Alle kortingscodes, kortingen en aanbiedingen van Disneyland Parijs

5 actuele kortingen of kortingscodes  |  Er zijn deze maand 2 aanbiedingen toegevoegd

Alle actuele november 2018 bonnen en aanbiedingen van Disneyland Parijs, en ontvang bovendien nog eens extra korting via MijnKorting.


Disneyland Parijs acties

 • tot 3%
  extra korting

  Korting tot -20% + 200€ Gift Card bij Disneyland Parijs

  Bij Disneyland Parijs

  Profiteer nu van 20% korting + 200€ Gift Card bij Disneyland Parijs! Zo wordt op vakantie gaan nog leuker en voordeliger!

  Voorwaarden

  Verblijfsperiode: 7 november to 1 april 2019
  Nov 7th to April 1st 2019

 • tot 3%
  extra korting

  25% vroegboekvoordeel bij Disneyland Parijs

  Bij Disneyland Parijs

  Bij Disneyland Parijs ontvang je nu tot wel 25% korting op je Disney verblijf en tickets. Daarnaast ontvang je per persoon per nacht een GRATIS ontbijtbuffet in je hotel en ontbijtpakket bij Disney’s Davy Crockett Ranch en GRATIS lunch of diner in je Disney Hotel, Disney’s Davy Crockett Ranch of in de parken. Een kortingscode van Disneyland Parijs is niet noodzakelijk.

  Voorwaarden

  Deze aanbieding is geldig voor aankomsten van 2 april t/m 6 november 2019, indien geboekt voor 18 februari 2019, van 7 november 2019 t/m 1 april 2020, indien geboekt voor 1 oktober 2019 en van 2 april t/m 30 september 2020, indien geboekt voor 8 oktober 2019. Voor Villages Nature Paris is deze aanbieding niet geldig.
  • Minimaal één betalende volwassene per kamer. Gedurende de geldigheid is deze aanbieding beschikbaar in ten minste één Disney Hotel of Disney’s Davy Crockett Ranch blokhut per aankomstdatum. I.v.m. de renovatie van Disney’s Hotel New York is deze aanbieding niet geldig voor dit hotel.
  • Voorwaarden m.b.t. de verblijfsduur kunnen van toepassing zijn.
  • Voor aankomsten van 2 april t/m 30 september 2020 zijn de winter/voorjaar 2019/2020 tarieven van toepassing. Neem contact met ons op voor de details van de prijsseizoenen.
  • De aanbieding is enkel geldig voor arrangementen, niet voor losse tickets of losse hotelovernachtingen en geldt uitsluitend voor nieuwe boekingen. Indien op de door jou gekozen aankomstdatum de aanbieding niet beschikbaar is voor het hotel van je voorkeur, kies dan een andere aankomstdatum of een ander Disney Hotel of Disney’s Davy Crockett Ranch. Je kunt ook contact opnemen met 0900-3476 3965 (€1,00 per gesprek) om te weten te komen voor welk(e) Disney Hotel(s) de aanbieding geldt op de door jou gekozen aankomstdatum.
  • De aanbieding is geldig op basis van beschikbaarheid op het moment van reserveren; en geldig voor alle kamertypes, behalve familiekamers in Disney's Hotel Santa Fe, Castle Club kamers in het Disneyland Hotel, alle suites in de Disney Hotels.
  • Je verblijf is inclusief accommodatie, voucher voor een ontbijtbuffet per persoon (vanaf 3 jaar) per nacht in je Disney Hotel of ontbijtpakket bij verblijf op Disney’s Davy Crockett Ranch, maaltijdvouchers voor gratis lunch of diner per persoon (vanaf 3 jaar) per nacht te gebruiken in verschillende restaurants in de Disney Parken, de Disney Hotels en/of Disney Village en onbeperkt toegang tot de beide Disney Parken voor iedere dag van het verblijf. Bij verblijf in een kamer in de Compass Club of de Golden Forest Club, kun je gebruik maken van het ontbijtbuffet in de desbetreffende Club.
  • Deze aanbieding geldt niet voor toeristenbelasting. De toeristenbelasting dient te worden betaald per volwassene (18 jaar of ouder) per nacht. De toeristenbelasting zal aan het eind van de reservering worden toegepast.
  • Niet geldig in combinatie met overige aanbiedingen.
  Per persoon per nacht gratis ontbijtbuffet in je hotel en ontbijtpakket bij Disney’s Davy Crockett Ranch en gratis lunch of diner in je Disney Hotel, Disney’s Davy Crockett Ranch of in de parken”
  • Deze aanbieding is geldig voor aankomsten van 2 april t/m 6 november 2019, indien geboekt voor 18 februari 2019, van 7 november 2019 t/m 1 april 2020, indien geboekt voor 1 oktober 2019 en van 2 april t/m 30 september 2020, indien geboekt voor 8 oktober 2019.
  • GRATIS HALFPENSION tijdens de hele duur van je verblijf (gebaseerd op het aantal nachten) als je overnacht in een Disney Hotel of in Disney’s Davy Crockett Ranch: ontbijtbuffet in je Disney Hotel (in Disney’s Davy Crockett Ranch een afhaalontbijt) + 1 maaltijdvoucher per persoon per nacht, geldig voor een lunch OF diner in een groot aantal restaurants in de Disney Parken en Disney Hotels en in Disney Village. Afhankelijk van het geboekte hotel, omvat je arrangement de optie STANDAARD, PLUS of PREMIUM Halfpension optie.
  • Kinderen t/m 2 jaar kunnen gebruik maken van een gratis babypotje. Uiteraard is het mogelijk om, tegen betaling, extra maaltijden te bestellen voor kinderen t/m 2 jaar oud.
  • Je kunt je ontbijt upgraden naar een ontbijt met Disney Figuren. Dit kun je ter plaatse doen of van tevoren door het bij te boeken in je online boeking of door te bellen naar 0900-3476 3965 (€1,00 per gesprek).
  • Maaltijdvouchers zijn niet geldig in Villages Nature Paris.

 • tot 3%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Disneyland Parijs

  Bij Disneyland Parijs

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Disneyland Parijs. Je hoeft niet te zoeken naar een Disneyland Parijs kortingscode. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meldt je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

 • tot 3%
  extra korting

  Nu 2 nachten en 2 dagen GRATIS bij Disneyland Parijs

  Bij Disneyland Parijs

  Disneyland Parijs viert nog steeds de 25e verjaardag en daarom kan je nu profiteren van een geweldige actie. Je krijgt tot 2 nachten en 2 dagen GRATIS en kinderen tot 6 jaar betalen ook helemaal niets. Pak je voordeel en reserveer vandaag nog bij Disneyland Parijs zonder een kortingscode te hoeven gebruiken.

  Voorwaarden

  Deze actie is geldig voor aankomsten van 21 maart t/m 6 november 2018

 • tot 3%
  extra korting

  Disneyland Parijs jaarpas vanaf €9,- per maand

  Bij Disneyland Parijs

  Geniet een jaar lang van de magie van Disneyland Parijs en bestel een jaarpas vanaf slechts €9,-. Een kortingscode van Disneyland Parijs is niet vereist.

  Voorwaarden

  De voordelen en kortingen behorend bij elke Jaarpas kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en zijn alleen bestemd voor de houder van de Jaarpas (uitzonderingen daargelaten). Je hebt een geldige Jaarpas nodig om er gebruik van te kunnen maken, zorg dat je deze altijd bij je hebt. Prijzen en voordelen zijn geldig voor Jaarpassen die gekocht zijn van 21 maart t/m 6 november 2018. De Discovery Jaarpas heeft 215 restrictiedagen, incl. de 2e en 3e dag vanaf de dag van productie van de definitieve Jaarpas.
  Verschuldigd maandbedrag (naar boven afgerond) voor de aankoop van een Jaarpas met maandelijkse betaling (11 termijnen) en afgetrokken van de eerste verplichte betaling van €55,-. Raadpleeg onze website voor meer informatie over maandelijkse betalingen.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Disneyland Parijs

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • tot 3%
  extra korting

  25% korting op je arrangement bij Disneyland Parijs

  Bij Disneyland Parijs

  Boek voor 30 oktober 2018 en ontvang 25% korting op je Villages Nature Paris verblijf en tickets voor de Disney Parken en boek bij Disneyland Parijs. Een kortingscode heb je hier niet voor nodig.

  Voorwaarden

  Deze aanbieding is geldig voor aankomsten t/m 6 november 2018, indien geboekt vóór 30 oktober 2018 voor de volgende verblijven:
  2 nachten/1 dag beschikbaar voor aankomsten op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag (beperkt beschikbaar)
  3 nachten/2 dagen beschikbaar voor aankomsten op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
  4 nachten/3 dagen beschikbaar voor aankomsten op maandag
  De aanbieding is enkel geldig voor arrangementen, niet voor losse tickets of losse hotelovernachtingen en geldt uitsluitend voor nieuwe boekingen.
  Afhankelijk van beschikbaarheid op het moment van boeken.
  De aanbieding is geldig voor alle type cottages en apartementen in Villages Nature Paris .
  Ontbijt is niet inbegrepen.
  Niet geldig voor aankomst op donderdag 18 oktober 2018 voor alle verblijfsduren.
  Niet geldig voor aankomsten van maandag 29 oktober t/m zaterdag 03 november 2018 voor alle verblijfsduren.
  Niet geldig in combinatie met overige aanbiedingen.
  Deze aanbieding geldt niet voor toeristenbelasting. De toeristenbelasting dient ter plaatse bij check-in te worden betaald per volwassene (18 jaar of ouder) per nacht. Er wordt €29 (onder voor behoud van wijzigingen) reserveringskosten per boeking in rekening gebracht.
  Korting is gebaseerd op de publieke prijzen (exclusief toeristenbelasting) die terug te vinden zijn op www.disneylandparis.com en is niet van toepassing op extra’s en verzekering. Deze kunnen wel worden bijgeboekt voor de normale prijzen.
  Alle aanbiedingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en de Disneyland Paris verkoopvoorwaarden.
  De toegangstickets die zijn inbegrepen bij het arrangement, geven toegang tot alle beschikbare en geopende attracties zonder extra toeslag. Met uitzondering van de Shooting Gallery en de Video Games Arcade in het Disneyland Park. Shows, parades en evenementen kunnen zonder aankondiging vooraf worden gewijzigd, uitgesteld of geannuleerd, met name bij slechte weersomstandigheden
  (1) 1 dag/2 parken toegangsticket voor een verblijf van 2 nachten, 2 dagen/2 parken ticket toegangsticket voor een verblijf van 3 nachten en 3 dagen/2 parken ticket toegangsticket voor een verblijf van 4 nachten in Villages Nature Paris.
  (2) FASTPASS: check bij aankomst de "Plattegrond van de Parken" om te zien voor welke attracties deze service beschikbaar is. Deze service is alleen beschikbaar op basis van je toegangsticket van diezelfde dag. Je ontvangt slechts één FASTPASS per keer. Een nieuw FASTPASS ticket ophalen is mogelijk zodra de vorige gebruikt of verlopen is. Service op basis van beschikbaarheid.
  (3) Extra Magic Time: : op bepaalde dagen kun je van extra tijd en magie in het Disneyland Park én het Walt Disney Studios Park genieten, wanneer je een arrangement in Villages Nature Paris hebt geboekt. Specifieke gebieden zullen in dat geval vóór de reguliere openingstijden voor jou toegankelijk zijn, zodat je gemakkelijker en sneller toegang hebt tot een aantal attracties. Je kunt de Extra Magic Time (vóór je vertrek) nakijken onder Parken & Tickets.

 • tot 3%
  extra korting

  Ontvang nu tot 15% korting op je Hotel en tickets + €200 zakgeld bij Disneyland Parijs

  Bij Disneyland Parijs

  Ontvang nu tot 15% korting op je Hotel en tickets + €200 zakgeld bij Disneyland Parijs! Dat is pas een voordelig tripje weg! Neem dus nu snel een kijkje bij Disneyland Parijs! Voor deze actie heb je geen kortingscode nodig.

  Voorwaarden

  * “Tot 15% korting”
  Niet geldig voor Villages Nature Paris.
  Deze aanbieding is geldig voor aankomsten van 22 augustus t/m 6 november 2018, indien geboekt voor 5 november 2018.
  Gedurende de geldigheid is deze aanbieding beschikbaar in ten minste één Disney Hotel per aankomstdatum. Voorwaarden m.b.t. de verblijfsduur kunnen van toepassing zijn. Minimum verblijf van 1 nacht en 2 dagen.
  De aanbieding is enkel geldig voor arrangementen. Zie voor meer voorwaarden de website.

 • tot 3%
  extra korting

  Disney's Davy Crockett Ranch aanbieding bij Disneyland Parijs

  Bij Disneyland Parijs

  Boek nu Disney's Davy Crockett Ranch al vanaf €599,- bij DisneylandParijs. Een kortingscode heb je hier niet voor nodig.

  Voorwaarden

  Geldig voor een verblijf in Disney’s Davy Crockett Ranch.
  Exclusief €29 reserveringskosten per boeking, onder voorbehoud van wijzigingen.
  Exclusief toeristenbelasting, deze dient te worden betaald per volwassene (18 jaar of ouder) per nacht. De toeristenbelasting zal aan het eind van de reservering worden toegepast.
  Voorwaarden m.b.t. de verblijfsduur kunnen van toepassing zijn.
  Deze aanbieding is geldig op een 1 nacht/2 dagen, 2 nachten/3 dagen, 3 nachten/4 dagen en een 4 nachten/5 dagen verblijf geldig voor aankomsten van 9 t/m 21 september en 24 september t/m 19 oktober 2018.
  Te boeken t/m 18 oktober 2018
  Geldig in Pioneer blokhutten, niet in andere type blokhutten
  Voor deze aanbieding is een beperkt aantal blokhutten beschikbaar per aankomstdatum
  De prijs per persoon is afhankelijk van de bezetting van de blokhut
  De aanbieding is enkel geldig voor arrangementen, niet voor losse tickets of losse overnachtingen, en geldt uitsluitend voor nieuwe boekingen
  Indien op de door jou gekozen aankomstdatum de aanbieding niet beschikbaar is, kies dan een andere aankomstdatum. Je kunt ook contact opnemen met 0900-3476 3965 (€1,00 per gesprek)
  De aanbieding is geldig op basis van beschikbaarheid op het moment van reserveren
  Geen maaltijden inbegrepen
  Je verblijf is inclusief accommodatie en onbeperkt toegang tot de beide Disney Parken voor iedere dag van het verblijf
  Niet geldig in combinatie met overige aanbiedingen.
  FASTPASS: check bij aankomst de "Plattegrond van de Parken" om te zien voor welke attracties deze service beschikbaar is. Deze service is alleen beschikbaar op basis van je toegangsticket van diezelfde dag. Je ontvangt slechts één FASTPASS per keer. Een nieuw FASTPASS ticket ophalen is mogelijk zodra de vorige gebruikt of verlopen is. Service op basis van beschikbaarheid.
  Extra Magic Time: op bepaalde dagen kun je van extra tijd en magie in het Disneyland Park én het Walt Disney Studios Park genieten, wanneer je een arrangement in een Disney Hotel hebt geboekt. Specifieke gebieden zullen in dat geval vóór de reguliere openingstijden voor jou toegankelijk zijn, zodat je gemakkelijker en sneller toegang hebt tot een aantal attracties. Je kunt de Extra Magic Time (vóór je vertrek) nakijken onder Parken & Tickets.

 • tot 3%
  extra korting

  25% korting op Disney Hotel + gratis ontbijt én gratis lunch of diner bij Disneyland Parijs

  Bij Disneyland Parijs

  Boek voor 1 oktober 2018 je verblijf in Disneyland Parijd en ontvang tot 25% korting op je Disney Hotel en tickets. Daarnaast ontvang je per persoon per nacht een GRATIS ontbijt in je Disney Hotel én geniet je van een GRATIS lunch of diner in je Disney Hotel of de Disney Parken. Een kortingscode van Disneyland Parijs is niet vereist.

  Voorwaarden

  Boek voor 1 oktober 2018 - aankomsten van 7 november 2018 t/m 1 april 2019
  Deze aanbieding is niet geldig voor Villages Nature Paris

 • tot 3%
  extra korting

  GRATIS volpension + GRATIS ontbijtmenu bij Disneyland Parijs

  Bij Disneyland Parijs

  Boek nu een leuke vakantie bij Disneyland Parijs en profiteer van GRATIS volpension + een GRATIS ontbijtmenu. Een Disneyland Parijs kortingscode is niet vereist.

  Voorwaarden

  Deze aanbieding is geldig voor aankomsten van 2 t/m 31 augustus en 11 september t/m 6 november 2018, indien geboekt vóór 20 augustus 2018.
  Gedurende de geldigheid is deze aanbieding beschikbaar in ten minste één Disney Hotel per aankomstdatum. Voorwaarden m.b.t. de verblijfsduur kunnen van toepassing zijn. Minimum verblijf van 1 nacht en 2 dagen.
  De aanbieding is enkel geldig voor arrangementen, niet voor losse tickets of losse hotelovernachtingen en geldt uitsluitend voor nieuwe boekingen. Indien op de door jou gekozen aankomstdatum de aanbieding niet beschikbaar is voor het hotel van je voorkeur, kies dan een andere aankomstdatum of een ander Disney Hotel. Je kunt ook contact opnemen met 0900-3476 3965 (?1,00 per gesprek) om te weten te komen voor welk(e) Disney Hotel(s) de aanbieding geldt op de door jou gekozen aankomstdatum.
  De aanbieding is geldig op basis van beschikbaarheid op het moment van reserveren; en geldig voor alle kamertypes, behalve familiekamers in Disney's Hotel Santa Fe, familiekamers en alle suites (behalve de Compass Club Honeymoon Suite deze is wel geldig) in Disney's Newport Bay Club suites in Disney's Hotel New York, luxe familieterraskamers, Castle Club kamers en suites in het Disneyland Hotel en alle accommodatietypes in Villages Nature Paris
  Je verblijf is inclusief accommodatie, voucher voor een ontbijtmenu per persoon (vanaf 3 jaar) per nacht (in een counterservice restaurant in één van de Disney Parken), maaltijdvouchers voor gratis lunch en diner per persoon (vanaf 3 jaar) per nacht te gebruiken in verschillende restaurants in de Disney Parken, de Disney Hotels en/of Disney Village en onbeperkt toegang tot de beide Disney Parken voor iedere dag van het verblijf. Bij verblijf in een suite of kamer in de Compass Club of de Golden Forest Club, kun je gebruik maken van het ontbijtbuffet in de desbetreffende Club.
  Deze aanbieding geldt niet voor toeristenbelasting. De toeristenbelasting dient te worden betaald per volwassene (18 jaar of ouder) per nacht. De toeristenbelasting zal aan het eind van de reservering worden toegepast.
  Niet geldig in combinatie met overige aanbiedingen.
  Kinderen t/m 2 jaar kunnen gebruik maken van een gratis babypotje. Uiteraard is het mogelijk om, tegen betaling, extra maaltijden te bestellen voor kinderen t/m 2 jaar oud.
  Je kunt je ontbijtmenu upgraden naar een ontbijt met Disney Figuren. Dit kun je ter plaatse doen of van te voren door het bij te boeken in je online boeking of door te bellen naar 0900-3476 3965 (?1,00 per gesprek).
  Maaltijdvouchers zijn niet geldig in Villages Nature Paris.

 • tot 3%
  extra korting

  15% korting op een Magische aanbieding bij Disneyland Parijs

  Bij Disneyland Parijs

  Maak gebruik van de Magische aanbieding van Disneyland Parijs en profiteer van 15% korting op Disney hotel en tickets. Daarnaast ontvang je ook GRATIS ontbijt en diner. Je hebt geen kortingscode van Disneyland Parijs nodig voor deze actie.

  Voorwaarden

  Deze aanbieding is geldig voor aankomsten van 15 juni t/m 6 november 2018, indien geboekt vóór 31 juli 2018.
  Gedurende de geldigheid is deze aanbieding beschikbaar in ten minste één Disney Hotel per aankomstdatum (met uitzondering van Villages Nature Paris). Voorwaarden m.b.t. de verblijfsduur kunnen van toepassing zijn. Minimum verblijf van 1 nacht en 2 dagen.
  De aanbieding is enkel geldig voor arrangementen, niet voor losse tickets of losse hotelovernachtingen en geldt uitsluitend voor nieuwe boekingen. Indien op de door jou gekozen aankomstdatum de aanbieding niet beschikbaar is voor het hotel van je voorkeur, kies dan een andere aankomstdatum of een ander Disney Hotel. Je kunt ook contact opnemen met 0900-3476 3965 (?1,00 per gesprek) om te weten te komen voor welk(e) Disney Hotel(s) de aanbieding geldt op de door jou gekozen aankomstdatum.
  De aanbieding is geldig op basis van beschikbaarheid op het moment van reserveren; en geldig voor alle kamertypes, behalve familiekamers in Disney's Hotel Santa Fe, familiekamers en alle suites (behalve de Compass Club Honeymoon Suite deze is wel geldig) in Disney's Newport Bay Club, terraskamers, Empire State Club kamers en suites in Disney's Hotel New York, luxe familieterraskamers, Castle Club kamers en suites in het Disneyland Hotel, Premium Plus blokhutten in Disney's Davy Crockett Ranch en alle accommodatietypes in Villages Nature Paris
  Je verblijf is inclusief accommodatie, voucher voor een ontbijtmenu per persoon (vanaf 3 jaar) per nacht (in een counterservice restaurant in het Walt Disney Studios Park), maaltijdvouchers voor gratis lunch of diner per persoon (vanaf 3 jaar) per nacht te gebruiken in verschillende restaurants in de Disney Parken, de Disney Hotels en/of Disney Village en onbeperkt toegang tot de beide Disney Parken voor iedere dag van het verblijf. Bij verblijf in een suite of kamer in de Compass Club of de Golden Forest Club, kun je gebruik maken van het ontbijtbuffet in de desbetreffende Club.
  Deze aanbieding geldt niet voor toeristenbelasting. De toeristenbelasting dient te worden betaald per volwassene (18 jaar of ouder) per nacht. De toeristenbelasting zal aan het eind van de reservering worden toegepast.
  Deze aanbieding is geldig voor alle arrangementen inclusief de Signature Collection Arrangementen. M.u.v. de "Fan Daze arrangementen".
  Niet geldig in combinatie met overige aanbiedingen.

 • tot 3%
  extra korting

  Disney’s Davy Crockett Ranch nu €535,- voor 6 personen bij Disneyland Parijs

  Bij Disneyland Parijs

  Profiteer nu van een voordelige Disney’s Davy Crockett Ranch aanbieding bij Disneyland Parijs, want je betaalt slechts €535,- voor 6 personen. Een kortingscode van Disneyland Parijs is niet noodzakelijk.

  Voorwaarden

  Exclusief €29 reserveringskosten per boeking, onder voorbehoud van wijzigingen.
  Exclusief toeristenbelasting, deze dient te worden betaald per volwassene (18 jaar of ouder) per nacht. De toeristenbelasting zal aan het eind van de reservering worden toegepast.
  Voorwaarden m.b.t. de verblijfsduur kunnen van toepassing zijn.
  Deze aanbieding is geldig op een 1 nacht/2 dagen, 2 nachten/3 dagen, 3 nachten/4 dagen en een 4 nachten/5 dagen verblijf geldig voor aankomsten van 20 t/m 27 mei en 3 t/m 30 juni 2018.
  Te boeken t/m 27 juni 2018
  Geldig in Pioneer blokhutten, niet in andere type blokhutten.
  Voor deze aanbieding is een beperkt aantal blokhutten beschikbaar per aankomstdatum
  Deze aanbieding is geldig voor minimaal 3 gasten van elke leeftijd, waaronder minimaal één betalende volwassene, per blokhut
  Deze aanbieding is niet geldig voor de "Fan Daze arrangementen" en de “Signature Collection Arrangementen”.
  De prijs per persoon is afhankelijk van de bezetting van de blokhut.
  De aanbieding is enkel geldig voor arrangementen, niet voor losse tickets of losse overnachtingen, en geldt uitsluitend voor nieuwe boekingen
  Indien op de door jou gekozen aankomstdatum de aanbieding niet beschikbaar is, kies dan een andere aankomstdatum. Je kunt ook contact opnemen met 0900-3476 3965 (€1,00 per gesprek)
  De aanbieding is geldig op basis van beschikbaarheid op het moment van reserveren
  Geen maaltijden inbegrepen
  Je verblijf is inclusief accommodatie en onbeperkt toegang tot de beide Disney Parken voor iedere dag van het verblijf
  Niet geldig in combinatie met overige aanbiedingen.
  FASTPASS: check bij aankomst de "Plattegrond van de Parken" om te zien voor welke attracties deze service beschikbaar is. Deze service is alleen beschikbaar op basis van je toegangsticket van diezelfde dag. Je ontvangt slechts één FASTPASS per keer. Een nieuw FASTPASS ticket ophalen is mogelijk zodra de vorige gebruikt of verlopen is. Service op basis van beschikbaarheid.
  Extra Magic Time: op bepaalde dagen kun je van extra tijd en magie in het Disneyland Park én het Walt Disney Studios Park genieten, wanneer je een arrangement in een Disney Hotel hebt geboekt. Specifieke gebieden zullen in dat geval vóór de reguliere openingstijden voor jou toegankelijk zijn, zodat je gemakkelijker en sneller toegang hebt tot een aantal attracties. Je kunt de Extra Magic Time (vóór je vertrek) nakijken onder Parken & Tickets.

 • tot 3%
  extra korting

  20% korting bij Disneyland Parijs

  Bij Disneyland Parijs

  Ontvang tijdelijk tot 20% korting op je Disneyhotel en tickets bij Disneyland Parijs en ontvang daarnaast een GRATIS ontbijt en diner! Een Disneyland Parijs kortingscode heb je helemaal niet nodig.

 • tot 3%
  extra korting

  Disney Hotel en tickets nu met 25% korting + GRATIS ontbijtmenu bij Disneyland Parijs

  Bij Disneyland Parijs

  Ontvang nu tot 25% korting op je Disney Hotel en tickets en geniet van een gratis ontbijtmenu in het Walt Disney Studios Park én gratis lunch of diner in je Disney Hotel of de Disney Parken. Een kortingscode van Disneyland Parijs heb je niet nodig.

  Voorwaarden

  Deze aanbieding is geldig voor aankomsten van 21 maart t/m 6 november 2018, indien geboekt vóór 25 april 2018. Voor Disney’s Hotel New York is deze aanbieding geldig van 21 maart t/m 29 september 2018.
  Gedurende de geldigheid is deze aanbieding beschikbaar in ten minste één Disney Hotel per aankomstdatum. Voorwaarden m.b.t. de verblijfsduur kunnen van toepassing zijn. Minimum verblijf van 1 nacht en 2 dagen.
  De aanbieding is enkel geldig voor arrangementen, niet voor losse tickets of losse hotelovernachtingen en geldt uitsluitend voor nieuwe boekingen. Indien op de door jou gekozen aankomstdatum de aanbieding niet beschikbaar is voor het hotel van je voorkeur, kies dan een andere aankomstdatum of een ander Disney Hotel. Je kunt ook contact opnemen met 0900-3476 3965 (€1,00 per gesprek) om te weten te komen voor welk(e) Disney Hotel(s) de aanbieding geldt op de door jou gekozen aankomstdatum.
  De aanbieding is geldig op basis van beschikbaarheid op het moment van reserveren; en geldig voor alle kamertypes, behalve familiekamers in Disney's Hotel Santa Fe, familiekamers en alle suites (behalve de Compass Club Honeymoon Suite deze is wel geldig) in Disney's Newport Bay Club, terraskamers, Empire State Club kamers en suites in Disney's Hotel New York, luxe familieterraskamers, Castle Club kamers en suites in het Disneyland Hotel en Premium Plus blokhutten in Disney's Davy Crockett Ranch.
  Je verblijf is inclusief accommodatie, voucher voor een ontbijtmenu per persoon (vanaf 3 jaar) per nacht (in een counterservice restaurant in het Walt Disney Studios Park), maaltijdvouchers voor gratis lunch of diner per persoon (vanaf 3 jaar) per nacht te gebruiken in verschillende restaurants in de Disney Parken, de Disney Hotels en/of Disney Village en onbeperkt toegang tot de beide Disney Parken voor iedere dag van het verblijf. Bij verblijf in een suite of kamer in de Compass Club of de Golden Forest Club, kun je gebruik maken van het ontbijtbuffet in de desbetreffende Club.
  Deze aanbieding geldt niet voor toeristenbelasting. De toeristenbelasting dient te worden betaald per volwassene (18 jaar of ouder) per nacht. De toeristenbelasting zal aan het eind van de reservering worden toegepast.
  Deze aanbieding is geldig voor alle arrangementen m.u.v. de "Fan Daze arrangementen".
  Niet geldig in combinatie met overige aanbiedingen.

  ** “Per persoon per nacht een gratis ontbijtmenu in het Walt Disney Studios Park én gratis lunch of diner in je Disney Hotel of de Disney Parken”

  Deze aanbieding is geldig voor aankomsten van 21 maart t/m 6 november 2018, indien geboekt vóór 25 april 2018. Voor Disney’s Hotel New York is deze aanbieding geldig van 21 maart t/m 29 september 2018.
  Kinderen t/m 2 jaar kunnen gebruik maken van een gratis babypotje. Uiteraard is het mogelijk om, tegen betaling, extra maaltijden te bestellen voor kinderen t/m 2 jaar oud.
  Je kunt je ontbijtmenu upgraden naar een ontbijt met Disney Figuren. Dit kun je ter plaatse doen of van te voren door het bij te boeken in je online boeking of door te bellen naar 0900-3476 3965 (€1,00 per gesprek).

  Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze maaltijdvouchers bekijk dan de maaltijdopties pagina.

  (1) Met uitzondering van Disney's Davy Crockett Ranch
  (2) FASTPASS: check bij aankomst de "Plattegrond van de Parken" om te zien voor welke attracties deze service beschikbaar is. Deze service is alleen beschikbaar op basis van je toegangsticket van diezelfde dag. Je ontvangt slechts één FASTPASS per keer. Een nieuw FASTPASS ticket ophalen is mogelijk zodra de vorige gebruikt of verlopen is. Service op basis van beschikbaarheid.
  (3) Extra Magic Time: op bepaalde dagen kun je van extra tijd en magie in het Disneyland Park én het Walt Disney Studios Park genieten, wanneer je een arrangement in een Disney Hotel hebt geboekt. Specifieke gebieden zullen in dat geval vóór de reguliere openingstijden voor jou toegankelijk zijn, zodat je gemakkelijker en sneller toegang hebt tot een aantal attracties. Je kunt de Extra Magic Time (vóór je vertrek) nakijken onder Parken & Tickets.

 • tot 3%
  extra korting

  Volwassene ticket voor kinderprijs bij Disneyland Parijs

  Bij Disneyland Parijs

  Bestel nu een MINI and MAGIC Ticket bij Disneyland Parijs en je betaalt als volwassene de kinderprijs. Pak je voordeel en wacht niet te lang met bestellen. Voor deze speciale aanbieding is geen kortingscode van Disneyland Parijs vereist.

  Voorwaarden

  Deze speciale MINI of MAGIC toegangstickets zijn geldig voor een 1-daags bezoek, vanaf de dag na de dag van aankoop, van 9 januari t/m 20 maart 2018 voor de prijs van een standaard-kinderticket MINI of MAGIC (standaardtickets zijn geldig t/m 20 juni 2018). Toegangstickets worden niet teruggenomen en zijn niet te koop aan de ingang van de Disney® Parken.
  Sommige tickets hebben restrictiedata. Controleer de kalender om de geldigheidsdata per ticket te bekijken.
  Als je de Disney® Parken wilt bezoeken op een dag dat jouw toegangsticket niet geldig is, kun je dit toegangsticket (tijdens de geldigheidsperiode van 9 januari t/m 20 maart) bij de kassa´s van de Disney Parken omwisselen voor een gewoon toegangsticket, tegen bijbetaling van het verschil in prijs.
  (2) Kinderen van 3 t/m 11 jaar oud. Gratis voor kinderen t/m 2 jaar oud.
  De speciale aanbieding volwassene voor kinderprijs is geldig op basis van beschikbaarheid en kan niet worden gecombineerd met andere kortingen en/of speciale aanbiedingen. Maximaal 6 tickets per bestelling. Alle standaard Disneyland® Paris voorwaarden zijn van toepassing.


Hier worden wij op gevonden

Vrijwel iedereen wil toch het liefste zo'n hoog mogelijke korting op je Disneyland Parijs aankoop. Om je daarbij te helpen zetten wij van mijnkorting op deze website dagelijks nieuwe promotiecodes en aanbiedingen van Disneyland Parijs, geldig in november 2018. We houden de website van Disneyland Parijs nauwlettend in het oog, en daarbovenop ontvangen wij iedere e-mail en nieuwsbrief van Disneyland Parijs en communiceren de nieuwste acties direct. Maar daarnaast krijg je van ons nog een extra besparing op je bestelling bij Disneyland Parijs op je account. Zodoende pak je altijd extra korting. Alleen maar doordat je waarschijnlijk ge-googled hebt naar één van bijvoorbeeld de hieronder genoemde zoektermen:

- kortingscode Disneyland Parijs.nl
- kortingscode Disneyland Parijs 10%
- outlet Disneyland Parijs
- november 2018 kortingsvoucher Disneyland Parijs
- kortingscoupon Disneyland Parijs
- Disneyland Parijs actie
- Disneyland Parijs sale
- Disneyland Parijs bezorging
- Disneyland Parijs kortingscode november 2018
- promocode Disneyland Parijs

Alle kortingscodes, kortingen en aanbiedingen van Disneyland Parijs

Korting bij Disneyland Parijs

Ben je ook op zoek naar kortingscodes, aanbiedingen en kortingsacties van Disneyland Parijs, die geldig zijn in november 2018? Dan hoef je niet langer te zoeken, want bij MijnKorting.nl ontvang je te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij Disneyland Parijs. Bovendien zijn wij van MijnKorting altijd op de hoogte van de acties van Disneyland Parijs. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan communiceren we die op deze pagina. Zo heb je dus vaak dubbele korting. Hieronder vertellen we je meer over korting bij Disneyland Parijs, dus lees gerust verder.

Bent u van plan om een onvergetelijke trip te maken met vrienden en/of familie? En houdt u van magie en vooral van heel veel plezier? Dan is het een uitstekend idee om Disneyland Parijs te bezoeken! Disneyland Parijs biedt u twee Disney-parken, zeven Disney hotels, een golfbaan en een Disney Village. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt! Hieronder gaan wij in op alle voordelen die Disneyland Parijs te bieden heeft, waarmee ze zichzelf onderscheiden van vele andere attractieparken. Daarnaast hebben wij, om het voor u nog voordeliger te maken, ook alle manieren waarop u kunt besparen bij Disneyland Parijs op een rijtje gezet. Heeft u bijvoorbeeld al eens gehoord van kortingscodes? Nee? Geen probleem, hieronder vertellen wij onder andere wat kortingscodes zijn en hoe u daarmee geld kan besparen. Lees dus snel verder voor alle informatie.

 

-Voordelen van Disneyland Parijs-

Disneyland Parijs is niet zomaar een attractiepark en niet voor niets het bekendste attractiepark in vele landen. Wie naar Disneyland Parijs gaat, staat gegarandeerd een onvergetelijke ervaring te wachten. Hoe Disneyland Parijs dit doet? Zij bieden veel verschillende dingen waardoor het park voor zowel jong en oud leuk gemaakt wordt. Hieronder hebben wij  enkele voordelen die Disneyland Parijs biedt voor u op een rijtje gezet.

 

-Gasten met beperkingen zijn erg welkom-

Disneyland Parijs is een plek voor iedereen die magie wil beleven. In Disneyland Parijs komt uw welzijn dus op de eerste plaats. Zij bieden verschillende voorzieningen om iedereen met een beperking, handicap of speciale behoeften te kunnen laten genieten van elk magisch moment in Disneyland Parijs. Gasten kunnen, als dit nodig is, gebruik maken van een speciale toegangskaart; de Priority Card en de Easy Access Card. De manier waarop de toegankelijkheid voor de attracties geregeld is verschilt. Bij Disneyland Parijs hoeft u zich in ieder geval geen enkele zorgen te maken over dit soort dingen. Disneyland Parijs is er namelijk voor iedereen!

 

-Uitstekende klantenservice-

De klantenservice van Disneyland Parijs staat op elk moment voor u klaar. De klantenservice is opgedeeld in verschillende onderwerpen. Dit zorgt ervoor dat u doelgerichter geholpen kan worden. Voor prijzen en boekingen kunt u bellen op werkdagen, maar ook in het weekend. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Disneyland Parijs zelf. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van het contactformulier. Deze staat op de website van Disneyland Parijs.

 

-Disneyland Parijs helpt-

Een ander belangrijk voordeel van Disneyland Parijs is dat ze je met alles willen helpen. Zowel op het gebied van klantvriendelijkheid als op het gebied van meer zorg. Daarnaast helpen ze u ook met het vervoer en het verblijf. Ze bieden u veel verschillende opties. Zo bieden ze u reisinformatie of u nu met het vliegtuig, de trein, de auto of vanaf het vliegtuig komt. Ook kunt u op de site van Disneyland Parijs informatie vinden over de Disney Express Bagageservice, de Identiteitskaart, check-in tijden, bagagerie, het registratieformulier en het verblijf. U kunt kiezen of u in een van de Disneyland Hotels, de partner Hotels verblijft en heeft u de mogelijkheid tot vakantiearrangementen. Daarnaast heeft Disneyland Parijs zelfs een mobiele app die u kunt downloaden! Zo ziet u maar weer, u hoeft zich nergens zorgen over te maken. U kunt namelijk voor uw complete reis terecht bij de helpdesk van Disneyland Parijs.

 

-Kortingen bij Disneyland Parijs-

Een uitje kost altijd geld. Zeker als dat uitje helemaal in Parijs is en ook nog eens zo ontzettend spectaculair. Een misvatting die veel mensen hebben is dat het ook altijd erg duur moet zijn. Dat is gelukkig niet helemaal waar. Wat veel mensen namelijk niet weten, is dat er op heel veel manieren geld te besparen valt. Heeft u bijvoorbeeld al eens gehoord van kortingscodes? Nee? Dan kunt u wellicht onze tips nog eens doorlezen. Hieronder staan drie manieren waarop u geld kunt besparen op uw reis.

 

 1. Allereerst kunt u dus gebruik maken van kortingscodes. Kortingscodes zijn simpelweg codes die u korting geven op producten en/of reizen. Zo ook bij Disneyland Parijs. De kortingscodes zijn te vinden op verschillende websites, zoals mijnkorting.nl. U kunt toegang krijgen tot deze kortingscodes door een account aan te maken. Dit doet u met behulp van uw e-mailadres. Dit is helemaal gratis. U hoeft zich geen zorgen te maken over het verstrekken van uw gegevens. Mijnkorting maakt gebruik van speciale servers waardoor uw privacy bewaard blijft. Wanneer u een account aangemaakt heeft kunt u zoeken naar kortingscodes bij Disneyland Parijs. Hier vindt u dan alle kortingscodes die op dat moment gelden. Pak dus snel deze korting en profiteer van heel veel voordeel!
 2. Naast kortingscodes zijn er nog meer manieren om te profiteren bij Disneyland Parijs. Zo kunt u eens goed rondkijken op de website van Disneyland Parijs zelf. Op de website staan regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen die kostenbesparend werken. Op de website staat ook een kopje met Aanbiedingen. Als u hierop klikt kunt u alle aanbiedingen vinden bij Disneyland Parijs. Bent u van plan om binnenkort naar Disneyland Parijs te gaan of twijfelt u nog? Kijk dan dus zeker even bij deze aanbiedingen voordat u uw definitieve boeking maakt!
 3. Naast kortingscodes en aanbiedingen is er nog een belangrijke manier waarop u kunt besparen bij Disneyland Parijs. Dit wordt vaak vergeten, maar is eigenlijk heel erg handig. U kunt zich namelijk ook inschrijven voor de nieuwsbrief van Disneyland Parijs. Dit kunt u doen op de website van Disneyland Parijs zelf. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is uw e-mailadres. U kunt zo op de hoogte blijven van vele kortingen en aanbiedingen. Zo blijft u altijd als eerste op de hoogte van de nieuwtjes!

 

Kortom, Disneyland Parijs kan het u allemaal bieden. Het is het totaalplaatje dat Disneyland Parijs zo ontzettend populair maakt. Als u vragen heeft, kunt u terecht bij de helpdesk op de website, u kunt het contactformulier invullen en zelfs in het weekend bellen! Daarnaast is Disneyland Parijs er voor zowel jong als oud en voor mensen die om welke reden dan ook extra zorgen nodig hebben. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken of u goed geïnformeerd bent of niet. De website is overzichtelijk en wijst voor zich. En wat dacht u van alle manieren waarop u kunt besparen bij Disneyland Parijs? De kortingscodes, de aanbiedingen op de website van Disneyland Parijs zelf en de nieuwsbrief benadrukken nogmaals dat de magie van Disneyland Parijs écht door iedereen beleefd kan worden!

Daarom, koop vanaf nu altijd via deze website bij Disneyland Parijs voor extra korting op al jouw aankopen, zowel met als zonder gebruik van een kortingscode of actiecode.

Kortingen

Zowel met als zonder kortingscode:
3,00% (extra) korting op Arrangementen (Pakketreizen)
1,25% (extra) korting op Tickets

Bijzonderheden

Geen bijzonderheden

Naar Disneyland Parijs

 terug naar alle winkels