Alle Directwonen kortingen, acties en kortingscodes

2 actuele kortingen of kortingscodes

Alle actuele mei 2020 kortingen en vouchers van Directwonen, en ontvang bovendien altijd nog eens extra korting op je mijnkorting account.

Directwonen acties

 • tot € 2,50
  extra korting

  Altijd extra korting bij Directwonen

  Bij Directwonen

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Directwonen. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Directwonen kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

 • tot € 2,50
  extra korting

  Plaats GRATIS een oproepje

  Bij Directwonen

  Bij Directwonen kun je GRATIS zoeken in hun actuele aanbod voor huurwoningen, ook kun je vrijblijvend een oproepje plaatsen. Je krijgt nu extra korting op je Mijnkorting account bijgeschreven wanneer je gebruik maakt van de diensten van Directwonen. Een kortingscode is hiervoor niet vereist.

Alle Directwonen kortingen, acties en kortingscodes

Korting bij Directwonen

Ook op zoek naar kortingsacties, kortingen en kortingscodes van Directwonen, bruikbaar in mei 2020? Dan zit je hier goed, want via MijnKorting.nl krijg je te allen tijde extra korting op al je aankopen bij Directwonen. Bovendien zijn wij altijd op de hoogte van de acties van Directwonen. Zodra we een actie of kortingscode vinden, dan stellen we je via deze pagina op de hoogte. Op die manier kun je dus dubbel profiteren. In de tekst hieronder vertellen we je alles over Directwonen, dus lees gerust verder.

Direct Wonen, dé online huurmarkt waar huurders en (woning)aanbieders rechtstreeks met elkaar in contact komen. Aanbieders plaatsen gratis hun woning op directwonen.nl. Huurders zoeken door duizenden woningen van particuliere verhuurders, makelaars, beleggers en woningbouwcorporaties. Transparant, snel en gemakkelijk dus.

Zowel huurders als (woning)aanbieders kunnen een gratis account aanmaken op de website van Direct Wonen. Met een gratis account kan een huurder of (woning)aanbieder vervolgens alle beschikbare details en foto’s bekijken bij een woning of oproep, een e-mail alert aanmaken voor de zoekopdracht én gratis een woningadvertentie of oproep plaatsen.

Huurders en (woning)aanbieders kunnen hun gratis account upgraden naar een premium account. Met een premium account is het mogelijk om onbeperkt berichten te versturen, Facebook connecties te bekijken én gebruik te maken van de Direct Wonen app (geschikt voor Android & iOS). Een premium account kost € 15 per maand.

Daarom, koop nu altijd via deze website bij Directwonen voor altijd extra korting op elke besteding, zowel met als zonder gebruik van een actie of kortingscode.

Kortingen

zowel met als zonder kortingscode:
1 maand inschrijving: € 2,50 (extra) korting
2 weken inschrijving: € 1,75 (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Directwonen

 terug naar alle winkels