Ontdek een DELTA actie, hoge kortingen en een speciale DELTA kortingscode

1 geldige acties

Alle acties en aanbiedingen van DELTA geldig in september2022, en ontvang bovendien nog eens extra korting op je Mijnkorting account.

DELTA acties

 • tot € 25,-
  cashback

  Altijd extra korting op je aankoop bij DELTA

  Bij DELTA

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij DELTA . Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie.

Verlopen cashbacks en aanbiedingen van DELTA

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • tot € 25,-
  cashback

  3 maanden GRATIS stroom op een 3 jarige energie contract bij Delta

  Bij DELTA

  Kies voor 3 jaar groene stroom inclusief gas bij Delta en profiteer nu van 3 maanden gratis stroom. Daarnaast profiteer je van de vaste lage en goedkoopste energie tarieven van Delta bij een vaste prijzen contract.

 • tot € 25,-
  cashback

  Tot 150 euro korting bij DELTA

  Bij DELTA

  Delta heeft een mooie actie op energieproducten waarbij je tot €150,- cashback krijgt op diverse pakketten. Kijk bij DELTA voor de aanbiedingen en profiteer van korting op energie.

 • tot € 25,-
  cashback

  Altijd extra korting op je aankoop bij DELTA

  Bij DELTA

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij DELTA . Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie.

Ontdek een DELTA actie, hoge kortingen en een speciale DELTA kortingscode  

Cashback en korting bij DELTA

Zoek niet langer naar cashbacks, kortingen en aanbiedingen van DELTA, geldig in september2022? Dan ben je hier aan het goede adres, want wij checken dagelijks de website van DELTA. Zodra we een DELTA actie vinden, dan zetten we die hier online. Daarbovenop ontvang je bij MijnKorting altijd extra cashback op je contract bij DELTA. Zo kun je dus dubbele korting regelen. Hieronder willen we wat dieper ingaan op een speciale DELTA aanbieding en andere kortingen.

Op zoek naar een geldige DELTA actie of DELTA kortingscode? Mijnkorting helpt je verder, maar eerst wat over de site zelf. DELTA heeft een jarenlange historie in Zeeland. In 1991 ontstond het bedrijf uit een fusie tussen Watermaatschappij Zuid West Nederland (WMZ) en de Provinciale Zeeuwse Energie Maatschappij (PZEM). Het dagelijks leven comfortabeler maken door oplossingen te bieden die voorzien in de behoeften van nu en in de toekomst: DELTA-klanten benutten de voordelen van de unieke combinatie van energie én digitale producten en diensten.

100% groen en voordelig

DELTA levert al jaren de unieke combinatie van energie en digitale diensten (gas, elektriciteit, internet, televisie en telefonie) aan consumenten en ondernemers. Door in gesprek te zijn met klanten en te ontdekken waar behoeften liggen kan DELTA de voordelen van die combinatie steeds vaker benutten. DELTA gaat voor flexibiliteit en keuzevrijheid, zolang de energie maar 100% groen is. En internet? Altijd en overal wat DELTA betreft. Ook in de polder en op het terras. Het fijne is dat je simpel aan een DELTA aanbieding kunt komen.

Mijnkorting extra kortingsacties

Voordelig een abonnement afsluiten met DELTA cashback of een DELTA kortingscode? Dan kan Mijnkorting je goed helpen. Op de site van Mijnkorting worden alle DELTA acties en geldige kortingscodes weergeven. Indien je gebruik wilt maken van dit, is het aan te raden om lid te worden van Mijnkorting. Dit is helemaal gratis en vervolgens kun je op zoek gaan naar een bijpassende DELTA deal. Ieder nieuw lid ontvangt ook nog eens een welkomstpremie, die je helemaal zelf mag houden. Bij Mijnkorting kun je naast de acties en kortingscodes ook sparen voor cashback. Wat houdt dit precies in? Het is heel simpel. Je plaatst een bestelling en vervolgens geeft Mijnkorting een vast bedrag of percentage aan je terug als cashback. Dit komt terecht in je online spaarpotje, waarin je de kortingen opspaart. Na een tijdje heb je flink wat cashback in het spaarpotje zitten. In dat geval mag je alles overmaken naar je echte spaarrekening en uitgeven aan wat je maar wilt.

Daarom, ga even via mijnkorting.nl naar DELTA voor een permanente besparing door middel van cashback op al jouw contracten, ook als er geen actie of DELTA kortingscode geldig is.

Kortingen

€ 20,- (extra) korting op 1 jaar vast Dual fuel
€ 25,- (extra) korting op 3 jaar vast Dual fuel
€ 10,- (extra) korting op 1 jaar vast Single
€ 15,- (extra) korting op 3 jaar vast Single

Bijzonderheden

geen bijzonderheden

Naar DELTA

 terug naar alle winkels
Account registratie is op dit moment uitgeschakeld.