Ontdek hier alle kortingen voor Disneyland Parijs zoals kortingscodes en lastminute deals

3 actuele kortingen of kortingscodes

Hier alle actuele mei 2020 kortingsbonnen en actiecodes van Disneyland Parijs, en ontvang bovendien nog eens extra korting via MijnKorting.

Disneyland Parijs acties

 • tot 4%
  extra korting

  Disneyland Parijs jaarpassen nu vanaf €149,-

  Bij Disneyland Parijs

  Sindskort kan je een Jaarpas bestellen op de site van Disneyland Paris. Geniet een jaar lang van de magie van Disneyland Parijs en bestel een jaarpas vanaf slechts €149,-. Een kortingscode van Disneyland Parijs is niet vereist.

  Voorwaarden

  De voordelen en kortingen behorend bij elke Jaarpas kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en zijn alleen bestemd voor de houder van de Jaarpas (uitzonderingen daargelaten). Je hebt een geldige Jaarpas nodig om er gebruik van te kunnen maken, zorg dat je deze altijd bij je hebt. Prijzen en voordelen zijn geldig voor Jaarpassen die gekocht zijn van 7 November 2018 t/m 1 april 2019. De Discovery Jaarpas heeft 215 restrictiedagen, incl. de 2 dagen na aanmaak van de definitieve pas.
  *Verschuldigd maandbedrag (naar boven afgerond) voor de aankoop van een Jaarpas met maandelijkse betaling (11 termijnen) en afgetrokken van de eerste verplichte betaling van €55. Raadpleeg onze website voor meer informatie over maandelijkse betalingen.
  Kinderen van 3 t/m 11 jaar. Kinderen t/m 2 jaar gratis.
  Het parkeerterrein van de Disney Parken is gratis voor lichte voertuigen en motoren gedurende de geldigheidsperiodes van de Jaarpas en tijdens de openingstijden van de Disney® Parken. Voor campers geldt een toeslag van €10 per dag. Parkeren op de parking voorbehouden voor de bussen is strikt verboden. De gratis toegang tot de parking is niet van toepassing tijdens speciale evenementen (uitgezonderd evenementen gereserveerd voor Jaarpashouders). Toegang tot het parkeerterrein is strikt persoonlijk.
  Toegang tot de parkeerplaatsen voor bezoekers die het dichtste bij de Disney Parken liggen, in een zone die gereserveerd is voor lichte voertuigen. Op basis van beschikbaarheid.
  Bepaalde artikelen uitgezonderd. Kijk op de lijst in de boetieks.
  Speciale prijzen zijn alleen geldig voor aankomsten t/m 1 april 2019. De speciale prijs is op basis van de beschikbaarheid op het moment van boeking, neem contact op met ons voor de exacte prijs. De afgeronde prijzen van €55 en €66 (naar boven afgerond) zijn exclusief de toeristenbelasting (€0,99 per persoon ouder dan 18 jaar per nacht) en ontbijt. Ze zijn geldig voor één nacht in Disney's Hotel Santa Fe (standaard kamer) in het Voordeelseizoen. Speciale prijs is alleen beschikbaar voor nieuwe boekingen, maximaal 2 kamers/blokhutten per boeking (niet geldig voor Premium Plus blokhutten, familiekamers in Disney's Hotel Santa Fe en Disney's Newport Bay Club, Golden Forest Club suites, suites in Disney's Newport Bay Club, Empire State Club kamers & suites, Castle Club kamers & suites.
  Korting op een 1-daags toegangsticket gekocht bij de kassa's bij de ingang van de Disney Parken (maximaal 5 toegangstickets per dag per Jaarpas-houder). Niet te combineren met andere acties of aanbiedingen.
  Aankoop beperkt tot één PhotoPass+ per houder van een geldige Jaarpas. Het is geldig gedurende de geldigheidsperiode van de Jaarpas (in plaats van 10 dagen bij de klassieke PhotoPass+ die te koop is voor € 74.99) en kan worden gebruikt in bepaalde attracties en tijdens ontmoetingen met Disney Figuren in aanwezigheid van Disney PhotoPass™+ fotografen. Te koop in de volgende boetieks. Disneyland® Park: New Century Notions, Flora's Unique Shop, Ribbons & Bows, Emporium, Bif Thunder Photographer, Sir Mickey's Shop, Strollers, Constellations, Starport, Star Command Photographers, Meet Mickey Mouse, Princess Pavillon, Le Coffre du Capitaine and Light Speed Photography; Walt Disney Studios® Park: Walt Disney Studios Store, Legends of Hollywood, Rock around the Shop, Tower Hotel Gifts; Disney Village®: Disney Gallery, World of Disney, World of Toys; Disney Hotels: alle boetieks (lijst kan zonder kennisgeving worden gewijzigd). De Jaarpas PhotoPass+ is gratis voor houders van de Infinity Jaarpas.
  Kortingen uitsluitend van toepassing op maaltijden en alcoholvrije dranken in de restaurants van de hotels en de parken van Disneyland Paris en in de volgende restaurants in Disney Village: Annette's Diner, Café Mickey, La Grange, New York Style Sandwiches en The Steakhouse, met een limiet van 6 gasten. Deze korting is ook geldig op 24 en 31 december. Niet geldig op dagen waarop de Jaarpas niet geldig is voor toegang.
  Korting is geldig op de adviesprijzen bij de loketten, bij de ingang van Buffalo Bill's Wild West Show... met Mickey en zijn vrienden!, op basis van beschikbaarheid en met een maximum van 5 tickets per Jaarpas-houder (alleen categorie 2). Geen voorstelling op bepaalde dagen van de week. Deze show is niet geschikt voor mensen met astma of andere aandoeningen aan de luchtwegen.
  Op de green fees, in het restaurant en in de boetieks op artikelen met het etiket Golf Disneyland®.
  Korting op ontbijt met de Disney Figuren in het Plaza Gardens Restaurant in het Disneyland Park voor de Jaarpas-houder en maximaal 5 introducees.
  Speciaal 1 dag/2 parken toegangsticket (één prijs voor volwassenen en kinderen), geldig op de dag van het bezoek, te koop bij de kassa's bij de ingang van de Disney® Parken, maximaal 5 toegangstickets per week per Jaarpas-houder, maximaal 10 toegangstickets per Jaarpas-houder per geldigheidsperiode voor Magic Plus en maximaal 20 toegangstickets per Jaarpas-houder per geldigheidsperiode voor Infinity. Toegangstickets zijn alleen geldig op de geldigheidsperiodes van de Jaarpas.
  Profiteer van een gedeelte van de Disney® Parken voor de gewone openingstijd, krijg toegang tot bepaalde attracties en ontmoet Disney Figuren.
  Op basis van beschikbaarheid. Bepaalde Jaarpas evenementen zijn exclusief te reserveren voor de houders van een Infinity Jaarpas op basis van beschikbaarheid.
  Op basis van beschikbaarheid. 1 rolstoel en 1 buggy per dag en per Jaarpashouder.
  Maximaal 3 stuks bagage per Jaarpashouder per dag.
  1 hond of kat per Jaarpashouder en per dag (geen nacht).
  Alleen in de restaurants met tafelbediening is per maaltijd een bepaalde alcoholvrije cocktail gratis voor de Jaarpas-houder. (behalve bij Lucky Nugget Saloon, Café des Cascadeurs en in de restaurants van Disney Village).
  Specifieke locatie voor Disney Illuminations, Disney Stars on Parade en de openlucht seizoensshows die plaatsvinden op het podium van Production Courtyard. Beperkt aantal plekken per locatie, deze dienen gereserveerd te worden, dit kan vanaf 15 dagen tot 24 uur voorafgaand aan de dag van bezoek via het exclusieve telefoonnummer. Alleen voor Infinity Jaarpashouders. Toegang op vertoon van de Infinity Jaarpas en de voucher die ontvangen is bij City Hall of Studio Services. De voucher is niet overdraagbaar.
  Toegang tot de zwembaden van Disney's Hotel New York, Disney's Newport Bay Club en Disney's Sequoia Lodge, op vertoon van de voucher die ontvangen is bij de conciërge van het hotel. Beperkt aantal plaatsen beschikbaar, afhankelijk van beschikbare tijdsloten (2 tijdsloten per dag, 1 in de ochtend en 1 in de middag). De plaatsen dienen gereserveerd te worden, dit kan vanaf 15 dagen tot 24 uur voorafgaand aan de dag van bezoek via het exclusieve telefoonnummer. Geldig voor je Infinity Jaarpas-houder + 1 introducee. De Jaarpas-houder + introducee dienen zich te houden aan het regelement van het zwembad. Gesloten tijdens bepaalde periodes, check de sluitingsdata op www.disneylandparis.com. Neem voor meer informatie contact op via het exclusieve telefoonnummer.
  De vermelde prijzen zijn bepaald op basis van de economische omstandigheden op 7 februari 2018 en kunnen worden gewijzigd in overeenstemming met de toepasselijke algemene verkoopvoorwaarden van Disneyland® Paris.

 • tot 4%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Disneyland Parijs

  Bij Disneyland Parijs

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Disneyland Parijs. Je hoeft niet te zoeken naar een Disneyland Parijs kortingscode. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

 • tot 4%
  extra korting

  Nu 2 nachten en 2 dagen GRATIS bij Disneyland Parijs

  Bij Disneyland Parijs

  Disneyland Parijs viert nog steeds de 25e verjaardag en daarom kan je nu profiteren van een geweldige actie. Je krijgt tot 2 nachten en 2 dagen GRATIS en kinderen tot 6 jaar betalen ook helemaal niets. Pak je voordeel en reserveer vandaag nog bij Disneyland Parijs zonder een kortingscode te hoeven gebruiken.

  Voorwaarden

  Deze actie is geldig voor aankomsten van 21 maart t/m 6 november 2018

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Disneyland Parijs

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • tot 4%
  extra korting

  Ontvang tot 25% korting + €200,- zakgeld bij Disneyland Parijs

  Bij Disneyland Parijs

  Voorwaarden

  Actie is geldig voor aankomsten van 2 april t/m 1 november 2020
  Ook tijdens de mei-, zomer- en herfstvakantie!

 • tot 4%
  extra korting

  boek met 25% vroegboekvoordeel bij Disneyland Parijs

  Bij Disneyland Parijs

  Boek alvast een verblijf in Disneyland Parijs en profiteer van korting tot 25% korting en daarnaast ontvang je gratis ontbijt en diner.

 • tot 4%
  extra korting

  Ontvang 25% korting op je verblijf + GRATIS ontbijt en diner bij Disneyland Parijs

  Bij Disneyland Parijs

  Boek nu jouw voordelige Disneyland Parijs verblijf met 25% extra korting en gratis ontbijt plus diner. Hiervoor is geen kortingscode nodig.

  Voorwaarden

  Voor aankomsten van 2 april 2020 t/m 1 november 2020

 • tot 4%
  extra korting

  25% najaarskorting + cadeaukaart van €100,- bij Disneyland Parijs

  Bij Disneyland Parijs

  Najaarsaanbieding bij Disneyland Paris: tot -25% korting op je verblijf + cadeaukaart van €100

  Voorwaarden

  Voor aankomsten van 4 oktober 2019 t/m 5 januari 2020

 • tot 4%
  extra korting

  €200,- zakgeld + 25% korting op verblijf en tickets bij Disneyland Parijs

  Bij Disneyland Parijs

  Boek nu een verblijf bij Disneyland Parijs en profiteer van 25% korting op het verblijf en de tickets. Daarnaast krijg je ook nog eens €200,- zakgeld. Een Disneyland Parijs kortingscode is niet vereist.

  Voorwaarden

  €200,- zakgeld bij aankomsten van 7 november 2019 t/m 1 April 2020
  Boek tussen 2 oktober 2019 en 27 november 2019

 • tot 4%
  extra korting

  20% Last Minute korting bij Disneyland Parijs

  Bij Disneyland Parijs

  Profiteer van 20% Last Minute korting bij Disneyland Parijs zonder een kortingscode te hoeven gebruiken.

  Voorwaarden

  Deze aanbieding is geldig voor aankomsten van 29 augustus t/m 6 november 2019, indien geboekt voor 5 november 2019.
  Gedurende de geldigheid is deze aanbieding beschikbaar in ten minste één Disney Hotel of Disney Nature Resort per aankomstdatum. Voorwaarden m.b.t. de verblijfsduur kunnen van toepassing zijn. I.v.m. de renovatie van Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel is deze aanbieding niet geldig voor dit hotel. Voor Villages Nature Paris geldt een maximum verblijf van 7 nachten. Verblijven t/m 4 nachten kunnen online en telefonisch geboekt worden. Verblijven van 5 t/m 7 nachten kunnen alleen telefonisch geboekt worden.
  De aanbieding is enkel geldig voor arrangementen, niet voor losse tickets of losse hotelovernachtingen en geldt uitsluitend voor nieuwe boekingen. Indien op de door jou gekozen aankomstdatum de aanbieding niet beschikbaar is voor het hotel van je voorkeur, kies dan een andere aankomstdatum of een ander Disney Hotel. Je kunt ook contact opnemen met 0900-3476 3965 (€1,00 per gesprek) om te weten te komen voor welk(e) Disney Hotel(s) of Disney Nature Resort(s) de aanbieding geldt op de door jou gekozen aankomstdatum.
  De aanbieding is geldig op basis van beschikbaarheid op het moment van reserveren en geldig voor alle kamer-, blokhut- en appartementtypes, behalve: superior familieterraskamers, Castle Club kamers en suites in het Disneyland Hotel, superior familiekamers, superior familiekamers - Lake Disney zijde, Compass Club familiekamers en suites in Disney's Newport Bay Club, suites in Disney’s Sequoia Lodge en familiekamers in Disney's Hotel Santa Fe. De aanbieding is geldig voor de volgende appartementen in Villages Nature Paris: Country Premium 4-6 personen, Country Premium 2-4 personen en Cocoon VIP 4-6 personen. Het verblijf is exclusief ontbijt, behalve voor gasten die verblijven in één van de Clubkamers en suites. Ontbijt is voor de overige gasten apart bij te boeken
  Deze aanbieding geldt niet voor toeristenbelasting. De toeristenbelasting dient te worden betaald per volwassene (18 jaar of ouder) per nacht. De toeristenbelasting zal aan het eind van de reservering worden toegepast.
  Niet geldig in combinatie met overige aanbiedingen. Aanbieding is gebaseerd op de publieke prijzen (exclusief toeristenbelasting) die terug te vinden zijn op www.disneylandparis.com en is niet van toepassing op extra's en verzekering. Deze kunnen wel worden bijgeboekt voor de normale prijzen. Alle aanbiedingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en de Disneyland Paris verkoopvoorwaarden.

  De toegangstickets die zijn inbegrepen bij het arrangement, geven toegang tot alle beschikbare en geopende attracties zonder extra toeslag. Met uitzondering van de Shooting Gallery en de Video Games Arcade in het Disneyland Park. Shows, parades en evenementen kunnen zonder aankondiging vooraf worden gewijzigd, uitgesteld of geannuleerd, met name bij slechte weersomstandigheden.

  (1) Met uitzondering van Disney's Davy Crockett Ranch en Villages Nature Paris
  (2) FASTPASS: check bij aankomst de "Plattegrond van de Parken" om te zien voor welke attracties deze service beschikbaar is. Deze service is alleen beschikbaar op basis van je toegangsticket van diezelfde dag. Je ontvangt slechts één FASTPASS per keer. Een nieuw FASTPASS ticket ophalen is mogelijk zodra de vorige gebruikt of verlopen is. Service op basis van beschikbaarheid.
  (3) Extra Magic Time: op bepaalde dagen kun je van extra tijd en magie in het Disneyland Park én het Walt Disney Studios Park genieten, wanneer je een arrangement in een Disney Hotel hebt geboekt. Specifieke gebieden zullen in dat geval vóór de reguliere openingstijden voor jou toegankelijk zijn, zodat je gemakkelijker en sneller toegang hebt tot een aantal attracties. Je kunt de Extra Magic Time (vóór je vertrek) nakijken onder Parken & Tickets.
  (4) Voor verblijven in Villages Nature Paris: 2 dagen/2 parken ticket toegangsticket voor een verblijf van 1 nacht en langer, ongeacht de verblijfsduur.

 • tot 4%
  extra korting

  Nu 25% vroegboekvoordeel bij Disneyland Parijs

  Bij Disneyland Parijs

  Boek nu alvast je vakantie vanaf november in Disneyland Parijs en profiteer van 25% vroegboekvoordeel op je verblijf en tickets. Je ontvangt ook een GRATIS ontbijt en diner. Je hebt geen kortingscode van Disneyland Parijs nodig om van deze actie gebruik te maken.

 • tot 4%
  extra korting

  Lion King & Jungle Festival bij Disneyland Parijs met 25% korting

  Bij Disneyland Parijs

  Ontdek het fantastische The Lion King & Jungle Festival in Disneyland Parijs en profiteer van korting tot wel 25% op je verblijf en tickets met €100,- zakgeld te gebruiken in de winkeltjes en restaurants. Een Disneyland Parijs kortingscode is overbodig.

  Voorwaarden

  Deze actie is geldig voor aankomsten van 26 april t/m 6 november 2019
  The Lion King & Jungle Festival, van 30 juni t/m 22 september 2019.

 • tot 4%
  extra korting

  25% korting op hotel en tickets + €200,- zakgeld bij Disneyland Parijs

  Bij Disneyland Parijs

  Boek nu een fantastisch verblijf bij Disneyland Parijs, want je ontvangt nu tot 25% korting op je Disney Hotel en tickets en €200,- zakgeld te gebruiken in de winkeltjes en restaurants. Een kortingscode van Disneyland Parijs is niet nodig.

  Voorwaarden

  Deze aanbieding is geldig voor aankomsten van 2 april t/m 6 november 2019, indien geboekt voor 24 april 2019.
  Gedurende de geldigheid is deze aanbieding beschikbaar in ten minste één Disney Hotel of Disney Nature Resort per aankomstdatum. Voorwaarden m.b.t. de verblijfsduur kunnen van toepassing zijn. I.v.m. de renovatie van Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel is deze aanbieding niet geldig voor dit hotel. Voor Villages Nature Paris geldt een maximum verblijf van 7 nachten. Verblijven t/m 4 nachten kunnen online en telefonisch geboekt worden. Verblijven van 5 t/m 7 nachten kunnen alleen telefonisch geboekt worden.
  De aanbieding is enkel geldig voor arrangementen, niet voor losse tickets of losse hotelovernachtingen en geldt uitsluitend voor nieuwe boekingen. Indien op de door jou gekozen aankomstdatum de aanbieding niet beschikbaar is voor het hotel van je voorkeur, kies dan een andere aankomstdatum of een ander Disney Hotel. Je kunt ook contact opnemen met 0900-3476 3965 (€1,00 per gesprek) om te weten te komen voor welk(e) Disney Hotel(s) of Disney Nature Resort(s) de aanbieding geldt op de door jou gekozen aankomstdatum.
  De aanbieding is geldig op basis van beschikbaarheid op het moment van reserveren en geldig voor alle kamer-, blokhut- en appartementtypes, behalve: superior familieterraskamers, Castle Club kamers en suites in het Disneyland Hotel, superior familiekamers, superior familiekamers - Lake Disney zijde, Compass Club familiekamers en suites in Disney's Newport Bay Club, suites in Disney’s Sequoia Lodge en familiekamers in Disney's Hotel Santa Fe. De aanbieding is geldig voor de volgende appartementen in Villages Nature Paris: Country Premium 4-6 personen, Country Premium 2-4 personen en Cocoon VIP 4-6 personen. Het verblijf is exclusief ontbijt, behalve voor gasten die verblijven in één van de Clubkamers en suites. Ontbijt is voor de overige gasten apart bij te boeken
  Deze aanbieding geldt niet voor toeristenbelasting. De toeristenbelasting dient te worden betaald per volwassene (18 jaar of ouder) per nacht. De toeristenbelasting zal aan het eind van de reservering worden toegepast.
  Niet geldig in combinatie met overige aanbiedingen.
  Aanbieding is gebaseerd op de publieke prijzen (exclusief toeristenbelasting) die terug te vinden zijn op www.disneylandparis.com en is niet van toepassing op extra's en verzekering. Deze kunnen wel worden bijgeboekt voor de normale prijzen. Alle aanbiedingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en de Disneyland Paris verkoopvoorwaarden.

  ** “€200 zakgeld te gebruiken in de winkeltjes en restaurants”
  Deze aanbieding is geldig voor aankomsten van van 2 april t/m 6 november 2019, indien geboekt voor 24 april 2019.
  Per geboekte kamer ontvang je één giftcard ter waarde van €200 om gedurende je verblijf te gebruiken.
  Bij check-in in je Disney Hotel of Disney Nature Resort ontvang je een voucher die je ter plaatse kunt omwisselen in de giftcard. Dit kun je doen in deze boetieks: World of Disney in Disney Village, Emporium in het Disneyland Park en The Legends of Hollywood in het Walt Disney Studios Park.
  De voucher is geldig vanaf de geboekte aankomstdatum.
  De giftcard dient tijdens je verblijf te worden geactiveerd en is 30 dagen vanaf de activatiedag te gebruiken.
  De giftcard is te gebruiken in de boetieks en restaurants in de Disney Parken en in de boetiek World of Disney in Disney Village. Hier kun je tevens het saldo van de giftcard opvragen.
  De giftcard kan niet opnieuw worden opgeladen.
  De aankopen gedaan met de giftcard kunnen niet worden teruggegeven.
  Bij schade, verlies of diefstal wordt de giftcard niet vervangen of vergoed.
  De giftcard kan niet worden verkocht.

  De toegangstickets die zijn inbegrepen bij het arrangement, geven toegang tot alle beschikbare en geopende attracties zonder extra toeslag. Met uitzondering van de Shooting Gallery en de Video Games Arcade in het Disneyland Park. Shows, parades en evenementen kunnen zonder aankondiging vooraf worden gewijzigd, uitgesteld of geannuleerd, met name bij slechte weersomstandigheden.

  (1) Met uitzondering van Disney's Davy Crockett Ranch en Villages Nature Paris
  (2) FASTPASS: check bij aankomst de "Plattegrond van de Parken" om te zien voor welke attracties deze service beschikbaar is. Deze service is alleen beschikbaar op basis van je toegangsticket van diezelfde dag. Je ontvangt slechts één FASTPASS per keer. Een nieuw FASTPASS ticket ophalen is mogelijk zodra de vorige gebruikt of verlopen is. Service op basis van beschikbaarheid.
  (3) Extra Magic Time: op bepaalde dagen kun je van extra tijd en magie in het Disneyland Park én het Walt Disney Studios Park genieten, wanneer je een arrangement in een Disney Hotel hebt geboekt. Specifieke gebieden zullen in dat geval vóór de reguliere openingstijden voor jou toegankelijk zijn, zodat je gemakkelijker en sneller toegang hebt tot een aantal attracties. Je kunt de Extra Magic Time (vóór je vertrek) nakijken onder Parken & Tickets.
  (4) Voor verblijven in Villages Nature Paris: 2 dagen/2 parken ticket toegangsticket voor een verblijf van 1 nacht en langer.
  (5) De desserts om te delen zijn beschikbaar in verschillende restaurants met tafelbediening of met buffet in de Disney Parken, de Disney Hotels en in Disney Village. Ook beschikbaar in aanwezigheid van de Disney Figuren in restaurant Inventions (in het Disneyland Hotel) of in restaurant l'Auberge de Cendrillon (in het Disneyland Park) als supplement tijdens een maaltijd ter plaatse. Het dessert kan met maximum 8 personen gedeeld worden. Reserveer het dessert, nadat je een tafel hebt gereserveerd bij onze restaurantreserveringslijn op het nummer 0033 1 60 30 40 50. Het is ook mogelijk om een glutenvrije verjaardagsdessert te reserveren. Doe dit minimaal 48 uur van te voren (tijdens het reserveren).
  (6) Koop de PhotoPass+ in de boetieks van de Disney Parken.

 • tot 4%
  extra korting

  20% korting + €200,- zakgeld bij Disneyland Parijs

  Bij Disneyland Parijs

  Boek nu een heerlijk verblijf bij Disneyland Parijs en en ontvang 20% korting met maar liefst €200,- zakgeld. Hiervoor heb je geen eens een kortingscode van Disneyland Parijs nodig!

  Voorwaarden

  Deze aanbieding is geldig voor aankomsten van 1 januari t/m 1 april 2019, indien geboekt voor 31 maart 2019.
  Gedurende de geldigheid is deze aanbieding beschikbaar in ten minste één Disney Hotel of Disney Nature Resort per aankomstdatum. I.v.m. de renovatie van Disney’s Hotel New York is deze aanbieding geldig voor dit hotel voor aankomsten t/m 5 januari 2019. Voorwaarden m.b.t. de verblijfsduur kunnen van toepassing zijn. Voor Villages Nature Paris geldt een maximum verblijf van 7 nachten. Verblijven t/m 4 nachten kunnen online en telefonisch geboekt worden. Verblijven van 5 t/m 7 nachten kunnen alleen telefonisch geboekt worden.
  De aanbieding is enkel geldig voor arrangementen, niet voor losse tickets of losse hotelovernachtingen en geldt uitsluitend voor nieuwe boekingen. Indien op de door jou gekozen aankomstdatum de aanbieding niet beschikbaar is voor het hotel van je voorkeur, kies dan een andere aankomstdatum of een ander Disney Hotel. Je kunt ook contact opnemen met 0900-3476 3965 (€1,00 per gesprek) om te weten te komen voor welk(e) Disney Hotel(s) de aanbieding geldt op de door jou gekozen aankomstdatum.
  De aanbieding is geldig op basis van beschikbaarheid op het moment van reserveren en geldig voor alle kamer-, blokhut- en appartementtypes, behalve: superior familieterraskamers, Castle Club kamers en suites in het Disneyland Hotel, superior familiekamers, superior familiekamers - Lake Disney zijde en suites in Disney's Newport Bay Club, familiekamers in Disney's Hotel Santa Fe. De aanbieding is geldig voor de volgende appartementen in Villages Nature Paris: Country Premium 4-6 personen, Country Premium 2-4 personen en Cocoon VIP 4-6 personen. Het verblijf is exclusief ontbijt, behalve voor gasten die verblijven in één van de Clubkamers en Suites. Ontbijt is voor de overige gasten apart bij te boeken
  Deze aanbieding geldt niet voor toeristenbelasting. De toeristenbelasting dient te worden betaald per volwassene (18 jaar of ouder) per nacht. De toeristenbelasting zal aan het eind van de reservering worden toegepast.
  Niet geldig in combinatie met overige aanbiedingen.
  Aanbieding is gebaseerd op de publieke prijzen (exclusief toeristenbelasting) die terug te vinden zijn op www.disneylandparis.com en is niet van toepassing op extra's en verzekering. Deze kunnen wel worden bijgeboekt voor de normale prijzen. Alle aanbiedingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en de Disneyland Paris verkoopvoorwaarden.
  €200 zakgeld te gebruiken in de winkeltjes en restaurants”
  Deze aanbieding is geldig voor aankomsten van 1 januari t/m 1 april 2019, indien geboekt voor 31 maart 2019.
  Per geboekte kamer ontvang je één giftcard ter waarde van €200 om gedurende je verblijf te gebruiken.
  Bij check-in in je Disney Hotel of Disney Nature Resort ontvang je een voucher die je ter plaatse kunt omwisselen in de giftcard. Dit kun je doen in deze boetieks: World of Disney in Disney Village, Emporium in het Disneyland Park en The Legends of Hollywood in het Walt Disney Studios Park.
  De voucher is geldig vanaf de geboekte aankomstdatum.
  De giftcard dient tijdens je verblijf te worden geactiveerd en is 30 dagen vanaf de activatiedag te gebruiken.
  De giftcard is te gebruiken in de boetieks en restaurants in de Disney Parken en in de boetiek World of Disney in Disney Village. Hier kun je tevens het saldo van de giftcard opvragen.
  De giftcard kan niet opnieuw worden opgeladen.
  De aankopen gedaan met de giftcard kunnen niet worden teruggegeven.
  Bij schade, verlies of diefstal wordt de giftcard niet vervangen of vergoed.
  De giftcard kan niet worden verkocht.
  De toegangstickets die zijn inbegrepen bij het arrangement, geven toegang tot alle beschikbare en geopende attracties zonder extra toeslag. Met uitzondering van de Shooting Gallery en de Video Games Arcade in het Disneyland Park. Shows, parades en evenementen kunnen zonder aankondiging vooraf worden gewijzigd, uitgesteld of geannuleerd, met name bij slechte weersomstandigheden.

Ontdek hier alle kortingen voor Disneyland Parijs zoals kortingscodes en lastminute deals

Korting bij Disneyland Parijs

Ben je ook op zoek naar aanbiedingen, kortingsacties en een Disneyland Parijs kortingscode, die geldig zijn in mei 2020? Dan hoef je niet langer te zoeken, want bij MijnKorting.nl ontvang je te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij Disneyland Parijs. Bovendien zijn wij van MijnKorting altijd op de hoogte van de acties van Disneyland Parijs. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan communiceren we die op deze pagina. Zo heb je dus vaak dubbele korting. Hieronder vertellen we je meer over korting Disneyland Parijs, dus lees gerust verder.

Bent je van plan om een onvergetelijke trip te maken met vrienden en/of familie? En houd je van magie en vooral van heel veel plezier? Dan is het een uitstekend idee om Disneyland Parijs te bezoeken! Disneyland Parijs biedt je twee Disney-parken, zeven Disney hotels, een golfbaan en een Disney Village. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt! Hieronder hebben we, om het voor jou nog voordeliger te maken, alle manieren waarop je kunt besparen bij Disneyland Parijs op een rijtje gezet. Heb je bijvoorbeeld al eens gehoord van kortingscodes? Hieronder lees je alles over een speciale Disneyland Parijs kortingscode en andere Disneyland Parijs korting.

Alle Disneyland Parijs aanbiedingen

Naast gebruik maken van een unieke Disneyland Parijs kortingscode zijn er nog meer manieren om te profiteren bij Disneyland Parijs. Zo kun je eens goed rondkijken op de website van Disneyland Parijs zelf. Op de website staan regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen die kostenbesparend werken. Op de website staat ook een kopje met ‘Aanbiedingen’. Als je hierop klikt kan je alle aanbiedingen vinden bij Disneyland Parijs. Ben je van plan om binnenkort naar Disneyland Parijs te gaan of twijfel je nog? Kijk dan dus zeker even bij deze aanbiedingen voordat je jouw definitieve boeking maakt!

Lastminute Disneyland Parijs deals

Ben jij al een tijdje aan het zoeken naar een voordelige vakantie en kom je er steeds weer niet uit? Dan is dit je kans! Maak gebruik van de lastminute deals die Disneyland Parijs online aanbiedt. Er is een speciaal overzicht waar je kortingskaarten Disneyland Parijs kunt scoren. De korting loopt hoog op en zo weten jij en je gezin toch nog voordelig een prachtige reis te boeken.

Op reis met een Disneyland Parijs kortingscode

Een uitje kost altijd geld. Zeker als dat uitje helemaal in Parijs is en ook nog eens zo ontzettend spectaculair. Een misvatting die veel mensen hebben is dat het ook altijd erg duur moet zijn. Dat is gelukkig niet helemaal waar. Wat veel mensen namelijk niet weten, is dat er op heel veel manieren geld te besparen valt. Heb je bijvoorbeeld al eens gehoord van een kortingscode Disneyland Parijs? Nee? Dan kan je wellicht onze tips nog eens doorlezen. Kortingscodes zijn simpelweg codes die je korting Disneyland Parijs geven op producten en/of reizen. De kortingscodes zijn te vinden op verschillende websites, zoals Mijnkorting.nl. Je kunt toegang krijgen tot een speciale kortingscode Disneyland Parijs door een account aan te maken. Wanneer je een account aangemaakt hebt kun je zoeken naar een unieke actiecode Disneyland Parijs. Hier vind je dan alle kortingscodes die op dat moment gelden. Pak dus snel deze korting Disneyland Parijs en profiteer van heel veel voordeel!

Vroegboekvoordeel met veel korting

Ga jij altijd voorbereid op reis en plan je alles tot in de detail? Wil jij graag tickets Disneyland Parijs korting? Dan is het slim om vroeg van te voren jouw verblijf te boeken. Zo ontvang je namelijk vroegboekvoordeel. In dit geval profiteer je van hoge Disneyland Parijs ticket korting, waardoor je voordelig op reis kunt met het gezin. Check snel de webshop van Disneyland Parijs om erachter te komen wat er allemaal mogelijk is op het gebied van vroegboekvoordeel. Met een actiecode Disneyland Parijs geniet je ook nog eens van een dubbele korting. Wees daarom alert en ga voor de hoogste kortingen.

Daarom, koop vanaf nu altijd via deze website bij Disneyland Parijs voor extra korting op al jouw aankopen, zowel met als zonder gebruik van een kortingscode Disneyland Parijs of actiecode.

Kortingen

Zowel met als zonder kortingscode:
- Disney Hotel Deluxe Arrangement: 4% (extra) korting
- Hotel Moderate Arrangement: 3% (extra) korting
- Hotel Value en Nature Resorts Arrangement: 2,25% (extra) korting
- Tickets, jaarpassen, shows en speciale evenementen: 1,75% (extra) korting
- Partner hotels 0,5% (extra) korting

Bijzonderheden

Geen bijzonderheden

Naar Disneyland Parijs

 terug naar alle winkels