Curacaorentalcars acties, kortingen en kortingscodes

3 actuele kortingen of kortingscodes

Shop met korting met deze Curacaorentalcars kortingen en bonnen geldig in mei 2020, plus altijd extra korting via MijnKorting.

Curacaorentalcars acties

 • 5%
  extra korting

  Tweede bestuurder van de huurauto is gratis bij Curacaorentalcars

  Bij Curacaorentalcars

  Huur een auto bij Curacaorentalcars en de tweede bestuurder van de huurauto is gratis, Dat is voordelig op reis gaan. Curacaorentalcars maakt geen gebruik van een kortingscode.

 • 5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Curacaorentalcars

  Bij Curacaorentalcars

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Curacaorentalcars. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Curacaorentalcars kortingscode.

 • 5%
  extra korting

  Haarscherpe prijzen bij Curacaorentalcars

  Bij Curacaorentalcars

  Huur voordelig uw camper of auto tegen haarscherpe prijzen bij Curacaorentalcars. Ook zonder kortingscode maakt u gebruik van dit voordeel bij Curacaorentalcars.

Curacaorentalcars acties, kortingen en kortingscodes

Korting bij Curacaorentalcars

Ben je zoekende naar kortingscodes, kortingen en acties van Curacaorentalcars, die bruikbaar zijn in mei 2020? Dan ben je bij mijnkorting aan het juiste adres, want wij checken dagelijks de webwinkel van Curacaorentalcars. Zodra we een actie of kortingscode tegenkomen dan laten we je die meteen weten. Daarbovenop ontvang je bij ons altijd extra korting op al je aankopen bij Curacaorentalcars. Zo kun je dus dubbele korting regelen. Hieronder vertellen we je meer over korting bij Curacaorentalcars, dus lees gerust verder.

Curacao Rentalcars is het Nederlandse boekingskantoor van een van de grootste lokale uitverhuurders op Curaçao. Wij bieden veel verschillende auto’s (15 verschillende modellen) aan onze klanten en hebben voor elke klant de gewenste oplossing.Aangezien we de volledige afhandeling van de boeking in Nederland regelen is het voor de klant veilig en vertrouwd, niet in de minste plaats omdat er op een Nederlandse bankrekening betaald wordt. De website is van hoog niveau en makkelijk boekbaar voor elke klant. We hebben naast 200+ auto’s een uitgebreide shuttleservice en kunnen voor elk gezelschap de dienstverlening zo fijn mogelijk laten verlopen.

Daarom, bestel altijd via onze website bij Curacaorentalcars om altijd te besparen op elke bestelling, zowel met als zonder gebruik van een aanbieding of kortingscode.

Kortingen

met kortingscode: 5% (extra) korting
zonder kortingscode: 5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Curacaorentalcars

 terug naar alle winkels