Kortingsacties, kortingscodes, acties van Brightday

1 actuele korting of kortingscode  |  Er is deze maand 1 aanbieding toegevoegd

Hier vind je alle augustus 2019 kortingen en coupons van Brightday, en ontvang daarbovenop altijd nog eens extra korting op je mijnkorting account.

Brightday acties

 • 3,5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Brightday

  Bij Brightday

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Brightday. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Brightday kortingscode.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Brightday

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 3,5%
  extra korting

  Brightday kortingscode voor € 4,- korting

  Bij Brightday

  Ontvang met deze kortingscode € 4,- zomerkorting op alle toegangstickets bij Brightday. Bestel nu en pak je voordeel!


Korting tips

Kortingsacties, kortingscodes, acties van Brightday

Korting bij Brightday

Ben je zoekende naar kortingscodes, kortingen en aanbiedingen van Brightday, bruikbaar in augustus 2019? Dan heb je die nu gevonden, want wij checken dagelijks de webshop van Brightday. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan laten we je die meteen weten. Daarbovenop krijg je bij ons te allen tijde extra korting bij al je bestellingen bij Brightday. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting krijgen. In de volgende paragrafen leggen we wat meer uit over Brightday, dus lees gerust verder.

Bright Day is hét grootste techfestival van Nederland en geschikt voor het hele gezin. Ook dit jaar zijn er weer de nieuwste innovaties op het gebied van digitale technologie te vinden. Daarnaast beleven de bezoekers van het event wat dé gamechangers en eyeopeners zijn van 2019, maar ook die van de toekomst. De afgelopen jaren hebben meer dan 150.000 mensen al kunnen experimenteren met de beroemde robots, populaire games, futuristische voertuigen en slimme gadgets op de voorgaande versies van Bright Day. Laat uw websitebezoekers de kans niet missen om dit fantastische techfestival te ervaren!
Via de geoptimaliseerde webshop kunnen uw bezoekers snel en moeiteloos een ticket verkrijgen voor hét techfestival van het jaar. Meld u snel aan voor het affiliate programma van Bright Day via het TradeTracker netwerk!

Alle USP's van Bright Day op een rij:
• Bright is hét grootste techfestival van Nederland;
• Het is een beleving voor de hele familie;
• De nieuwste innovaties op het gebied van technologie zijn er te vinden;
• Sterk merk;
• Hoge commissie;
• Snelle uitbetaling.

Daarom, ga vanaf nu altijd via mijnkorting naar Brightday voor een permanente besparing bij al je bestedingen, zowel met als zonder gebruik van een kortingscode.

Kortingen

met kortingscode: 3,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 3,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Brightday

 terug naar alle winkels