Alle Delindenberg kortingscodes, aanbiedingen en kortingen

3 actuele kortingen of kortingscodes

Hier vind je alle september 2019 aanbiedingen en coupons van Delindenberg, en bovendien ontvang je altijd extra korting via MijnKorting.

Delindenberg acties

 • 3%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Delindenberg

  Bij Delindenberg

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Delindenberg. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Delindenberg kortingscode.

 • 3%
  extra korting

  15% korting bij Delindenberg.

  Bij Delindenberg

  15% korting bij Delindenberg voor jonge gezinnen of 50+! Hiervoor heeft u geen kortingscode van Delindenberg nodig!

 • 3%
  extra korting

  Boek nu voor de meivakantie met 20% korting bij Delindenberg

  Bij Delindenberg

  Er in de meivakantie nog even heerlijk tussenuit? Dat kan bij Delindeberg met 20% korting. Dat is een voordelige vakantie. Voor deze actie heeft u geen kortingscode van Delindeberg nodig.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Delindenberg

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 3%
  extra korting

  15% vroegboekkorting bij Delindenberg

  Bij Delindenberg

  Boek nu een heerlijke vakantiehuis in de prachtige Twentse natuur met 15% vroegboekkorting bij Delindenberg. Hiervoor is geen kortingscode nodig.

  Voorwaarden

  Verblijf van minimaal 2 nachten en boek 60 dagen voor aankomst

 • 3%
  extra korting

  20% korting op Lastminute bij Delindenberg

  Bij Delindenberg

  Boek nu met 20% korting een lastminute vakantie bij Delindenberg. Hiervoor is geen kortingscode nodig.

 • 3%
  extra korting

  15% vroegboek korting bij Delindenberg

  Bij Delindenberg

  Boek nu snel je vakantie bij Delindenberg en ontvang wel 15% vroegboek korting op je vakantie. Op deze manier heb je wat geld over om andere leuke dingen te doen. Dus kies je droomvakantie uit en profiteer van 15% korting zonder dat je naar een kortingscode hoeft te zoeken.

 • 3%
  extra korting

  Tot 20% korting bij Delindenberg

  Bij Delindenberg

  Bij Delindenberg vind je een aantal voordelige acties met korting tot 20%! Je krijgt bijvoorbeeld 20% korting in juli; 50+ of jong gezinnen 15% korting of Vroegboek 15% korting. Kijk bij Delindenberg en profiteer van je korting.

Alle Delindenberg kortingscodes, aanbiedingen en kortingen

Korting bij Delindenberg

Zoekende naar acties, kortingen en kortingscodes van Delindenberg, die geldig zijn in september 2019? Dan ben je bij mijnkorting aan het juiste adres, want wij checken dagelijks de webwinkel van Delindenberg. Zodra we een actie of kortingscode tegenkomen dan communiceren we die op deze pagina. Daarbovenop ontvang je via ons altijd extra korting bij al je bestellingen bij Delindenberg. Op die manier krijg je dubbele, of soms wel driedubbele korting. Hieronder willen we in het kort wat meer uitleggen over Delindenberg, dus lees gerust verder.

Vakantiepark de Lindenberg
Vakantieparkpark De Lindenberg in Holten is een familiebedrijf met 60 vrijstaande gelijkvloerse bungalows op ruime kavels met eigen parkeerplaats. Rust, sfeer, ruimte en privacy zijn de kenmerken van dit vakantiepark. Het vakantiepark biedt verschillende type bungalows van 2 tot 8 personen. Op het park zijn goede voorzieningen. Zo is er een horeca met restaurant en snackcounter, receptie, tennisbaan, midgetgolf, verwarmd buitenzwembad en uitgebreide (binnen) speeltuin. Tevens bestaat er de mogelijkheid om fietsen te huren. (Oók elektrisch)

Omgeving
De Lindenberg ligt 1,5 km buiten Holten (Rijssen-Holten) op de grens van Twente en Salland en tevens op 10 km van de achterhoek.
Holten heeft een gezellig centrum met een ruim aanbod van winkels en goede horeca. Met de Holterberg (nationaal park de Sallandse heuvelrug) en natuurreservaat “De Borkeld is de omgeving meer dan geschikt voor tal van activiteiten. Zo is er is een goede routestructuur voor fietsen, wandelen, mountainbike ect maar ook op educatief vlak is er een ruim aanbod (o.a. Staatsbosbeheer en diverse musea).
Apeldoorn, Zutphen, Enschede en Deventer zijn de grote steden in de directe omgeving. Deventer is natuurlijk bekend van de vele jaarlijks terugkerende evenementen zoals het Dickens festijn, de boekenmarkt en Deventer op stelten.

Daarom, koop nu altijd via mijnkorting.nl bij Delindenberg voor een permanente besparing op alle bestedingen, ook als er geen actiekorting of kortingscode voorhanden is.

Kortingen

met kortingscode: 3% (extra) korting
zonder kortingscode: 3% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Delindenberg

 terug naar alle winkels