Alle Cashflow kortingen, kortingsacties en kortingscodes

4 actuele kortingen of kortingscodes  |  Er is deze maand 1 aanbieding toegevoegd

Hier vind je alle actuele januari 2019 aanbiedingen en bonnen van Cashflow, en ontvang daarbovenop nog eens extra korting op je mijnkorting account.


Cashflow acties

 • tot € 2,09
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Cashflow

  Bij Cashflow

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Cashflow. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meldt je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Cashflow kortingscode.

 • tot € 2,09
  extra korting

  Assistant software voor 1,49 per maand bij cashflow

  Bij Cashflow

  Software voor overzichtelijk internetbankieren koopt u bij cashflow. Het Assistent pakket sluit u, zonder kortingscode nodig te hebben, al af voor 1,49 per maand.

 • tot € 2,09
  extra korting

  Digitaal huishoudboekje vanaf 0,99 per maand bij cashflow

  Bij Cashflow

  Bij cashflow kunt u software downloaden om al uw financiële gegevens overzichtelijk te houden. Dit kunt u doen vanaf 0,99 per maand, zonder kortingscode nodig te hebben.

 • tot € 2,09
  extra korting

  Geld besparen op onnodige kostenposten met het digitale kasboek van cashflow

  Bij Cashflow

  Bij cashflow kunt u gemakkelijk geld besparen op onnodige kostenposten, door gebruik te maken van het digitale kasboek. Zo profiteert u zonder kortingscode nodig te hebben van heel veel voordeel.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Cashflow

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • tot € 2,09
  extra korting

  Vanaf 0,99 uw financiële overzicht met Cashflow

  Bij Cashflow

  Bij Cashflow heeft u al financieel overzicht vanaf 0,99 p/maand. U heeft hier geen kortingscode voor nodig.

 • tot € 2,09
  extra korting

  Probeer cashflow complete nu 30 dagen gratis bij cashflow

  Bij Cashflow

  Wilt u makkelijk inzicht in al uw financiële gegevens? Bij cashflow probeert u het complete pakket de eerste 30 dagen gratis. U heeft daar geen kortingscode voor nodig.

 • tot € 2,09
  extra korting

  Eerste 30 dagen gratis inzicht in uw geldzaken met cashflow

  Bij Cashflow

  Met cashflow kunt u makkelijk zien waar u uw geld aan besteedt. U kunt nu de eerste 30 dagen gratis uitproberen, zonder kortingscode nodig te hebben.

 • tot € 2,09
  extra korting

  Gratis proefabonnement bij cashflow

  Bij Cashflow

  Bij cashflow kunt u 30 dagen gratis software uitproberen. U heeft geen kortingscode nodig.

 • tot € 2,09
  extra korting

  Essentials cashflowpakket voor slechts 1,49/maand bij cashflow

  Bij Cashflow

  Bij cashflow sluit u voor slechts 1,49 per maand een abonnement af. U heeft op deze manier al uw af- en bijschrijvingen op een overzichtelijke manier. U heeft geen kortingscode nodig.

 • tot € 2,09
  extra korting

  Complete internetbankieren voor slechts 2,49/maand bij cashflow

  Bij Cashflow

  Bij cashflow kunt u een pakket nemen om al uw financiële zaken bij elkaar te hebben. Het complete pakket sluit u, zonder kortingscode, af vanaf 2,49 per maand.

 • tot € 2,09
  extra korting

  Financieel overzicht vanaf 0,99 per maand bij cashflow

  Bij Cashflow

  Bij cashflow kunt u software krijgen om overzicht te krijgen in al uw financiele zaken. Dit is, zelfs zonder kortingscode, al mogelijk vanaf 0,99 per maand.

 • tot € 2,09
  extra korting

  Gratis pakket voor financieel overzicht bij cashflow

  Bij Cashflow

  Met het cashflow basic pakket heeft u financieel overzicht van al uw rekeningen bij verschillende banken, heeft u een digitaal archief van uw inkomsten en uitgaven en kunt u banktransacties synchroniseren met internetbankieren. Dit kunt u, zelfs zonder kortingscode te hoeven gebruiken, helemaal gratis gebruiken.

Alle Cashflow kortingen, kortingsacties en kortingscodes

Korting bij Cashflow

Ook op zoek naar kortingscodes, acties en kortingen van Cashflow, geldig in januari 2019? Dan kunnen wij je wellicht helpen, want wij van MijnKorting checken dagelijks de website van Cashflow. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan laten we je die meteen weten op deze pagina. En bovendien krijg je bij ons altijd extra korting op al je bestellingen bij Cashflow. Op die manier krijg je dubbele, of soms wel driedubbele korting. Hieronder willen we in het kort wat meer uitleggen over Cashflow, dus lees gerust verder.

Geld speelt een belangrijke rol in ons leven. We werken om geld te verdienen. Vervolgens geven we dit geld uit aan verplichtingen zoals het huis, boodschappen, educatie en noem zo maar op. Het beetje geld dat overblijft sparen we op om er later iets leuks mee te doen. Dat kan zijn kleren kopen, uiteten gaan, met vrienden op stap of misschien boek je wel een droom vakantie van de welverdiende centjes. Natuurlijk zijn de belangrijkste dingen in het leven gratis, namelijk familie, vrienden en liefde. Maar ook geld is belangrijk. Het is soms alleen één groot doolhof wanneer het gaat om je financiële situatie. Het is lastig om al jouw uitgaven en inkomsten bij te houden. Als je naar de winkel gaat kun je wel de hele tijd bonnetjes bewaren, maar toch is dat onhandig. Dus het alternatief is dat je de financiële situatie niet zo nauwkeurig bijhoudt. Dat kan ertoe leiden dat je uiteindelijk minder doeltreffend omgaat met je geld, waardoor je minder besparingen overhoudt voor leuke dingen. Hoe kun je er dan toch voor zorgen dat je een weg vindt in het doolhof van financiën?

De online webshop Cashflow is de oplossing voor jouw financiën. Deze online webshop helpt je bij het bijhouden van je uitgaven en inkomsten. Dit is noodzakelijk, want je wilt maandelijks natuurlijk wel een positief saldo hebben. Bij Cashflow kun je op een geordende manier bijhouden wat je maandelijkse of zelfs wekelijkse saldo is. Cashflow gaat er nog dieper op in door bij te houden binnen welke categorie je teveel geld uitgeeft. Zo zijn er nog veel meer andere dingen waarbij Cashflow je helpt om een weg te vinden door het doolhof van financiën. Er zitten vele voordelen vast aan online shoppen bij de webwinkel van Cashflow. Het is zelfs zo dat je met kortingscodes van mijnkorting.nl veel geld kan besparen bij Cashflow. Lees hieronder snel verder over de online webshop van Cashflow.

-Cashflow, wat houdt dit in?-

Door gebruik te maken van het systeem dat Cashflow jou te bieden heeft, krijg je op een snelle manier inzicht in al jouw persoonlijke financiën. Alleen hoe werkt dit dan precies? Het werkt als volgt, je logt in bij je banken en haalt de gegevens op van al je geopende bankrekeningen. Jouw bij- en afschrijvingen worden automatisch in categorieën ingedeeld door deze online webshop. De inkomsten en uitgaven die je hebt, kun je ook direct in beeld laten brengen. Dat kan je laten doen per jaar. Als je je saldo op kortere termijn wilt weten, dan kan je het ook  in beeld laten brengen per maand. Je kunt het zelfs in beeld brengen per rubriek, per rekening of per relatie. Bij Cashflow heb je ook een financiële kalender waarmee je jouw persoonlijke toekomst te zien krijgt op het gebied van financiën. Als je wilt weten of anderen net zoveel kosten maken dan kun je jouw uitgaven vergelijken met andere mensen die in dezelfde situatie zitten. Het is soms lastig om je aan een bepaald budget te houden als je het budget niet kunt visualiseren als een bepaald doel. Daarom kun je bij Cashflow een budget aangeven. Wanneer je teveel uitgeeft in een maand kleurt je saldo rood en wanneer je een positief saldo hebt, kleurt hij groen. Zo heb je een juist inzicht in je financiële situatie met Cashflow. Dit alles heb je voor een schappelijke prijs. Het meest gekozen pakket in Cashflow Online, maar op de webshop kun je ook kiezen uit andere pakketten.

 

-Nieuws en tips voor jou –

Op de online webshop van Cashflow heb je ook een nieuws overzicht. Dit gaat natuurlijk niet over het alledaagse nieuws en recente gebeurtenissen in de wereld. Het gaat over dingen in de financiële wereld. Het is handig om dit nieuws in de gaten te houden, want zo doe je kennis op waaraan je iets hebt als het gaat om je eigen financiële situatie. Er staat niet alleen nieuws, maar vooral ook vele tips. Je kunt zelf een artikel uitkiezen om te lezen. De artikelen leren je hoe je met geld om moet gaan. Zo kun je leren hoe je geld moet besparen als alleenstaande young professional, hoe je geld kan besparen op de maandelijkse boodschappen en hoe je om moet gaan met belastingaangiften en administratie. Als je het nodig hebt, kun je ook altijd vragen om extra hulp van deskundigen die werken bij Cashflow. Al jouw vragen zijn welkom.

 

-Kortingscodes bij Cashflow-

Een enorm voordeel aan online shoppen bij Cashflow is dat er veel aanbod is. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten die helpen met het bijhouden van jouw financiële situatie. Er zijn veel manieren waarmee je de kosten kan reduceren. Je kunt gebruik maken van kortingscodes, je aanmelden voor de nieuwsbrief, op de site zelf rondkijken of de sociaal media volgen van Cashflow. Hieronder staan de manieren op een overzichtelijke manier uitgelegd. 

1.     Het gebruiken van kortingscodes is de bekendste en makkelijkste manier om geld te besparen. Wat zijn kortingscodes nou precies en waar kun je ze vinden? Kortingscodes zijn letterlijk codes die ervoor zorgen dat jij korting krijgt op de producten die je online wil kopen. Je kunt het beste surfen naar mijnkorting.nl. Dit is een site die vol staat met kortingscodes en dus ook voor Cashflow zijn er veel te vinden. Het is een zeer betrouwbare site. Om aan kortingscodes te komen op mijnkorting.nl moet je een account aanmaken. Het aanmaken van je account gaat heel simpel en snel. Daarbij komt nog eens dat een account kosteloos is. Ook later worden er niet onverwachts kosten in rekening gebracht. De gegevens die je invult bij het aanmaken van een account worden op een veilige server opgeslagen. Heb je eenmaal een account dan kun je opzoek gaan tussen de vele kortingscodes die mijnkorting.nl aanbiedt. Je krijgt ook nog eens 7.50 euro welkomstpremie. Dat is natuurlijk extra voordelig.

2.     Een andere optie is je aanmelden voor de nieuwsbrief. In de nieuwsbrief van Cashflow staan veel verschillende dingen. Uiteraard staan er producten in die nieuw binnen zijn gekomen. Ook staan er vaak kortingen, acties en aanbiedingen in. Daarmee bespaar je geld en daarom is het ook zeker aan te raden om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Het is helemaal gratis. Je hoeft alleen heel snel even je mailadres achter te laten, dan ben je al aangemeld voor de nieuwsbrief van Cashflow. Telkens als er weer een verschijnt wordt deze direct naar je mailbox gestuurd. Als je de nieuwsbrief dan even op de bank thuis doorneemt, blijf je goed op de hoogte van nieuwe acties, kortingen en aanbiedingen. 

3.     Naast het gebruiken van kortingscodes en je aanmelden voor de nieuwsbrief kun je ook zelf even op de site rondkijken van Cashflow. Er staan vaak producten op die flink afgeprijsd zijn. Dus als je simpelweg wat rond klikt op de site van Cashflow kom je al snel achter velen afprijzingen. Kortingen lopen hoog op bij de verschillende producten. Dus het is zeker aan te raden zelf een kijkje te nemen op de site. Zorg ervoor dat je de flinke afprijzingen niet mist. 

4.     Als laatste optie kun je er ook voor kiezen om de sociale media van Cashflow te volgen. Sociaal media wordt tegenwoordig gebruikt om mensen in de omgeving op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen. Ook Cashflow maakt gebruik van sociaal media, omdat de online webshop ook nieuwe ontwikkelingen met jou wil delen. Niet alleen ontwikkelingen staan op de social media pagina's van Cashflow, maar ook kortingen en acties worden regelmatig geplaatst op de social media van de online webshop. Cashflow is actief op Instagram en Twitter. Twijfel niet en ga ze volgen, zodat jij in de toekomst helemaal op de hoogte bent van kortingen en zo geld kan besparen.

Het is belangrijk om je geldsituatie in de gaten te houden. Als je inzicht wilt hebben in je financiële situatie op een geordende manier, dan is de online webshop Cashflow echt iets voor jou. Voortaan is uitgaven en inkomsten bijhouden makkelijker en gaat en sneller. Op deze webshop kun je ook gebruik maken van nieuwtjes en tips die je helpen met geld besparen. Zo kun je in de toekomst beter omgaan met je welverdiende geld. Met behulp van kortingscodes kun je ook nog eens veel geld besparen bij Cashflow. Neem snel een kijkje op de online webshop van Cashflow.

Daarom, koop vanaf nu via mijnkorting bij Cashflow om permanent extra korting te ontvangen op al jouw aankopen, zowel met als zonder gebruik van een kortingscode of actiecode.

Kortingen

zowel met en zonder kortingscode:
€ 2,09 (extra) korting op Complete
€ 1,25 (extra) korting op Essentials

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Cashflow

 terug naar alle winkels