Alle kortingen, acties en cashbacks van DELTA

1 geldige acties

Alle acties van DELTA geldig in september 2019, en ontvang bovendien nog eens extra cashback op je mijnkorting account.

DELTA acties

 • tot € 25,-
  cashback

  Altijd extra korting op je aankoop bij DELTA

  Bij DELTA

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij DELTA . Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie.

Verlopen cashbacks en aanbiedingen van DELTA

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • tot € 25,-
  cashback

  3 maanden GRATIS stroom op een 3 jarige energie contract bij Delta

  Bij DELTA

  Kies voor 3 jaar groene stroom inclusief gas bij Delta en profiteer nu van 3 maanden gratis stroom. Daarnaast profiteer je van de vaste lage en goedkoopste energie tarieven van Delta bij een vaste prijzen contract.

 • tot € 25,-
  cashback

  Tot 150 euro korting bij DELTA

  Bij DELTA

  Delta heeft een mooie actie op energieproducten waarbij je tot €150,- cashback krijgt op diverse pakketten. Kijk bij DELTA voor de aanbiedingen en profiteer van korting op energie.

Alle kortingen, acties en cashbacks van DELTA

Cashback en korting bij DELTA

Zoek niet langer naar cashbacks, kortingen en aanbiedingen van DELTA, geldig in september 2019? Dan ben je hier aan het goede adres, want wij checken dagelijks de website van DELTA. Zodra we een actie vinden, dan zetten we die hier online. Daarbovenop ontvang je bij MijnKorting altijd extra cashback op je contract bij DELTA. Zo kun je dus dubbele korting regelen. Hieronder willen we wat dieper ingaan op DELTA, dus lees gerust verder.

DELTA heeft een jarenlange historie in Zeeland. In 1991 ontstond het bedrijf uit een fusie tussen Watermaatschappij Zuid West Nederland (WMZ) en de Provinciale Zeeuwse Energie Maatschappij (PZEM). Het dagelijks leven comfortabeler maken door oplossingen te bieden die voorzien in de behoeften van nu en in de toekomst: DELTA-klanten benutten de voordelen van de unieke combinatie van energie én digitale producten en diensten.

DELTA levert al jaren de unieke combinatie van energie en digitale diensten (gas, elektriciteit, internet, televisie en telefonie) aan consumenten en ondernemers. Door in gesprek te zijn met klanten en te ontdekken waar behoeften liggen kan DELTA de voordelen van die combinatie steeds vaker benutten. DELTA gaat voor flexibiliteit en keuzevrijheid, zolang de energie maar 100% groen is. En internet? Altijd en overal wat DELTA betreft. Ook in de polder en op het terras.

Daarom, ga even via mijnkorting.nl naar DELTA voor een permanente besparing door middel van cashback op al jouw contracten, ook als er geen actie of kortingscode geldig is.

Kortingen

€ 20,- (extra) korting op 1 jaar vast Dual fuel
€ 25,- (extra) korting op 3 jaar vast Dual fuel
€ 10,- (extra) korting op 1 jaar vast Single
€ 15,- (extra) korting op 3 jaar vast Single

Bijzonderheden

geen bijzonderheden

Naar DELTA

 terug naar alle winkels