Burkerwatches acties, kortingscodes en aanbiedingen


Helaas hebben wij geen samenwerking meer met deze webshop. Bij deze populaire winkels ontvang je nog wel extra korting via MijnKorting.nl.

Populaire shops met korting

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Burkerwatches

 • 5%
  extra korting

  Burker kortingscode voor 20% korting

  Bij Burkerwatches

  Wil jij niet te veel betalen voor die handtas, horloge of ander sieraad? Gebruik dan de kortingscode voor 20% korting op je bestelling bij Burker.

  Geldig t/m 01-09-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
 • 5%
  extra korting

  Nu tijdelijk extra korting op je aankoop bij Burkerwatches

  Bij Burkerwatches

  Als introductiekorting krijg je nu tijdelijk maar liefst 7,5% extra korting op al je bestellingen bij Burkerwatches. Profiteer snel van deze nog hogere korting, een Burkerwatches kortingscode heb je hiervoor niet nodig.

  Geldig t/m 30-11-2018
  Deze actie is helaas afgelopen
 • 5%
  extra korting

  Prachtige Burker Watches armbanden voor al € 29,-

  Bij Burkerwatches

  Koop de Burker Watches armband al voor € 29,- bij Burkerwatches. Mooie sieraden voor kleine prijzen. Een kortingscode heb je niet nodig.

  Geldig t/m 30-11-2018
  Deze actie is helaas afgelopen
Burkerwatches acties, kortingscodes en aanbiedingen

Korting bij Burkerwatches

Zoekende naar kortingscodes, kortingen en acties van Burkerwatches, geldig in juli 2020? Dan ben je bij mijnkorting aan het juiste adres, want via MijnKorting.nl krijg je altijd extra korting bij al je bestellingen bij Burkerwatches. En bovendien staan wij dagelijks in contact met Burkerwatches. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan zetten we die hier online. In de volgende paragrafen leggen we wat meer uit over Burkerwatches, dus lees gerust verder.

Burker Watches is een jong, snelgroeiend horlogemerk voor vrouwen. Met de tijd meegaan heeft voor hen een bijzondere betekenis. Tijd staat in het hart van wie zij zijn. Die tijd draagt de klant aan haar pols. Daarom ontwerpt Burker Watches vanuit onze fashionable hoofdstad Amsterdam, horloges die fashion en design toegankelijk maken – nu, voor iedere vrouw. Met vier lijnen in de collectie, is het doel om een prachtig, maar tijdloos accessoire te bieden dat nooit de aandacht afleidt van de drager zelf. Een waardig en elegant horloge versmelt met je outfit - zelfs gedurfde details zal de klant nooit over schreeuwen.

Ja, bij Burker Watches kijken ze naar trends. En daar geven zij dan graag een gewaagde twist aan door kleurencombinaties samen te smelten met een minimalistisch ontwerp en clean finishes. Maar zij geloven ook in het duurzame karakter van horloges: de klant draagt een horloge immers vaak jaren achtereen. De kwaliteit van ieder horloge in de collectie moet daarom aan strenge eisen voldoen.

De voordelen:
- Voor 23:30 uur besteld, dezelfde dag verzonden
- Wereldwijd gratis verzending
- 14 dagen retourperiode
- 1 jaar fabrieksgarantie

Daarom, bestel nu altijd via deze website bij Burkerwatches voor korting op al jouw aankopen, ook als er geen kortingscode of aanbieding beschikbaar is.