Acties en kortingscodes van Currentbody

0 actuele kortingen of kortingscodes

Alle geldige september2022 aanbiedingen en acties van Currentbody en daarbovenop ontvang je nog eens extra korting via MijnKorting.

Er zijn momenteel geen Currentbody kortingscodes of andere acties beschikbaar. Wel krijg je via MijnKorting.nl altijd extra korting op je bestelling bij Currentbody.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Currentbody

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 2%
  extra korting

  15% korting op LED-producten

  Bij Currentbody

  Pssst... Het is geen geheim dat de cast van Emily in Paris een fan is van de LED-producten bij Currentbody. Probeer ze zelf uit en scoor alvast 15% korting met deze unieke kortingscode!

 • 2%
  extra korting

  Ontvang €10,- korting met de Currentbody kortingscode

  Bij Currentbody

  Voorwaarden

  Kortingscode is geldig bij besteding vanaf €190,-

Acties en kortingscodes van Currentbody

Korting bij CurrentBody

Op zoek naar kortingen, kortingscodes en aanbiedingen van Currentbody, bruikbaar in september2022? Dan ben je hier aan het juiste adres, want via MijnKorting krijg je te allen tijde extra korting bij al je bestellingen bij Tiqets. En als extra checken wij van MijnKorting dagelijks de webwinkel van Currentbody. Zodra we een actie of kortingscode tegenkomen dan communiceren we die op deze pagina. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting regelen. Hieronder willen we in het kort wat meer uitleggen over de site en over hoe je aan korting Currentbody komt, dus lees gerust verder. Koop vanaf nu altijd via MijnKorting bij Currentbody om permanent extra korting te ontvangen bij al je bestedingen, zowel met als zonder gebruik van een actie of Currentbody kortingscode.

Kortingen

met kortingscode: 1% (extra) korting, zonder kortingscode: 2% (extra) korting. korting nieuwe klant: 3%

Bijzonderheden

de cashback wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten en belastingen, en na aftrek van korting verkregen door een aanbieding.

Naar Currentbody

 terug naar alle winkels
Account registratie is op dit moment uitgeschakeld.