Kortingsacties aanbiedingen en acties van Buddha to Buddha


Helaas hebben wij geen samenwerking meer met deze webshop. Bij deze populaire winkels ontvang je nog wel extra korting via MijnKorting.nl.

Populaire shops met korting

Verlopen acties en aanbiedingen van Buddha to Buddha

  • 4%
    extra korting

    Altijd extra korting op je aankoop bij Buddha to Buddha

    Bij Buddha to Buddha

    Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Buddha to Buddha. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meldt je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie.

Kortingsacties aanbiedingen en acties van Buddha to Buddha

Korting bij Buddha to Buddha

Ben je ook op zoek naar acties, aanbiedingen en kortingsacties van Buddha to Buddha, die geldig zijn in juli 2021? Dan zit je bij mijnkorting goed, want wij van MijnKorting checken dagelijks de webwinkel van Buddha to Buddha. Zodra we een actie of aanbieding vinden, dan zetten we die direct hier op de pagina. En daarbovenop krijg je bij ons altijd extra korting op al je aankopen bij Buddha to Buddha. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting krijgen. In de volgende paragrafen leggen we wat meer uit over Buddha to Buddha, dus lees gerust verder.

Buddha to Buddha staat bekend om zijn tijdloze en handgemaakte sieraden. Het verhaal van Buddha to Buddha begint in 1997. De oprichter van het merk, op zoek naar de diepere betekenis van het leven, besloot een meditatiereis door Zuidoost-Azië te maken. Eenmaal daar begon hij te tekenen. Met de hulp van een plaatselijke zilversmid bracht hij zijn schetsen tot leven. De eerste armband was een feit en Buddha to Buddha was geboren.

Tegenwoordig worden onze zilveren meesterwerken nog steeds vervaardigd door de allerbeste ambachtslieden. We zijn er trots op dat elk sieraad nog altijd met de hand wordt gemaakt. Hierdoor is elk stuk uniek. Buddha to Buddha heeft door de jaren heen een diepere betekenis gekregen. Het is meer dan een sieradenmerk. Het is een levensstijl.

Eén die het leven en al haar tegenstrijdigheden omarmt. Wij proberen opnieuw contact te maken met de wereld en diegene die het bevolken: gepassioneerde zielen, creatieve geesten, mensen die de status quo bevechten en risico’s durven te nemen. Onze sieraden stralen dat uit en worden inmiddels door duizenden tevreden consumenten wereldwijd gedragen.

Embrace Life.

Daarom, bestel vanaf nu via deze website bij Buddha to Buddha om permanent extra korting te ontvangen op alle bestedingen, zowel met als zonder gebruik van een actie of aanbieding.