Kortingsacties, cashbacks en aanbiedingen van CanalDigitaal

1 actuele korting of kortingscode

Shop met cashback met deze actuele januari 2019 acties van CanalDigitaal, plus nog eens extra cashback op je mijnkorting account.


CanalDigitaal acties

  • tot € 12,50
    extra korting

    Altijd korting bij CanalDigitaal

    Bij CanalDigitaal

    Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij CanalDigitaal. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meldt je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een CanalDigitaal kortingscode.

Kortingsacties, cashbacks en aanbiedingen van CanalDigitaal

Cashback en korting bij CanalDigitaal

Op zoek naar aanbiedingen, acties en cashbacks van CanalDigitaal, geldig in januari 2019? Dan zit je bij mijnkorting goed, want wij staan dagelijks in contact met CanalDigitaal. Zodra er een actie beschikbaar is, dan laten we je die meteen weten. Bovendien krijg je bij ons altijd extra cashback op je contract bij CanalDigitaal. Op die manier kun je dus dubbel profiteren van acties en aanbiedingen. In de volgende paragrafen leggen we wat meer uit over CanalDigitaal, dus lees gerust verder.

Canal Digitaal is provider van digitale tv, radio en HDTV: een must have voor iedereen met een HD Ready- of Full HD-televisie. Met meer dan 800.000 tevreden Nederlandse huishoudens, zijn we uitgegroeid tot een echte specialist op het gebied van digitale en high-definition televisie. Canal Digitaal zendt niet uit via de kabel of Digitenne, maar via de satelliet. Hierdoor is Canal Digitaal in heel Nederland te ontvangen met een kleine schotelantenne. Enige voorwaarde is dat de abonnee vrij zicht dient te hebben op het zuiden, voor het ontvangen van het satellietsignaal.

Daarom, ga even via mijnkorting naar CanalDigitaal om altijd extra cashback te ontvangen op al jouw contracten, zowel met als zonder gebruik van een aanbieding of kortingscode.

Kortingen

Zowel met als zonder kortingscode:
Basis HD : € 8,75 cashback
Familie HD : € 10,00 cashback
Entertainment HD : € 12,50 cashback
Recreatie HD: € 11,25 cashback

Bijzonderheden

Geen bijzonderheden

Naar CanalDigitaal

 terug naar alle winkels