Kortingsacties, cashbacks en aanbiedingen van CanalDigitaal

1 actuele korting of kortingscode

Shop met korting met deze actuele september2022 acties van CanalDigitaal, plus nog eens extra korting op je mijnkorting account.

CanalDigitaal acties

 • tot € 10,00
  extra korting

  Altijd extra korting bij CanalDigitaal

  Bij CanalDigitaal

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij CanalDigitaal. Gewoon op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van CanalDigitaal

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • tot € 10,00
  extra korting

  Altijd extra korting bij CanalDigitaal

  Bij CanalDigitaal

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij CanalDigitaal. Gewoon op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

Kortingsacties, cashbacks en aanbiedingen van CanalDigitaal

Kortingen bij CanalDigitaal

Heb jij ook vaak tijd te kort? En mis je daarom jouw favoriete series of programma’s? Dan heeft de webshop CanalDigitaal een hele goede oplossing! CanalDigitaal heeft al jouw favoriete programma’s in één app. Zo kun jij alles wat jij graag wilt zien gemakkelijk kijken, waar je ook bent en wanneer het jou uitkomt. Dit kan op de computer, telefoon of gewoon op de TV. Alle voordelen die de webshop CanalDigitaal aanbiedt, hebben ook nog eens een voordelige prijs! Hierdoor ben je te allen tijde goedkoop uit en geniet je ook nog eens van je aankopen. Wil jij niet langer jouw favoriete programma’s missen en niet meer te veel betalen? Dan is het aan te raden om dit stuk verder door te lezen. Zo kom je achter het aanbod, de kortingen, aanbiedingen en unieke kortingscodes. Lees nu snel verder!

Eerste maand gratis

Wil jij ook altijd abonnementen uitproberen, zodat jij weet welke jij het fijnste vindt? Maar doe je dit nooit, omdat er vaak kosten aan verbonden zijn? De webshop CanalDigitaal maakt het mogelijk om abonnementen uit te proberen. Je hoeft er niet eens iets voor te betalen. Zo is de eerste maand van het abonnement nu gratis! Dit kun je als een grote korting zien, omdat je normaal 11,95 euro zou moeten betalen voor het Vol-abonnement en 14,95 euro voor het Bomvol-abonnement! Doordat je de eerste maand gratis krijgt van deze online webshop, geniet je van veel voordeel. Tevens kun je op deze manier alle tijd nemen om het abonnement uit te proberen en te kijken of het bevalt. Zo bespaar je ontzettend veel geld en geniet je tegelijkertijd. Extra voordelig toch?

Vol en bomvol voordeel

Wil jij terug kunnen kijken wanneer het jou uitkomt? En programma’s op kunnen nemen zodat je het op een later tijdstip kan afspelen? Dan is het Vol of Bomvol abonnement iets voor jou! Het VOL en BOMVOL-abonnement maken het mogelijk om programma’s live te kijken en terugkijken, om programma’s op te nemen en om het abonnement op 5 verschillende apparaten te gebruiken. Wat is dan het verschil tussen Vol en Bomvol? Het eerste verschil zit hem in het aantal zenders. Bij het vol-abonnement kun je gebruik maken van 64 zenders. Bij het Bomvol-abonnement is dit 78. Het tweede verschil is het kunnen kijken van Nederlands voetbal. Dit is bij het abonnement van Vol niet inbegrepen. Het laatste verschil zit in het opnemen van programma’s. Bij het abonnement van Vol kun je 20 uur opnemen en tot 30 dagen bewaren. Bij het Bomvol-abonnement kun je tot 100 uur opnemen en het tot 365 dagen bewaren. Doordat er twee verschillende abonnementen zijn, kun je het abonnement kiezen dat het best bij jou past. Zo betaal je niet voor dingen die jij niet nodig vindt, waardoor je weer extra geld bespaard! Vind je er ook nog een kortingscode bij, dan bespaar je al helemaal veel geld. Soms kun je dubbele of wel driedubbele korting pakken.

Social media kortingsvoordelen

Al weinig tijd om rustig TV te kijken? Dan is het bijhouden van acties al helemaal een opgave. Gelukkig heeft de webshop CanalDigitaal ook hier een oplossing voor. Door CanalDigitaal op social media pagina’s te volgen, houd jij gemakkelijk alle acties in de gaten. Zo hebben ze nu een winactie waarbij je kans maakt op een Bose-surroundspeaker t.w.v. 349,95 euro! Door CanalDigitaal online te volgen, loop jij nooit meer een actie mis en bespaar je zo veel mogelijk geld. Daarnaast geven ze ook elke dag een kijk tip. Hierdoor bespaar je tijd op het zoeken naar een leuk programma.  Ook kun je gemakkelijk jouw vragen laten beantwoorden op een social media pagina. Wil je nooit meer voordelen mislopen? Pak dan je telefoon of computer erbij en start met het volgen van CanalDigitaal!

Nieuwsbrief kortingen

Gebruik jij social media liever alleen voor amusement en wil jij alle acties gewoon in jouw mailbox ontvangen? Dit kan gelukkig ook! Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief, blijf je altijd op de hoogte van alle acties en loop jij nooit meer voordelen mis. Inschrijven voor de nieuwsbrief is heel erg eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen, is jouw e-mailadres invullen. Ook zorgt de nieuwsbrief ervoor dat je op de hoogte blijft van alle nieuwe updates en mogelijkheden. De nieuwsbrief bespaart dus tijd én geld. Aarzel niet langer en meld je gelijk aan.

Mijnkorting kortingscode

Heb jij al eens gehoord van kortingscodes? En gebruik jij deze al regelmatig? Niet iedereen weet hier al vanaf. Dit is erg zonde want kortingscodes leveren veel voordeel op! Het is ook nog een super eenvoudig om aan kortingscodes te komen. Het enige wat je hoeft te doen is naar de webshop van Mijnkorting gaan. Deze webshop biedt namelijk voordelige kortingscodes aan voor meer dan 1900 webwinkels. Voor je gebruik kan maken van al deze kortingscodes, hoef je alleen even een account aan te maken bij Mijnkorting. Dit is helemaal gratis en al jouw gegevens worden bewaard op een beveiligde server. Wanneer jouw account is aangemaakt, kun jij gebruik maken van alle kortingscodes. Op de webshop Mijnkorting staat een zoekbalkje. Als je hierin CanalDigitaal typt, krijg je alle geldende kortingscodes die op dat moment geldig zijn. Bovenop het voordeel van de kortingscodes geeft de webshop Mijnkorting nu een welkomstpremie van 7,50 euro aan elk nieuw lid. Door gebruik te maken van kortingscodes kun je soms dubbelde voordeel pakken. Wacht niet langer en bespaar zoveel mogelijk geld!

Kortom, er vallen genoeg redenen op te noemen waarom CanalDigitaal ideaal is voor jou. Het fijne is dat je te maken hebt met veel voordeel. Zo worden er scherpe prijzen gehanteerd en heb je altijd de mogelijkheid om de kosten verder te reduceren. De eerste maand is gratis, dit is dus al een flinke korting. Daarnaast is het gunstig om te genieten van alle online aanbiedingen en acties die je kunt vinden op de site of social media. Heb je nog geen genoeg van kortingen? Dan is het een goede tip om je aan te melden bij Mijnkorting. Op die manier kun je te allen tijde kortingscodes opzoeken en geniet je van een mooie welkomstpremie. 

Kortingen

Zowel met als zonder kortingscode:
vol: € 5,00 cashback
bomvol : € 10,00 cashback

Bijzonderheden

Geen bijzonderheden

Naar CanalDigitaal

 terug naar alle winkels
Account registratie is op dit moment uitgeschakeld.