijg je via MijnKorting altijd extra korting op al je bestellingen bij Boden. Hieronder willen we dieper ingaan op Boden, dus lees gerust verder.

Boden is één van de meest succesvolste en snelst groeiende kledingbedrijf binnen het Verenigd Koninkrijk. Vanuit een bescheiden ontstaan, zijn we gegroeid tot een internationaal kleding fenomeen en staan we bekend als vooruitloper waar het gaat om fashion online.

Het is hun aardig gelukt om zeer mooie, kleurrijke kleding te maken voor het hele gezin; kleding waar eigenlijk iedereen blij van wordt. Je ontdekt mooie kleding voor zowel babies, kinderen als tieners in ons Mini-Boden en johnnieb assortiment evenals tijdloze kledingstukken en -stylen binnen onze vrouwelijke en mannelijke collecties.

Daarom, ga via MijnKorting naar Boden om altijd extra korting te ontvangen op elke aankoop, ook als je een kortingscode inzet of je gebruik maakt van een andere actiekorting.

Kortingen

met kortingscode: 1,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 1,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Boden

 terug naar alle winkels