Alle Cleanairstore.nl kortingen, kortingsacties en kortingscodes

5 actuele kortingen of kortingscodes

Vind hier alle Cleanairstore.nl bonnen geldig in september 2019, en bovendien ontvang je altijd extra korting op je mijnkorting account.

Cleanairstore acties

 • 2,5%
  extra korting

  Altijd extra korting bij Cleanairstore

  Bij Cleanairstore

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Cleanairstore. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Cleanairstore kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

 • 2,5%
  extra korting

  Gratis advies over indoor klimaatbeheersing en extra korting

  Bij Cleanairstore

  KommaGo is de specialist op het gebied van indoor klimaatbeheersing en streeft ernaar om techniek toegankelijk te maken voor haar klanten. Van bouwterrein-uitrusting tot geautomatiseerde kantooroplossingen en van portofoon tot videowall. Het hele traject van aanschaf tot installatie kunnen zij voor je begeleiden. Wanneer je via mijnkorting gebruik maakt van de diensten die Cleanairstore aanbied krijg je extra korting bijgeschreven op je mijnkorting account, een kortingscode is hiervoor niet vereist.

 • 2,5%
  extra korting

  Room air purifiers met 27% korting bij cleanairstore

  Bij Cleanairstore

  Bij cleanairestore koopt u room air purifiers met tot wel 27% korting. Zo heeft u thuis een gezonde, schone lucht met korting, zonder kortingscode nodig te hebben.

 • 2,5%
  extra korting

  Cleanairstore doet aan gratis verzending

  Bij Cleanairstore

  Wanneer je shopt bij Cleanairstore, hoef je je vanaf nu geen zorgen meer te maken over verzendkosten. Die zijn er immers helemaal niet. Alle pakketjes worden gratis verzonden naar jouw thuisadres.

 • 2,5%
  extra korting

  Kortingen in de nieuwsbrief van Cleanairstore

  Bij Cleanairstore

  Door abonnee te worden van de nieuwsbrief van Cleanairstore, zal je kunnen meegenieten van alle kortingen en andere voordelen. Abonnee worden is overigens helemaal gratis.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Cleanairstore

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 2,5%
  extra korting

  25% korting op car air purifier bij Cleanairstore

  Bij Cleanairstore

  Bij Cleanairstore koopt u een car air purifier met 25% korting. U heeft geen kortingscode nodig.

 • 2,5%
  extra korting

  30% korting op air purifiers bij Cleanairstore

  Bij Cleanairstore

  Bij Cleanairstore koopt u enkele air purifiers met tot wel 30% korting, zonder kortingscode nodig te hebben.

Alle Cleanairstore.nl kortingen, kortingsacties en kortingscodes

Korting bij Cleanairstore.nl

Ben je ook op zoek naar acties en kortingscodes van Cleanairstore.nl, die bruikbaar zijn in september 2019? Dan ben je hier aan het goede adres, want wij van MijnKorting zijn altijd op de hoogte van de acties van Cleanairstore.nl. Zodra we een actie of kortingscode tegenkomen dan zetten we die direct hier op de pagina. Daarbovenop ontvang je via ons te allen tijde extra korting bij al je aankopen bij Cleanairstore.nl. Op die manier krijg je dubbele, of soms wel driedubbele korting. Hieronder willen we wat dieper ingaan op Cleanairstore.nl, dus lees gerust verder.

Cleanairstore.nl is dé specialist op het gebied van indoor klimaatbeheersing en is onderdeel van KommaGo. U bent u bij de online winkels van KommaGo verzekerd van een passend advies, snelle levering en goede service.

Daarom, bestel vanaf nu altijd via MijnKorting bij Cleanairstore.nl voor een besparing op elke bestelling, ook als er geen aanbieding of kortingscode beschikbaar is.

Kortingen

met kortingscode: 2,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 2,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Cleanairstore

 terug naar alle winkels