Alle BudgetValet acties, kortingscodes en aanbiedingen

7 actuele kortingen of kortingscodes  |  Er is deze maand 1 aanbieding toegevoegd

Alle geldige maart 2019 aanbiedingen en vouchers van BudgetValet, plus altijd extra korting op je mijnkorting account.


BudgetValet kortingscodes

 • 6,5%
  extra korting

  5% korting met de kortingscode van BudgetValet

  Bij BudgetValet

  BudgetValet geeft nu 5% korting op de SafeandSaveParking.nl shuttle dienst. Gebruik om de korting te ontvangen de kortingscode van BudgetValet.

BudgetValet acties

 • 6,5%
  extra korting

  Met een account krijg je 5% korting bij BudgetValet

  Bij BudgetValet

  Wanneer je een eigen account aanmaakt bij BudgetValet, profiteer je altijd van een vaste korting. Dit is bij BudgetValet altijd minimaal 5% per reservering. Een kortingscode is hiervoor niet vereist.

 • 6,5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij BudgetValet

  Bij BudgetValet

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij BudgetValet. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een BudgetValet kortingscode.

 • 6,5%
  extra korting

  Voor slechts €2,- een XXL parkeerplek bij BudgetValet

  Bij BudgetValet

  Voor een XXL parkeerplek bij BugetValet betaal je slechts €2,- extra. Een kortingscode is hier geen eens voor nodig.

 • 6,5%
  extra korting

  Parkeren bij BudgetValet kan al vanaf slechts €37,-

  Bij BudgetValet

  Maak gebruik van de voordelige parkeertarieven van BudgetValet en parkeer je auto al vanaf slechts €37. Een kortingscode van BudgetValet is hier helemaal niet voor nodig.

 • 6,5%
  extra korting

  Ontvang alle kortingsacties helemaal gratis bij BudgetValet

  Bij BudgetValet

  Meld je aan voor de nieuwsbrief van BudgetValet en profiteer als eerste van de beste kortingsacties. Op deze manier kan je goed geld besparen zonder een kortingscode nodig te hebben.

 • 6,5%
  extra korting

  Annuleringskosten slechts €1,99 bij BudgetValet

  Bij BudgetValet

  Ben jij nog niet helemaal zeker van je reservering of wil je graag de zekerheid dat je je geld terug kan krijgen als je op tijd annuleert? Bij BudgetValet krijg jij die zekerheid al voor slechts €1,99. Dus betaal €1,99 extra en hou de optie open om je reservering te kunnen annuleren. Een kortingscode heb je hiervoor niet nodig.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van BudgetValet

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 6,5%
  extra korting

  5% korting met de App van BudgetValet

  Bij BudgetValet

  Ga naar BudgetValet en download GRATIS de App. Hiermee ontvang je exclusief 5% korting op je boeking. Een kortingscode van BudgetValet is niet noodzakelijk.

 • 6,5%
  extra korting

  Kortingscode BudgetValet voor 5% korting

  Bij BudgetValet

  Ontvang nu 5% korting op parkeren met deze BudgetValet kortingscode.

 • 6,5%
  extra korting

  Profiteer van 5% korting op EasyValetParking.nl

  Bij BudgetValet

  Je krijgt nu wel 5% korting op de valet dienst van EasyValetParking.nl als je met de kortingscode bij Budget Valet reserveert.

Alle BudgetValet acties, kortingscodes en aanbiedingen

Korting bij BudgetValet

Zoek niet langer naar kortingsacties, kortingscodes, acties van BudgetValet, die geldig zijn in maart 2019? Dan zit je goed, want wij van MijnKorting checken dagelijks de webwinkel van BudgetValet. Zodra we een actie of kortingscode tegenkomen dan zetten we die direct hier op de pagina. En bovendien krijg je via MijnKorting altijd extra korting op al je aankopen bij BudgetValet. Zo heb je dus vaak dubbele korting. Hieronder willen we wat dieper ingaan op BudgetValet, dus lees gerust verder.

Budget Valet is goedkoop en betrouwbaar valet parkeren bij Schiphol! De klant parkeert al voor slechts €2,40 per dag en de auto wordt veilig geparkeerd.

Hoe werkt het? De klant reserveert online en rijdt op de dag van vertrek eenvoudig naar de vertrekhal op Schiphol. Daar neemt de chauffeur van Budget Valet de auto over en parkeert hij de auto in een beveiligde parkeergarage. Heel comfortabel en veel tijdwinst voor de klant!

- Adres parkeerterrein: Aalsmeerderweg 624 Rozenburg (Haarlemmermeer) - Afstand tot Schiphol: 4 km / 4 minuten - Parkeerplaats: Buiten & overdekt - Sleutel inleveren: Ja - Auto wassen mogelijk: Ja - Betaalwijze: iDeal, creditcard, Mister Cash - Overig: APK, Elektrisch Opladen

Daarom, ga nu altijd via mijnkorting.nl naar BudgetValet voor altijd extra korting bij al je bestedingen, zowel met als zonder gebruik van een kortingscode of een actie.

Kortingen

met kortingscode: 6,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 6,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en overige kosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar BudgetValet

 terug naar alle winkels