Geniet van extra voordelige aanbiedingen en deals bij C&A

0 Alle acties van C&A geldig in september2022, en ontvang bovendien altijd nog eens extra korting op je Mijnkorting account.

Alle geldige aanbiedingen en acties van C&A en daarbovenop ontvang je nog eens extra korting via MijnKorting

Er zijn momenteel geen C&A kortingscodes of andere acties beschikbaar. Wel krijg je via MijnKorting.nl altijd extra korting op je bestelling bij C&A.

verlopen kortingscodes en aanbiedingen van C&A

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 3%
  extra korting

  Flash Sale bij C&A

  Bij C&A

  Shop alleen dit weekend met 15% extra korting op de sale van C&A

 • 3%
  extra korting

  Mid Season Sale bij C&A!

  Bij C&A

  Shop mode voor het hele gezin met tot 50% korting in de mid season sale van april 2022 bij C&A!

 • 3%
  extra korting

  Bespaar tot 70% in de Final sale van C&A

  Bij C&A

  Shop voor jong en oud met tot 70% korting in de Final sale van C&A

Geniet van extra voordelige aanbiedingen en deals bij C&A

Korting bij C&A

Ben jij op zoek naar acties, aanbiedingen en een C&A kortingscode, die bruikbaar zijn in september2022? Dan zit je bij mijnkorting goed, want bij MijnKorting.nl ontvang je altijd extra korting op al je aankopen bij C&A. En bovendien checken wij dagelijks de webwinkel van C&A. Zodra we een actie van C&A tegenkomen dan zetten we die direct hier op de pagina. Op die manier kun je dus dubbel profiteren van acties en aanbiedingen. Hieronder vertellen we je alles over de webshop en korting C&A.

Eén kledingwinkel voor het hele gezin. Klinkt ideaal toch? Een vertrouwde winkel waar je met het hele gezin heen kan is de C&A. Het is een van de meest bekende warenhuizen van Nederland en sinds een paar jaar kun je ook online terecht bij de winkel! Geen gedoe meer met paskamers en kinderen die écht geen zin hebben om te wachten tot iedereen klaar is met passen. Door de kleding online shoppen kun je zelf een moment kiezen voor de kinderen om te passen, zodat zij het ook een stuk leuker vinden. Daarnaast is er voor de mama’s en papa’s ook mooie kleding en accessoires te vinden. Zo ben je door middel van slechts één bestelling, gelijk geslaagd voor het hele gezin! Zo nu en dan komt er een mooie kortingscode C&A of vouchers online, waardoor het shoppen bij C&A nog leuker is. Dit is natuurlijk altijd te vinden op Mijnkorting.nl.

Prijzen nóg lager maken

Voordelige en stijlvolle kleding voor iedere doelgroep én voor een lage prijs, wie wilt dat nou niet? Maar wat zou je ervan zeggen als je de prijs nóg lager kan maken? Jazeker! Zo nu en dan komt er een mooie actie bij C&A, die natuurlijk gelijk op Mijnkorting wordt gepubliceerd! Zo krijg je die voordelige kleding, nóg voordeliger! Hoge kortingen tijdens de C&A vlaggetjesweken De C&A vlaggetjesweken 2020 zijn bijna een begrip in het Nederlandse woordenboek. Twee keer per jaar krijg je mega dikke kortingen op artikelen in de winkel en op de webshop. Ook komen er tijdens deze weken regelmatig extra actiecodes bij, die nog eens 10 of 20% korting C&A van de prijs kunnen afhalen! Dat is nog eens besparen. Check nu de C&A folder vlaggetjesweken en bespaar in de toekomt flink wat geld. 10% korting op je volgende aankoop

Wil je op de hoogte worden gebracht van de vlaggetjesweken en andere sales en kortingscodes van C&A? Dan is het aan te raden om je te registreren voor de nieuwsbrief van C&A. Dan krijg je naast meldingen over winacties, kortingen, vouchers én 10% korting, ook nog eens een mooi cadeau gestuurd wanneer je jarig bent! Het aanmelden voor de nieuwsbrief is overigens helemaal gratis en ook gratis opzegbaar.

Sale bij C&A

Naast de C&A folder vlaggetjesweken heeft de webshop online ook een altijd durende salespagina. Soms lopen de kortingen zelfs op tot wel 50%! Daarnaast komen er ook soms kortingen als 5 of 10 euro korting die je op bijna alles kunt toepassen! Wat soms ook langskomt, is een korting van bijvoorbeeld 20% op kinderjassen of een vermindering van het minimumbestelbedrag. Bijvoorbeeld van 19 euro naar 9! Dan kan je ook voor de kleine aankopen terecht bij C&A. Mis nooit meer een C&A actie in de toekomst. Zo zie je maar, duurzame en stijlvolle kleding hoeft helemaal niet duur te zijn. Vooral niet als je gebruik maakt van een mooie kortingscode C&A! Kom hierom altijd voor je de bestelling plaatst, nog even naar Mijnkorting.nl. Zo krijg je naast actiecodes die op het moment draaien, ook nog de standaard korting die je altijd krijgt bij mijnkorting.nl! Daarom, bestel via mijnkorting bij C&A om altijd korting te ontvangen op alle bestellingen, ook als er geen actie of C&A kortingscode voorhanden is.

Kortingen

3,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar C&A

 terug naar alle winkels
Account registratie is op dit moment uitgeschakeld.