Alle Colourfulrebel acties en kortingsacties

2 actuele aanbiedingen  |  Er zijn deze maand 2 acties toegevoegd

Alle actuele februari 2019 acties van Colourfulrebel, en ontvang daarnaast nog eens extra korting op je mijnkorting account.


Colourfulrebel acties

 • 2,5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Colourfulrebel

  Bij Colourfulrebel

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Colourfulrebel. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie.

 • 2,5%
  extra korting

  Nu tijdelijk extra korting op je aankoop bij Colourfulrebel

  Bij Colourfulrebel

  Als introductiekorting krijg je nu tijdelijk maar liefst 3% extra korting op al je bestellingen bij Colourfulrebel. Profiteer snel van deze nog hogere korting, een Colourfulrebel kortingscode heb je hiervoor niet nodig.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Colourfulrebel

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 2,5%
  extra korting

  Sale bij Colourfulrebel met kortingen tot wel 50%

  Bij Colourfulrebel

  Bij Colourfulrebel kun je nu profiteren van de sale, met kortingen tot maar liefst 50% op heel veel producten. Kijk snel of wat voor je bij zit en pak je voordeel.


Korting tips

Alle Colourfulrebel acties en kortingsacties

Korting bij Colourfulrebel

Ben je ook zoekende naar aanbiedingen van Colourfulrebel, die bruikbaar zijn in februari 2019? Dan zit je hier goed, want wij van MijnKorting staan dagelijks in contact met Colourfulrebel. Zodra er een aanbieding of actie beschikbaar is, dan zetten we die direct hier op de pagina. Bovendien krijg je via MijnKorting.nl altijd extra korting op al je bestellingen bij Colourfulrebel. Op die manier kun je dus dubbel profiteren van acties en aanbiedingen. Hieronder willen we dieper ingaan op Colourfulrebel, dus lees gerust verder.

Colourfulrebel.com (CR) is een relatief klein bedrijf, financieel onafhankelijk, data driven en kunnen daarom snel schakelen in ontwikkelingen op de markt. 70% van de afnemers zijn vrouwen 18 en 44 jaar. Colourfulrebel.com biedt de bezoeker hoge kwaliteit kleding die precies on point is qua mode. In 2018 had Colourfulrebel.com als een van de eerste de luipaard- en slangenprint kleding in het assortiment, waardoor het conversiepercentage flink steeg. Voor 2019 heeft CR een nog sterkere collectie staan welke al getest is bij de Bijenkorf, deze heeft inmiddels ook een enorme order afgenomen.

De USP’s van Colourfulrebel.com zijn:
• Vóór 23:45 uur besteld, morgen in huis;
• 60 dagen retourbeleid;
• Collectie on point.

Daarom, koop nu altijd via MijnKorting bij Colourfulrebel om te besparen op alle aankopen, zowel met als zonder gebruik van een korting of actie.

Kortingen

2,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een aanbieding.

Naar Colourfulrebel

 terug naar alle winkels