Een unieke Boerenbed kortingscode plus kortingsdeals, vouchers en extra voordeel


Helaas hebben wij geen samenwerking meer met deze webshop. Bij deze populaire winkels ontvang je nog wel extra korting via MijnKorting.nl.

Populaire shops met korting

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Boerenbed

 • 1,5%
  extra korting

  BoerenBed trakteerd op gratis ontbijt| Vier Passen op een deelnemende boerderij

  Bij Boerenbed

  Boek nu!

  Geldig t/m 15-03-2020
  Deze actie is helaas afgelopen
  voorwaarden

  Voorwaarden

  https://tc.tradetracker.net/?c=2133&m=12&a=199129&r=TRACKINGCODE&u=https%3A%2F%2Fwww.boerenbed.nl%2Fpaasweekend%2F

 • 1,5%
  extra korting

  € 55,- korting voor 55+'ers bij Boerenbed

  Bij Boerenbed

  Bij Boerenbed kunnen nu 55+'ers een verblijf boeken met €55,- korting.

  Geldig t/m 20-12-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
  voorwaarden

  Voorwaarden

  Geldig voor aankomsten in het gehele naseizoen; Exclusief voor verblijven vanaf 2 nachten; De hoofdboeker moet 55+ zijn; De korting is €55,- op het hele verblijf; De korting kan per verblijf een keer worden ingewisseld; De 55+ korting is niet te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen; Het BoerenBed behoudt zich het recht voor om een aanbieding op elk gewenst moment zonder voorafgaande kennisgeving te annuleren of te wijzigen.

 • 1,5%
  extra korting

  Tijdelijk 5,25% extra korting bij Boerenbed

  Bij Boerenbed

  Bestel nu bij Boerenbed en krijg tot mei extra Boerenbed korting op je mijnkorting account. Zowel met of zonder kortingscode krijg je nu 5,25% korting i.p.v. 1,5% korting. Profiteer van deze tijdelijke extra korting!

  Geldig t/m 30-04-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
 • 1,5%
  extra korting

  Kortingscode voor tot 90 euro korting op glamping bij Boerenbed

  Bij Boerenbed

  Bij Boerenbed krijgt u nu tot 90 euro korting op glamping met kortingscode.

  Geldig t/m 31-03-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
 • 1,5%
  extra korting

  Boerenbed kortingscode voor € 10,- korting per nacht

  Bij Boerenbed

  Boerenbed bied je nu € 10,- korting per nacht aan op al haar accommodaties met de bijgevoegde kortingscode. Mis het niet en pak je voordeel!

  Geldig t/m 18-02-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
  voorwaarden

  Voorwaarden

  Voor boekingen tussen 01-03-2019 en 31-10-2019

 • 1,5%
  extra korting

  Tot 20% korting op je verblijf bij Boerenbed

  Bij Boerenbed

  Nu tot wel 20% korting op je glamping vakantie bij Boerenbed. Kijk voor de voorwaarden op de Boerenbed website. Je heb hier geen kortingscode voor nodig. Als je boekt via Mijnkorting krijg je ook nog eens extra korting.

  Geldig t/m 28-12-2018
  Deze actie is helaas afgelopen
 • 1,5%
  extra korting

  Kortingscode voor 10 euro korting per nacht bij Boerenbed

  Bij Boerenbed

  Bij BoerenBed krijg €10 korting per nacht op je boeking met deze kortingscode. Boek nu en pak je voordeel!

  Geldig t/m 30-11-2018
  Deze actie is helaas afgelopen
  voorwaarden

  Voorwaarden

  Geldig op je verblijf tussen 01-04-2019 en 30-06-2019

 • 1,5%
  extra korting

  Kortingscode voor 50 euro zomerkorting bij Boerenbed

  Bij Boerenbed

  Bij Boerenbed krijg je nu tijdelijk 50 euro zomerkorting op je boeking! Kijk dus snel bij Boerenbed en profiteer van deze voordelige actie. Gebruik hiervoor de kortingscode.

  Geldig t/m 06-08-2018
  Deze actie is helaas afgelopen
  voorwaarden

  Voorwaarden

  Voor boekingen tussen 30-07-2018 en 03-09-2018

 • 1,5%
  extra korting

  Kortingscode voor 70 euro korting bij Boerenbed

  Bij Boerenbed

  Bij Boerenbed krijg je nu 70 euro korting op een verblijf vanaf 7 nachten op locaties in NL/DE/FR/BE. Boek nu heel voordelig bij Boerenbed en profiteer van je korting. Gebruik hiervoor de Boerenbed kortingscode.

  Geldig t/m 31-05-2018
  Deze actie is helaas afgelopen
  voorwaarden

  Voorwaarden

  m.u.v. boekingen in het hoogseizoen. Geldig voor verblijven t/m 31-10-2018 op boekingen gedaan t/m 31-05-2018

Een unieke Boerenbed kortingscode plus kortingsdeals, vouchers en extra voordeel

Korting bij Boerenbed

Zoek je naar aanbiedingen, acties en een Boerenbed kortingscode, bruikbaar in mei 2020? Dan ben je bij mijnkorting aan het juiste adres, want via MijnKorting.nl krijg je te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij Boerenbed. En daarbovenop zijn wij altijd op de hoogte van de acties van Boerenbed. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan laten we je die meteen weten op deze pagina. Op die manier krijg je dubbele, of soms wel driedubbele korting. Hieronder vertellen we je meer over Boerenbed korting.

Ben jij toe aan een vakantie om even helemaal tot rust te komen? Of om gewoon even weg te zijn uit het dagelijks leven? Dan ben je bij Boerenbed aan het juiste adres! Bij Boerenbed kan je een onvergetelijke vakantie boeken voor zowel jong en oud. Ze hebben locaties in Nederland, België, Engeland, Schotland, Ierland, Franks, Duitsland, Zwitserland en zelfs in de Verenigde Staten. Tijdens een vakantie van Boerenbed staat het centraal dat je tijd maakt voor elkaar. Even weg van alle telefoontjes en tablets. Een ideale vakantie om dus even tot rust te komen. Bij Boerenbed kan je luxe kamperen, waardoor je een onvergetelijke vakantie beleeft. Met een extra kortingscode Boerenbed kun je veel geld besparen. Lees hieronder meer over kortingen.  

Genieten van de hoogste kortingen

Er zijn bij Boerenbed meerdere mogelijkheden om een vakantie te boeken met korting. Een voorbeeld van een manier om korting is door middel van een kortingscode Boerenbed. Een kortingscode is een erg handige en snelle manier om korting te krijgen. Maar naast een kortingscode zijn er ook nog andere manieren om korting te krijgen bij Boerenbed. Om het wat overzichtelijker te maken, staat hieronder een overzicht van alle mogelijke manieren om korting te krijgen bij Boerenbed.

Een speciale Boerenbed kortingscode

De bekendste manier om korting te krijgen is door middel van een kortingscode. Deze kortingscode kan veel korting geven op jouw vakantie. De kortingscodes kan je vooral vinden op het internet. Goede kortingscode kan je bijvoorbeeld vinden op sites als Mijnkorting.nl. Het enige wat je hoeft te doen, is deze kortingscode in te vullen bij de reservering, in het daarvoor bestemde vakje. De korting wordt dan automatisch verrekend, waardoor jij kan genieten van deze extra korting! Hierdoor wordt jouw vakantie nóg leuker!

Interessante aanbiedingen

Op de online webshop van Boerenbed vind je diverse aanbiedingen. Deze zijn gebundeld in een speciaal overzicht op de site. Wanneer je op zoek bent naar een Boerenbed aanbieding met extreme korting is het handig om de deals te bekijken die de webshop momenteel voor je heeft. Met een extra kortingscode Boerenbed ontvang je vervolgens dubbele korting, omdat deze korting geldt bovenop alle andere aanbiedingen van de webshop. Dat is nog eens voordelig een vakantie boeken!

Exclusieve ledenvoordelen

Het kan natuurlijk altijd dat er tijdelijk geen kortingscode beschikbaar is. Dit is natuurlijk erg vervelend, want je wilt het liefst shoppen met korting. Gelukkig is er nog een andere manier naast een kortingscode om toch korting te krijgen op een vakantie van Boerenbed! Je kan namelijk korting krijgen door je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Boerenbed. Door je in te schrijven voor deze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes rondom Boerenbed. Daarnaast ontvang je in deze nieuwsbrief ook speciale acties en kortingscodes. Deze kan je dus weer gebruiken om extra korting te krijgen op jouw vakantie! Dus met of zonder kortingscode kan je voordelig een vakantie boeken bij Boerenbed!

Boerenbed biedt dus de leukste vakanties aan voor jong en oud. Een ideale vakantie midden in de natuur om even helemaal tot rust te komen. Door de verschillende locaties en accommodaties is er altijd wel iets wat helemaal bij je past. Ook kan je bij Boerenbed een voordelige vakantie boeken, met en zonder kortingscode! Wacht daarom niet langer en boek nu een vakantie bij Boerenbed!

Daarom, ga vanaf nu altijd via onze website naar Boerenbed voor altijd korting op iedere bestelling, ook als er geen actiekorting of Boerenbed kortingscode geldig is.