Kortingscodes, acties en kortingen van DeKlompenGigant

4 actuele kortingen of kortingscodes

Hier vind je alle juli 2020 codes en acties van DeKlompenGigant, en ontvang bovendien altijd nog eens extra korting op je mijnkorting account.

DeKlompenGigant acties

 • 2,5%
  extra korting

  Altijd extra korting bij DeKlompenGigant

  Bij DeKlompenGigant

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij DeKlompenGigant. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een DeKlompenGigant kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

 • 2,5%
  extra korting

  SALE bij DeklompenGigant

  Bij DeKlompenGigant

  Bij DeKlompenGigant vind je een groot assortiment aan klompen, werkschoenen en laarzen. In de SALE krijg je leuke korting op een aantal producten. Je hebt geen Klompengigant kortingscode nodig om hiervan gebruik te kunnen maken.

 • 2,5%
  extra korting

  Schoonmaakklompen vanaf €36,95 bij DeKlompenGigant

  Bij DeKlompenGigant

  Bij DeKlompenGigant koopt u klompen voor het schoonmaken al vanaf €36,95. U heeft hier geen kortingscode voor nodig.

 • 2,5%
  extra korting

  Agrarische klompen va. €32,95 bij DeKlompenGigant

  Bij DeKlompenGigant

  Bij DeKlompenGigant koopt u agrarische klompen al va. €32,95, zonder een kortingscode nodig te hebben.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van DeKlompenGigant

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 2,5%
  extra korting

  Ziekenhuisklompen al vanaf 36,95 bij DeKlomenGigant

  Bij DeKlompenGigant

  Bij DeKlompenGigant koopt u klompen voor uw baan in het ziekenhuis, zonder kortingscode, al vanaf 36,95.

 • 2,5%
  extra korting

  Introductieactie: 3,5% extra korting bij DeKlompenGigant.nl

  Bij DeKlompenGigant

  Ga nu via MijnKorting.nl naar DeKlompenGigant.nl, want tijdelijk ontvang je 3,5% extra korting op je MijnKorting.nl account bij DeKlompenGigant.nl (in plaats van 2,5%).

  LET OP: Deze korting ontvang je niet bij je bestelling op DeKlompenGigant.nl, maar wordt na je bestelling bijgeschreven op je MijnKorting.nl account.

Kortingscodes, acties en kortingen van DeKlompenGigant

Korting bij DeKlompenGigant

Ben je zoekende naar kortingscodes, kortingen en acties van DeKlompenGigant, die bruikbaar zijn in juli 2020? Dan kunnen wij je wellicht helpen, want bij MijnKorting.nl ontvang je te allen tijde extra korting bij al je bestellingen bij DeKlompenGigant. En bovendien checken wij dagelijks de webwinkel van DeKlompenGigant. Zodra we een actie of kortingscode tegenkomen dan zetten we die hier online. Zo kun je dus dubbele korting regelen. In de volgende paragrafen leggen we wat meer uit over DeKlompenGigant, dus lees gerust verder.

Zie jij ook altijd mensen lopen met klompen en wil je nu eigenlijk zelf klompen kopen? Dat kan gewoon, wat de online webshop De Klompen Gigant biedt vele klompen aan. Met behulp van kortingscodes kun je ook nog eens geld besparen op de klompen die je online aanschaft. Lees snel verder als je achter meerdere voordelen wilt komen die vast zitten aan online shoppen bij De Klompen Gigant.

 

-Veel keuze-

Als het gaat om klompen wil je keuze hebben uit veel verschillende soorten. Dat heb je ook wanneer je online shopt bij De Klompen Gigant. Deze webwinkel heeft een groot assortiment, waardoor er voor iedereen wel passende klompen bij moeten zitten. Er zijn verschillende merken waaruit je kunt kiezen. Het handige aan je klompen kopen bij De Klompen Gigant is dat je precies weet welke klompen je het beste kunt dragen per sector. Dat is ideaal, want zo kan je comfortabel lopen op je werk.

 

-Met gemak komen tot een resultaat-

Zoals je al hebt gemerkt, heeft de online webshop De Klompen Gigant enorm veel klompen. Er zijn klompen voor mannen en vrouwen. Er zijn zelfs klompen speciaal voor bepaalde sectoren. Het is fijn dat er zoveel keuze is, want dat is noodzakelijk als je een weloverwogen keuze wilt maken. Het kan ook lastig zijn. Je moet immers heel veel klompen bekijken tot je eindelijk een ziet die precies bij jou past. Wees gerust, want de online webshop De Klompen Gigant heeft een oplossing voor het lange zoeken. Je kunt namelijk klompen zoeken op basis van je eigen voorkeuren. Hoe dan? Op de webshop van De Klompen Gigant is het mogelijk om aan te geven wat jouw voorkeuren zijn. Zodra je dit hebt aangegeven, gaat de site automatisch op zoek naar de klompen die het beste passen bij de door jouw aangegeven voorkeuren. Wat je allemaal kunt aangeven is in welke prijsklasse je wilt zoeken, welke kleur je het liefste hebt, welke eigenschappen je belangrijk vindt, in welke branche je werkt, de veiligheidscategorie die je wenst en tot slot kun je aangeven wat voor zool je graag zou willen. Als de webshop het zoekwerk heeft verricht, krijg je een overzicht van klompen die geschikt zijn voor jou. Dan hoef je er slechts een paar te bekijken tot je het juiste resultaat hebt.

 

-Altijd snel geleverd en retourneren is geen probleem-

Het vervelende aan online shoppen kan zijn dat je lang moet wachten op de spullen die je hebt gekocht op het internet. Dat is gelukkig niet het geval wanneer je online shopt bij De Klompen Gigant. Deze online webshop heeft namelijk een enorm snelle levering. Als je vandaag klompen bestelt voor drie uur in de middag, dan heb je de klompen morgen al in huis. Heb je morgen schoenen nodig voor je werk, dan is het gewoon mogelijk ze morgen al te dragen wanneer je online shopt bi De Klompen Gigant. Naast een snelle levering is het ook mogelijk om producten te retourneren. Het kan immers zo zijn dat de klompen niet passen of dat je toch liever andere klompen koopt. Je hebt veertien dagen de tijd om te bedenken of je het wilt retourneren of niet. Genoeg tijd dus om de juiste beslissing te nemen. Online shoppen bij De Klompen Gigant is dus echt ideaal. Dat zegt niet alleen de webshop zelf, maar tien duizend klanten die jou voorgegaan zijn, zeggen dat.

 

-De klantenservice helpt je graag bij de keuze voor een klomp-

Het is af en toe best lastig om beslissingen te maken voor jezelf. Al helemaal wanneer het gaat om klompen kopen. Klompen koop je niet elke dag en daarom moet je er goed over nadenken. Je wilt immers wel direct de juiste klompen kopen, zodat je niks hoeft te retourneren. Als je niet zeker bent over je keuze en toch wat advies wilt ontvangen, dan kan je contact opnemen met de klantenservice van De Klompen Gigant. De medewerkers van de klantenservice weten alles af van de producten die worden verkocht op de online webshop van De Klompen Gigant. Daarom kunnen ze altijd advies geven. Ook als je andere specifieke vragen hebt, kun je terecht bij de klantenservice. Ze zullen je verder helpen met alle problemen waar je tegenaan bent gelopen. Je kunt de klantenservice van De Klompen Gigant mailen. De medewerkers doen er alles aan om snel met een uitgebreid antwoord te komen op al jouw vragen. Als je direct een antwoord wilt, dan is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de medewerkers van de klantenservice. Schroom niet en stel alle vragen die je hebt. Het is immers zo dat De Klompen Gigant wilt dat het voor klanten zeer aangenaam is om te shoppen bij deze webshop. Dat kan worden bereikt als de klanten al hun vragen en opmerkingen doorgeven aan de medewerkers van de klantenservice.

 

-Kortingscodes bij De Klompen Gigant-

Geld uitgeven hoort bij online shoppen, maar door mijnkorting.nl hoef je voortaan niet al te veel geld meer uit te geven.

1.     Het gebruiken van kortingscodes is de bekendste en makkelijkste manier om geld te besparen. Wat zijn kortingscodes nou precies en waar kun je ze vinden? Kortingscodes zijn letterlijk codes die ervoor zorgen dat jij korting krijgt op de producten die je online wil kopen. Je kunt het beste surfen naar mijnkorting.nl. Dit is een site die vol staat met kortingscodes en dus ook voor De Klompen Gigant zijn er veel te vinden. Het is een zeer betrouwbare site. Om aan kortingscodes te komen op mijnkorting.nl moet je een account aanmaken. Het aanmaken van je account gaat heel simpel en snel. Daarbij komt nog eens dat een account kosteloos is. Ook later worden er niet onverwachts kosten in rekening gebracht. De gegevens die je invult bij het aanmaken van een account worden op een veilige server opgeslagen. Heb je eenmaal een account dan kun je opzoek gaan tussen de vele kortingscodes die mijnkorting.nl aanbiedt. Je krijgt ook nog eens 7.50 euro welkomstpremie. Dat is natuurlijk extra voordelig.

2.     Een andere optie is je aanmelden voor de nieuwsbrief. In de nieuwsbrief van De Klompen Gigant staan veel verschillende dingen. Uiteraard staan er producten in die nieuw binnen zijn gekomen. Ook staan er vaak kortingen, acties en aanbiedingen in. Daarmee bespaar je geld en daarom is het ook zeker aan te raden om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Het is helemaal gratis. Je hoeft alleen heel snel even je mailadres achter te laten, dan ben je al aangemeld voor de nieuwsbrief van De Klompen Gigant. Telkens als er weer een verschijnt wordt deze direct naar je mailbox gestuurd. Als je de nieuwsbrief dan even op de bank thuis doorneemt, blijf je goed op de hoogte van nieuwe acties, kortingen en aanbiedingen. 

3.     Naast het gebruiken van kortingscodes en je aanmelden voor de nieuwsbrief kun je ook zelf even op de site rondkijken van De Klompen Gigant. Er staan vaak producten op die flink afgeprijsd zijn. Dus als je simpelweg wat rond klikt op de site van De Klompen Gigant kom je al snel achter velen afprijzingen. Kortingen lopen hoog op bij de verschillende producten. Dus het is zeker aan te raden zelf een kijkje te nemen op de site. Zorg ervoor dat je de flinke afprijzingen niet mist. 

4.     Als laatste optie kun je er ook voor kiezen om de sociale media van De Klompen Gigant te volgen. Sociaal media wordt tegenwoordig gebruikt om mensen in de omgeving op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen. Ook De Klompen Gigant maakt gebruik van sociaal media, omdat de online webshop ook nieuwe ontwikkelingen met jou wil delen. Niet alleen ontwikkelingen staan op de social media pagina's van De Klompen Gigant, maar ook kortingen en acties worden regelmatig geplaatst op de social media van de online webshop. De Klompen Gigant is actief op Instagram en Twitter. Twijfel niet en ga ze volgen, zodat jij in de toekomst helemaal op de hoogte bent van kortingen en zo geld kan besparen.

Koop nu snel de klompen die bij je passen. Door het grote assortiment heb je veel keuze, wat betekent dat er gegarandeerd iets bij moet zitten wat bij jou past. Als je snel wilt zoeken, dan maak je gebruik van de filterfunctie. Wat ook snel gaat bij De Klompen Gigant is de verzending. Kijk snel op mijnkorting.nl voor kortingscodes en shop daarna een paar mooie klompen.

Daarom, koop nu via MijnKorting bij DeKlompenGigant om altijd te besparen op al je aankopen, zowel met als zonder gebruik van een aanbieding of kortingscode.

Kortingen

met kortingscode: 2,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 2,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar DeKlompenGigant

 terug naar alle winkels