Alle kortingen, kortingscodes en kortingsacties van DIYsoap

6 actuele kortingen of kortingscodes

Alle actuele september 2019 acties en bonnen van DIYsoap, en bovendien ontvang je altijd extra korting via MijnKorting.

DIYsoap acties

 • 4%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij DIYsoap

  Bij DIYsoap

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij DIYsoap. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een DIYsoap kortingscode.

 • 4%
  extra korting

  Korting in de SALE

  Bij DIYsoap

  Bij DIYsoap vind je de lekkerste zeepjes en huidverzorgingsproducten. In de SALE vind je producten met leuke kortingen. Een kortingscode van DIYsoap is niet nodig om gebruik te maken van de korting.

 • 4%
  extra korting

  Workshops vanaf €17,50 bij DIYsoap

  Bij DIYsoap

  Bij DIYsoap doet u een workshop voor het maken van eigen natuurlijke huidverzorging al vanaf €17,50. U heeft hier geen kortingscode voor nodig.

 • 4%
  extra korting

  Natuurlijke gezichtsmaskers vanaf €7,50 bij DIYsoap

  Bij DIYsoap

  Bij DIYsoap kunt u volledig natuurlijke gezichtsmaskers al kopen vanaf €7,50, zonder kortingscode nodig te hebben.

 • 4%
  extra korting

  Gratis verzenden bij DIYsoap!

  Bij DIYsoap

  Diverse zeep en olie bij DIYsoap! Gratis verzenden vanaf €50,00! Hiervoor heeft u geen kortingscode van DIYsoap nodig!

 • 4%
  extra korting

  Geef een cadeaukaart kado van DIYsoap vanaf €15,00

  Bij DIYsoap

  Een kadokaart van DIYsoap krijgen is superleuk. Bestel online een cadeaukaart al vanaf €15,00 en geef het kado. Hiervoor heeft u geen kortingscode van DIYsoap nodig.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van DIYsoap

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 4%
  extra korting

  Kerstpakket Skin Care XL €55,- bij DIYsoap

  Bij DIYsoap

  Kies nu voor een Kerstpakket Skin Care XL bij DIYsoap en ontvang wel 4 Skin Care producten + Body scrub voor maar €55,- Het verassingspakket bevat DIY Rich Body Cream, een Espresso Yourself Face Mask, Rose Face Serum en een Carrot Cake Soap Bar. Een mooi cadeau voor een mooie vrouw.

Alle kortingen, kortingscodes en kortingsacties van DIYsoap

Korting bij DIYsoap

Zoek jij naar acties, kortingscodes en aanbiedingen van DIYsoap, bruikbaar in september 2019? Dan ben je hier aan het goede adres, want wij zijn altijd op de hoogte van de acties van DIYsoap. Zodra we een actie of kortingscode vinden, dan zetten we die direct hier op de pagina. En als extra krijg je bij ons altijd extra korting op al je aankopen bij DIYsoap. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting krijgen. Hieronder vertellen we je meer over korting bij DIYsoap, dus lees gerust verder.

Bij DIYSoap koopt u natuurlijke cosmetica om gelijk te gebruiken of om zelf thuis te maken (Do It Yourself). DIYSoap levert de ingrediënten en een recept, zodat de klant zijn / haar eigen shampoo, zeep, bodycream of bodyscrub thuis kan maken. Alle producten van DIYSoap zijn makkelijk te maken. Daarnaast verkoopt DIYSoap ook verschillende huid- en haarolies, zoals argan olie en teunisbloemolie en natuurlijke Konjac sponzen voor gezichtsreiniging. DIYSoap gebruikt alleen duurzaam verpakkingsmateriaal voor de producten. Het concept van Do It Yourself cosmetica, waarbij het product thuis door de consument moet worden gemaakt, bestaat verder nog niet en is een uniek concept in Nederland.

Daarom, bestel via MijnKorting bij DIYsoap om korting te ontvangen op al je bestellingen, ook als er geen actie of kortingscode geldig is.

Kortingen

met kortingscode: 4% (extra) korting
zonder kortingscode: 4% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar DIYsoap

 terug naar alle winkels