Alle kortingsacties, kortingscodes en aanbiedingen van Crowdyhouse

1 actuele korting of kortingscode

Vind hier alle Crowdyhouse bonnen en aanbiedingen geldig in januari 2019, en ontvang bovendien altijd nog eens extra korting via MijnKorting.


Crowdyhouse acties

 • 2,5%
  extra korting

  Nieuwe designs met korting bij Crowdy House

  Bij Crowdyhouse

  Er zijn dit jaar 2016 weer heel veel nieuwe designs toegevoegd in de webshop van Crowdy House. En op al deze artikelen krijg je als lid van mijnkorting nog eens extra korting, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Crowdy House kortingscode.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Crowdyhouse

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 2,5%
  extra korting

  10% korting met de kortingscode van Crowdyhouse op de wall art collection

  Bij Crowdyhouse

  Ontvang nu 10% korting met deze kortingscode van Crowdyhouse op de wall art collection. Pak deze korting mee.

  Voorwaarden

  geldig op de wall art collection (prints & posters)

 • 2,5%
  extra korting

  Summer sale bij Crowdyhouse

  Bij Crowdyhouse

  Bij Crowdyhouse pak je nu kortingen mee tot wel 80%. Dat is toch een extreme korting! Die wil je niet missen. Een kortingscode van Crowdyhouse is niet nodig.

  Voorwaarden

  geldig op geselecteerde artikelen

 • 2,5%
  extra korting

  1,5% EXTRA korting bij Crowdyhouse

  Bij Crowdyhouse

  Crowdyhouse heeft de mooiste kerstgeschenken. En je krijgt nu ook nog eens 1,5% extra korting! Als je via Mijnkorting bestelt krijg je nu bij Crowdyhouse geen 6% maar wel 7,5% korting! Je krijgt je korting bijgeschreven op je Mijnkorting account. Zo worden je kerstgeschenken wel voordelig!

 • 2,5%
  extra korting

  10% korting op het hele assortiment

  Bij Crowdyhouse

  Bij Crowdyhouse krijg je nu tijdelijk 10% korting op het gehele assortiment. Voor deze actie heb je geen kortingscode nodig.

  Voorwaarden

  De korting is niet geldig in combinatie met andere kortingscodes of coupons.

 • 2,5%
  extra korting

  Crowdy HOUSE - vaderdag kortingscode voor 10% korting + 5% korting

  Bij Crowdyhouse

  Ga nu via MijnKorting.nl naar Crowdy HOUSE en gebruik de kortingscode 'CHFathersday15' voor 10% korting op alle producten.

  Bovendien ontvang je als lid van MijnKorting.nl altijd 5% extra korting op iedere bestelling bij Crowdy House.

 • 2,5%
  extra korting

  Crowdy House kortingscode voor 10% korting

  Bij Crowdyhouse

  Ga nu via MijnKorting.nl naar Crowdy House en gebruik de kortingscode 'CHFeb15ZNX' voor 10% korting (+ 5% extra korting via MijnKorting.nl).

  LET OP: De kortingscode wordt direct verrekend bij je bestelling op Crowdy House. De korting van MijnKorting.nl wordt na je bestelling bijgeschreven op je MijnKorting.nl account.

Alle kortingsacties, kortingscodes en aanbiedingen van Crowdyhouse

Korting bij Crowdyhouse

Op zoek naar aanbiedingen, kortingscodes en kortingen van Crowdyhouse, bruikbaar in januari 2019? Dan ben je bij mijnkorting aan het juiste adres, want wij zijn altijd op de hoogte van de acties van Crowdyhouse. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan communiceren we die op deze pagina. En daarbovenop krijg je via ons te allen tijde extra korting op al je aankopen bij Crowdyhouse. In de tekst hieronder vertellen we je alles over Crowdyhouse, dus lees gerust verder.

Herkent u het voelen van een ontembaar verlangen om iets voor elkaar te krijgen? Het nastreven van een doel? Dan heeft u veel gemeen met Crowdyhouse. Zij hebben een visie en geloven in de medemens. Zij zijn constant op zoek naar verborgen talent, opdat ze deze kunnen verbinden aan de menigte. Ze zijn ervan overtuigd dat als mensen op de juiste manier samen gebracht worden, het geheel beter wordt dan een enkel deeltje. De goede mensen op het goede moment samen brengen in hun levens met een passende combinatie van talenten is hun doel. Crowdyhouse verkoopt het leukste, origineelste en meest moderne designer meubilair. Crowdyhouse biedt verborgen talenten een platform voor hun creaties. Zij bieden de creaties van deze opkomende designers aan.

-Voordelen van Crowdyhouse- Crowdyhouse onderscheidt zich, naast het super originele aspect, op nog vele andere manieren van online webshops met meubilair. Zij hebben veel voordelen en om u een kijkje te geven in deze voordelen van Crowdyhouse kunt u gerust verder lezen.

-30 day returns- Het kopen van meubilair is een hele opgave. Er zijn veel eisen aan verbonden. Neem bijvoorbeeld een lamp. Men zal zeggen: “ach het is maar een lamp”. Maar iedereen weet dat een lamp zoveel meer lading kan hebben. De lamp moet namelijk functioneel zijn, goed licht geven en passen bij het reeds aangeschafte interieur. Dit blijkt vaak knap lastig te zijn. Daarom geeft Crowdyhouse u de mogelijkheid om iets langer na te denken over uw aankoop. Zij maken gebruik van een 30 dagen returns mogelijkheid. Dat betekend dat als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met het product, u het gewoon terug kan sturen. Let er wel op dat u het product netjes houdt natuurlijk.

-Internationale shipping- Doelend op de visie van Crowdyhouse met het bieden van een platform voor opkomende designers, is het wel zo eerlijk om een internationale shipping aan te bieden. Dus dat is er ook. Dit is ontzettend leuk, want zo hebben deze opkomende kunstenaars ook nog eens een verbrede mogelijkheid. De wereld ligt aan hun voeten en daarnaast krijgt u zelf ook nog eens het voordeel om te bestellen wat u leuk vindt, zonder zich zorgen te hoeven maken over de plek waar u vertoeft. Ontzettend voordelig voor beide partijen dus.

-Centrale ligging- Amsterdam, hartje Nederland en een bloeiende stad. Niet alleen is de stad heel mooi, ook de mogelijkheden die de stad te bieden heeft zijn intens uitgebreid. Overal zijn winkels, overal zijn progressieve bewegingen in volle glorie. Dat is te gek en daar maakt Crowdyhouse gebruik van. U kunt naast het online shoppen bij Crowdyhouse ook in Amsterdam genieten van de goede sfeer bij Crowdyhouse. Als u twijfelt kunt u altijd even langskomen en genieten van alle werken die door de opkomende designers aan te schaffen zijn.

-Kortingen bij Crowdyhouse- Naast dat het online shoppen van meubilair bij Crowdyhouse een hele opgave is, kan het ook wat kosten. Bij Crowdyhouse betaal je immers voor de opkomende kunstenaar, de kwaliteit en de service. Maar gelukkig hoef je niet alleen maar te geven en kun je ook een beetje nemen. Besparen is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest. Er zijn vele manieren om aan kortingen te komen bij Crowdyhouse. Bent u al benieuwd? Lees dan gerust verder want er is een lijstje voor u samengesteld met alle manieren om aan kortingen te komen bij Crowdyhouse.

1.Een van de bekendste manieren om aan kortingen te komen, is met behulp van kortingscodes. Kortingscodes zijn eigenlijk codes die u kunt vinden op bepaalde websites. Een voorbeeld van zo’n kortingscodewebsite is mijnkorting.nl. Op deze site staan ontelbaar veel kortingscodes, waardoor u kunt profiteren van heel veel voordeel. Wanneer u gebruik wilt maken van deze kortingscodes, gaat u naar de website mijnkorting.nl en maakt u snel en eenvoudig een gratis account aan. Deze manier van het verschaffen van kortingscodes doet u met behulp van uw e-mailadres. Als u dat heeft gedaan kunt u genieten van alle kortingscodes op de site. Waaronder ook kortingscodes voor Crowdyhouse. U hoeft echter niet bang te zijn dat deze kortingscodes uw privacy in gevaar brengen, want al uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers. Zo kunt u gerust gebruik maken van deze manier van korting. 2.Naast kortingscodes is er nog een andere manier om aan korting te komen bij Crowdyhouse. U kunt namelijk heel gemakkelijk profiteren van nog meer voordeel via de site van Crowdyhouse zelf. Hierop staan heel veel koopjes. Waar vindt u deze koopjes, vraagt u zich misschien af? Dat is heel simpel. Op de website van Crowdyhouse staat een kopje ‘sale’. Hier vindt u alle aanbiedingen van Crowdyhouse op dat moment. Deze aanbiedingen verschillen van tijd tot tijd, dus kijk vooral of er voor u misschien wat tussen zit, zodat u makkelijk geld bespaart. 3.Naar kortingscodes en aanbiedingen via de site van Crowdyhouse zelf is er nog een andere manier om aan korting te komen. Dit is ook erg simpel. Het enige wat u nodig heeft is de website van Crowdyhouse en uw e-mailadres. U kunt zich namelijk inschrijven voor de nieuwsbrief van Crowdyhouse met behulp van uw e-mailadres. Ten eerste maakt u dan kans op een product uit hun webshop en daarnaast blijft u ook nog eens op de hoogte van allerlei verschillende dingen. Zo blijft u het best op de hoogte van alle nieuwe producten, maar blijft u ook nog eens op de hoogte van alle aanbiedingen die er op dat moment zijn. Op deze manier maakt u het zichzelf ontzettend makkelijk en geniet u ook nog eens onbeperkt van heel erg veel voordeel. Schrijf je dus snel even in!

Crowdyhouse is kortom gewoon fantastisch. Het brengt u ontzettend veel voordelen en ontzettend veel voordeligheid. Dus waarom ook niet? Ze verkopen meubilair, maar daarnaast ook nog allerlei kleinigheden en accessoires. Daarnaast boft u ook nog maar even met al de kortingen waarvan u kunt profiteren. Denkt u nog eens even aan de 30 dagen terugstuurmogelijkheid, de centrale ligging en de internationale shipping die Crowdyhouse voor u mogelijk heeft gemaakt. Daarbovenop komen nog de vele mogelijkheden tot korting die heel overzichtelijk gemaakt zijn in een lijstje. Nu is het aan u om de webshop van Crowdyhouse te bezoeken en niet te vergeten om gebruik te maken van de mogelijkheden tot het verkrijgen van korting.

Daarom, ga vanaf nu via MijnKorting naar Crowdyhouse om altijd extra korting te ontvangen op alle aankopen, ook als er geen kortingscode beschikbaar is.

Kortingen

met kortingscode: 2,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 2,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Crowdyhouse

 terug naar alle winkels