Alle Choiceofgreen acties, kortingscodes en kortingen

1 actuele korting of kortingscode

Shop met korting met deze actuele september 2020 codes en acties van Choiceofgreen, en daarnaast ontvang je nog eens extra korting via MijnKorting.

Choiceofgreen acties

  • 5%
    extra korting

    Altijd extra korting op je aankoop bij Choiceofgreen

    Bij Choiceofgreen

    Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Choiceofgreen. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Choiceofgreen kortingscode.

Alle Choiceofgreen acties, kortingscodes en kortingen

Korting bij Choiceofgreen

Zoek jij naar kortingscodes en aanbiedingen van Choiceofgreen, die bruikbaar zijn in september 2020? Dan zit je goed, want via MijnKorting krijg je te allen tijde extra korting bij al je bestellingen bij Choiceofgreen. Daarbovenop zijn wij altijd op de hoogte van de acties van Choiceofgreen. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan stellen we je via deze pagina op de hoogte. Zo kun je dus dubbele korting regelen. Hieronder willen we in het kort wat meer uitleggen over Choiceofgreen, dus lees gerust verder.

Choiceofgreen.com is een uniek concept die planten vers bij de kwekers vandaan haalt en binnen 48 uur kan leveren bij de klant. Dit is mogelijk, omdat Choiceofgreen.com een unieke samenwerking heeft met PostNL en verschillende Nederlandse kwekers. Daarnaast maakt Choiceofgreen.com gebruik van een speciaal ontwikkelde verpakking die speciaal gemaakt is voor planten en bloemen.

De USP's van Choiceofgreen.com
• Choiceofgreen.com heeft een exclusieve samenwerking met kwekers en dus unieke producten, zoals de Ananasplant;
• Content maken we zelf, alles in-house;
• Groene planten zijn hip met leuke marges;
• Ruim assortiment met meer dan 400 planten (and growing);
• Speciale verpakkingen;
• Altijd gratis verzending;
• Beschadigde producten worden kosteloos vergoedt.

Daarom, koop vanaf nu via MijnKorting bij Choiceofgreen voor extra korting op elke bestelling, ook als je een kortingscode gebruikt of het een aanbieding betreft.

Kortingen

met kortingscode: 5% (extra) korting
zonder kortingscode: 5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Choiceofgreen

 terug naar alle winkels