Aanbiedingen, kortingsacties en kortingscodes van Bydehand

4 actuele kortingen of kortingscodes

Alle geldige september 2019 acties en bonnen van Bydehand, en ontvang bovendien nog eens extra korting via MijnKorting.

Bydehand acties

 • €1,05
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Bydehand

  Bij Bydehand

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Bydehand. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Bydehand kortingscode.

 • €1,05
  extra korting

  Besparen en organiseren doe je met Bydehand

  Bij Bydehand

  Bydehand is de organisatie voor het organiseren van je documenten en bespaar met een financieel overzicht en inzicht in je toeslagen. Dat levert veel voordeel op. Bydehand maakt geen gebruik van een kortingscode.

 • €1,05
  extra korting

  Probeer jouw personal organizer 2 weken 100% gratis bij Bydehand

  Bij Bydehand

  Probeer nu jouw personal organizer 2 weken gratis uit bij Bydehand. Jouw personal organizer helpt je met beter beslissen, veilig bewaren en meer besparen! Op deze manier organiseer jij jouw leven. Dus ga snel naar Bydehand en probeer 2 weken gratis. Hiervoor heb je geen kortingscode nodig.

 • €1,05
  extra korting

  Check voordelig je toeslagen bij Bydehand

  Bij Bydehand

  Teveel toeslagen ontvangen en geld terugbetalen? Voorkom dit gemakkelijk bij Bydehand. Doe er je voordeel mee en bespaar. Ook zonder kortingscode maak je gebruik van dit voordeel bij Bydehand.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Bydehand

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • €1,05
  extra korting

  Nu gratis verzekeringsscan t.w.v. €50 bij een abonnement bij Bydehand

  Bij Bydehand

  Bij Bydehand krijgt u nu bij het afsluiten van een abonnement een gratis verzekeringsscan t.w.v. €50. U heeft hier geen kortingscode voor nodig.

 • €1,05
  extra korting

  Probeer 2 weken gratis een personal organizer abonnement bij Bydehand

  Bij Bydehand

  Bij Bydehand probeert u een personal organizer abonnement 2 weken gratis uit. U krijgt zo korting, zonder kortingscode nodig te hebben.

Aanbiedingen, kortingsacties en kortingscodes van Bydehand

Korting bij Bydehand

Op zoek naar kortingscodes, kortingsacties en acties van Bydehand, die geldig zijn in september 2019? Dan hoef je niet langer te zoeken, want wij weten alles van korting bij Bydehand. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan stellen we je via deze pagina op de hoogte. Daarbovenop ontvang je via ons te allen tijde extra korting op al je aankopen bij Bydehand. Op die manier kun je dus dubbel profiteren. Hieronder vertellen we je alles over de webshop en de kortingen bij Bydehand, dus lees gerust verder.

De digitale en financiële wereld wordt voor veel mensen steeds onoverzichtelijker en complexer. Op (te) veel sites is goedbedoelde informatie te vinden, maar deze houdt vaak geen rekening met de persoonlijke situatie. Daarnaast zijn veel sites gericht op het afsluiten van (financiële) producten en niet op het belang van de consument.
De consument heeft daarom behoefte aan persoonlijke, slimme en onafhankelijke hulp bij het digitaal regelen van de persoonlijke en financiële situatie: ByDeHand.

Financiële zelfstandigheid is steeds meer een maatschappelijk probleem aan het worden, zeker onder risicogroepen als jongeren of laaggeletterden. ByDeHand is daarom trots dat het gesteund wordt door een groeiend aantal maatschappelijke organisaties (zoals het ministerie van Financiën).

Daarom, ga altijd even via deze website naar Bydehand voor permanent korting op iedere besteding, ook als je een kortingscode invult of je gebruik maakt van een andere actie.

Kortingen

met kortingscode: €1,05 (extra) korting
zonder kortingscode: €1,05 (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Bydehand

 terug naar alle winkels