Alle aanbiedingen, kortingscodes en kortingen van Cinetree

1 actuele korting of kortingscode

Alle actuele september2022 bonnen en acties van Cinetree, en ontvang daarnaast altijd extra korting via MijnKorting.

Cinetree acties

 • tot € 2,50
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Cinetree

  Bij Cinetree

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Cinetree. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meldt je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Cinetree kortingscode.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Cinetree

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • tot € 2,50
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Cinetree

  Bij Cinetree

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Cinetree. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meldt je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Cinetree kortingscode.

Alle aanbiedingen, kortingscodes en kortingen van Cinetree

Korting bij Cinetree

Ben jij ook zoekende naar aanbiedingen, kortingscodes en acties van Cinetree, die bruikbaar zijn in september2022? Dan hoef je niet langer te zoeken, want wij van MijnKorting weten alles van korting bij Cinetree. Zodra we een actie of kortingscode vinden, dan zetten we die direct hier op de pagina. En bovendien krijg je via MijnKorting.nl te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij Cinetree. Op die manier kun je dus dubbel profiteren van acties en aanbiedingen. Hieronder willen we in het kort wat meer uitleggen over Cinetree, dus lees gerust verder.

Films met een goed verhaal

Onze collectie bestaat uit een unieke verzameling films & documentaires met een goed verhaal. Wekelijks selecteren we samen met makers, liefhebbers en experts nieuwe titels die je gezien mòet hebben. Om nog meer verdieping aan te bieden staat elke maand in het teken van een ander thema. Actueel, passend bij het seizoen of iets wat wij belangrijk vinden om te belichten. Iedere film wordt persoonlijk ingeleid en van context voorzien zodat de verhalen blijven hangen, ook nadat de film is afgelopen.

Cinetree inspireert, verdiept, vermaakt en verbindt

Een goede film zet je aan het denken en brengt je op nieuwe gedachten. Een goede film biedt kracht, hoop of troost en kan je aanzetten om anders naar dingen te kijken. Zo heb je het misschien niet eerder bekeken en wie weet raak je geïnspireerd om iets anders te doen. 

We verdiepen ons elke maand in belangrijke onderwerpen of actuele thema’s. Wat we kijken beïnvloedt ons, waarom kijken we dan niet wat bewuster? 

Cinetree is niet alleen online film kijken

Cinetree Partnerships

We willen dat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van mooie verhalen. Daarom werken we samen met gelijkgestemde partners zoals Ben & Jerry’s (commercieel) en UNHCR (NGO). Zo bereiken we nog veel meer mensen met films met een goed verhaal. Van social inclusion tot klimaatverandering. Deze partnerships geven we vorm aan de hand van events (bijvoorbeeld het Forest Film Festival), activaties, het verspreiden van de Cinetree filmcollectie of het samenstellen van een speciale Partnership collectie.

Cinetree Community

De Cinetree community helpt ons met het verzamelen en delen van de collectie. Samen met onze curators, experts en leden stellen we onze selectie samen. Door het organiseren van speciale leden bijeenkomsten, filmavonden, Q&A’s en met onze online community activeren we deze bijzondere groep filmliefhebbers. 

Cinetree Originals

Naast het verspreiden van mooie verhalen leggen wij ook mooie verhalen vast. Hiervoor werken wij samen met jonge filmmakers, en bieden we beginnende makers een podium. Met deze originals haken we in op actualiteiten en onze maandthema's. Deze bijzondere verhalen delen we graag met zoveel mogelijk mensen en zijn daarom gratis te bekijken. *De Cinetree Originals verwachten we eindejaar op te tuigen.

Daarom, ga vanaf nu altijd langs MijnKorting naar Cinetree voor korting op alle bestedingen, ook als er geen actie of kortingscode beschikbaar is.

Kortingen

zowel met of zonder kortingscode:
€ 2,50 (extra) korting voor Lidmaatschap
€ 0,25 (extra) korting op filmhuur
€ 0,50 (extra) korting op trial

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Cinetree

 terug naar alle winkels
Account registratie is op dit moment uitgeschakeld.