Alle kortingscodes, acties en kortingsacties van Dokteronline

9 actuele kortingen of kortingscodes

Shop met korting met deze mei 2020 promotiecodes en acties van Dokteronline, en ontvang bovendien nog eens extra korting op je mijnkorting account.

Dokteronline acties

 • tot € 3,50 + 5%
  extra korting

  Altijd extra korting bij Dokteronline

  Bij Dokteronline

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Dokteronline. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Dokteronline kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

 • tot € 3,50 + 5%
  extra korting

  Gratis verzending bij Dokteronline

  Bij Dokteronline

  Je bestelling wordt gratis thuis bezorgd vanaf € 60,- bij Dokteronline. Hiervoor is een kortingscode van Dokteronline niet nodig.

 • tot € 3,50 + 5%
  extra korting

  Korting op een arts consult bij Dokteronline

  Bij Dokteronline

  Heb je last van huidaandoeningen, erectstoornis, haarverlies of heb je andere gezondheidsproblemen? Voor al je lichamelijke klachten kun je bij Dokteronline terecht. Vraag snel online, veilig en discreet een consult aan bij Dokteronline. Ga via mijnkorting en ontvang ook nog eens Dokteronline korting op je account. Hiervoor is geen kortingscode nodig.

 • tot € 3,50 + 5%
  extra korting

  SOA zelftesten bij Dokteronline vanaf 46,50 euro

  Bij Dokteronline

  Bij Dokteronline kun je een SOA zelftest kopen al vanaf 46,50 euro. Bestel online bij Dokteronline en uiteraard krijg je nog eens korting op je account, als je via mijnkorting besteld. Een kortingscode is niet nodig.

 • tot € 3,50 + 5%
  extra korting

  Afslankmiddelen al vanaf 7,20 euro bij Dokteronline

  Bij Dokteronline

  Bestel zonder recept de voedingssupplementen, vetblokkers of maaltijdvervangers die je kunnen helpen afslankken en of juist gezond gewicht te krijgen en te behouden bij Dokteronline. Zo bestel je bijvoorbeeld de Modifast ProtiPlus al vanaf 7,20 euro om het JoJo-effect tegen te gaan. Daarnaast ontvang je uiteraard de extra Dokteronline korting via MijnKorting.nl. Een kortingscode is niet nodig.

 • tot € 3,50 + 5%
  extra korting

  GRATIS deskundig advies op dokteronline.com

  Bij Dokteronline

  Dokteronline biedt online consult services over uiteenlopende onderwerpen, zoals stoppen met roken, afslanken en slapeloosheid. Dokteronline.com kan al vanaf €29 een consult met aan arts voor je regelen die gaat bepalen of een behandeling is vereist. Dit alles is mogelijk zonder het gebruik van een kortingscode.

 • tot € 3,50 + 5%
  extra korting

  Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Dokteronline

  Bij Dokteronline

  Blijf jij graag op de hoogte van het laatste nieuws van Dokteronline? Dan is het misschien wel een goed idee om je in te schrijven voor de Dokteronline nieuwsbrief. Hierdoor blijf je namelijk up-to-date van het laatste nieuws zonder dat je een kortingscode nodig hebt.

 • tot € 3,50 + 5%
  extra korting

  Weg met die koortslip voor €19,00 bij Dokteronline

  Bij Dokteronline

  Last van een koortslip? bij Dokteronline zijn er al medicijnen voor een koortslip beschikbaar vanaf €19,00. Deze zorgen er voor dat je binnen no-time weer van je vervelende koortslip af bent. Een Dokteronline kortingscode is hier niet voor nodig.

 • tot € 3,50 + 5%
  extra korting

  Vraag een online consult aan bij Dokteronline

  Bij Dokteronline

  Wil je graag informatie over bepaalde gezondheidsklachten? Bij Dokteronline kun je een online consult van een arts aanvragen voor €29. Op deze manier kom je erachter welke medicijnen het beste bij jouw gezondheidstoestand passen. Voor dit consult heb je geen Dokteronline-kortingscode nodig.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Dokteronline

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • tot € 3,50 + 5%
  extra korting

  Kortingscode voor €10,- voordeel bij Dokteronline

  Bij Dokteronline

  Bij Dokteronline ontvang jij €10,- korting als je nu gebruik maakt van deze speciale Dokteronline kortingscode. Als je bovendien via Mijnkorting bestelt ontvang je ook nog eens extra korting op je account.

 • tot € 3,50 + 5%
  extra korting

  Gratis afslank stappenplan bij Dokteronline

  Bij Dokteronline

  Heb je heerlijk genoten van je vakantie, maar wil je die extra kilootjes wel weer zo snel mogelijk kwijt? Dat kan zeker! Zo kan je gratis een afslank stappenplan bekijken op Dokteronline zonder dat je daarvoor een kortingscode hoeft in te vullen.

 • tot € 3,50 + 5%
  extra korting

  € 10,- korting op een online artsconsult met Dokteronline kortingscode

  Bij Dokteronline

  Gebruik deze kortingscode en ontvang € 10,- korting op een online artsconsult bij Dokteronline. Mis het niet en pak je voordeel!

 • tot € 3,50 + 5%
  extra korting

  € 10,- korting op een arts consult met Dokteronline kortingscode

  Bij Dokteronline

  Pak met deze kortingscode € 10,- korting op een arts consult bij Dokteronline. Uiteraard ontvang je als lid van mijnkorting ook nog eens extra Dokteronline korting op je account.

 • tot € 3,50 + 5%
  extra korting

  € 5,- korting op een behandeling met Dokteronline kortingscode

  Bij Dokteronline

  Bestel met deze kortingscode bij Dokteronline en krijg €5 korting bij een arts consult. Daarnaast ontvang je via MijnKorting nog eens 5% extra korting op je account.

 • tot € 3,50 + 5%
  extra korting

  € 12,50 korting op een arts consult met Dokteronline kortingscode

  Bij Dokteronline

  Ontvang nú € 12,50 korting op een arts consult met deze Dokteronline kortingscode. En uiteraard krijg je nog eens korting op je account, als je via mijnkorting besteld.

  Voorwaarden

  Deze kortingscode is geldig bij alle erectiestoornis behandelingen

 • tot € 3,50 + 5%
  extra korting

  € 10,- korting op een behandeling met Dokteronline kortingscode

  Bij Dokteronline

  Met deze kortingscode van Dokteronline krijg je maar liefst € 10,- korting bij een behandelingen tegen potentieproblemen of bij afslanken behandelingen. Uiteraard ontvang je als lid van mijnkorting ook nog eens extra Dokteronline korting op je account.

  Voorwaarden

  Bij een behandeling vanaf € 100,-

 • tot € 3,50 + 5%
  extra korting

  Ontvang € 5,- korting op een arts consult met deze Dokteronline kortingscode

  Bij Dokteronline

  Bestel met deze kortingscode bij Dokteronline en ontvang €5 korting bij een arts consult. Daarnaast krijg je via MijnKorting nog eens 5% extra korting op je account.

  Voorwaarden

  Deze kortingscode is geldig bij een arts consult vanaf € 50,-

 • tot € 3,50 + 5%
  extra korting

  10% korting op Virtuoos Mama Multivitamine met Dokteronline kortingscode

  Bij Dokteronline

  Bestel met deze kortingscode en krijg 10% korting op Virtuoos Mama Multivitamine bij Dokteronline. Daarnaast krijg je via MijnKorting nog eens 5% extra korting op je account.

 • tot € 3,50 + 5%
  extra korting

  Dokteronline kortingscode voor €10,- korting op een arts consult

  Bij Dokteronline

  Bestel nú met deze kortingscode en krijg € 10,- korting op een arts consult.

  Voorwaarden

  Deze korting is geldig bij behandelingen tegen potentieproblemen en bij de behandelingen die helpen bij het afvallen. Vanaf € 100,-.

Alle kortingscodes, acties en kortingsacties van Dokteronline

Korting bij Dokteronline

Ben jij op zoek naar acties, aanbiedingen en kortingscodes van Dokteronline, bruikbaar in mei 2020? Dan heb je die nu gevonden, want wij van MijnKorting checken dagelijks de webshop van Dokteronline. Zodra we een actie of kortingscode tegenkomen dan laten we je die meteen weten op deze pagina. En als extra ontvang je bij MijnKorting te allen tijde extra korting bij al je aankopen bij Dokteronline. Op die manier kun je dus dubbel profiteren van acties en aanbiedingen. Hieronder vertellen we je alles over de webshop en de kortingen bij Dokteronline, dus lees gerust verder.

Bent u het er ook mee eens dat iedereen een eigen keuze moet kunnen maken op het gebied van gezondheidszorg? Vindt u discretie, veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit zelf ook ontzettend belangrijk? Dan betreft het hier een match. Dokteronline vindt dit namelijk ook erg belangrijk. Hun centrale visie luidt: Power to the patient! Dit doen zij door te informeren over uw klachten, gezondheid in het algemeen en het bestrijden ervan. Zij staan voor vrijheid. Dit betreft vrijheid van zelfbeschikking. Dokteronline mag zich zelfs tot het grootste gezondheidsplatform van Europa rekenen. Zij zijn vandaag de dag in 8 talen beschikbaar, wat u veel tijd bespaart. Met wel meer dan 167.000 klanten zijn zij momenteel het grootste gezondheidsplatform van heel Europa. Zij vinden dat u de vrijheid moet krijgen om beslissingen te maken over uw eigen lichaam. Zij proberen dit te doen op basis van juiste informatie en een bijpassend advies op maat. Zo moet u zelf een goede en overwogen keuze kunnen maken over uw eigen behandelmethode. Vindt u het ook niet ontzettend logisch dat als wij in een wereld met ongelimiteerde informatie leven, we hetzelfde verwachten als het aankomt op een thema zoals gezondheid? Dokteronline realiseert zich dat er goed. Zij zijn immers niets voor niets het grootste gezondheidsplatform van heel Europa…

- Veiligheid - Om een optimale beveiliging van uw informatie na te streven doet Dokteronline er alles aan om u dit te garanderen. Dokteronline maakt bijvoorbeeld gebruik van een 2048 bits versleuteling en de servers zijn sterk beveiligd in het serverpark. Maar dat is nog niet alles. Daarnaast laten zij twee keer per week een beveiligingsbedrijf met externe specialisten het systeem scannen. Er wordt dan gescand op verschillende dingen, zoals kwetsbaarheid en veiligheid.

- Contact met medische specialisten/apotheken met een EU keurmerk - Dokteronline heeft veel onderscheidende factoren. Dokteronline brengt u bijvoorbeeld in contact met echte specialisten. Zij zijn zelf geen internetapotheek en ook geen online dokter. Echter kunt u hier wel terecht voor informatie over uw gezondheid. Dokteronline faciliteert u vervolgens. Zo krijgt u de beste en gespecialiseerde zorg via Dokteronline. Het betreft de beste apotheken van Europa en medische specialisten. Zij zetten zich met hart en ziel in voor de welzijn van u en alle anderen die dat nodig hebben. Want dat vindt Dokteronline ontzettend belangrijk. Dokteronline heeft het mogelijk gemaakt voor u om een werkzame dosis Melatonine aan te kunnen vragen bij uw apotheek. Melatonine is een volledig natuurlijk slaaphormoon. Waarom is dit zo speciaal? Dit was eerder niet mogelijk in Nederland. Deze ogenschijnlijke kleine verandering had ontzettend veel positieve effecten om verschillende mensen. Dit laat weer zien, dat Dokteronline u alleen de allebeste zorg geeft, want dat verdient u!

- Medicijnen voor iedereen beschikbaar - Dokteronline begon, zoals zij dat zelf zeggen, met een droom, die zij nog steeds koesteren. Zoals hierboven reeds beschreven staat, wil Dokteronline u en vele anderen de mogelijkheid bieden tot zelfbeschikking over uw lichaam en de behandeling ervan. Nu veel cliënten hun zorg nodig hebben en gezondheid sowieso veel belangrijker aan het worden is, streven ze ernaar om u alles te kunnen bieden. Alles te kunnen bieden op het gebied van lifestyle en gezondheid. In Nederland op zich zijn er al steeds minder medicijnen beschikbaar. Dit komt doordat het hier minder rendabel is om medicijnen te handelen. Door samen te werken met apotheken in landen, zoals Duitsland en Engeland creëert Dokteronline een groter assortiment en zo blijven de medicijnen alsnog binnen ieders bereik in Europa.

- Klantenservice - Naast het contact met medische specialisten en/of apotheken met een EU-keurmerk probeert Dokteronline u nog beter te bedienen door middel van een snel en doelgerichte ondersteuning van de klantenservice. De klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 14:00 tot 21:00. Het telefoonnummer vindt u op de site van Dokteronline. Verder kunt u natuurlijk altijd mailen, door middel van het e-mailformulier op de site van Dokteronline. Daarnaast kunt u ook terecht bij de veel gestelde vragen op de site. Dit bespaart tijd en dit werkt ook voordelig voor u. U bent niet de enige die tegen een probleem aanloopt als het gaat om producten uit de sector gezondheidszorg. Gezondheidszorg is en blijft voor iedereen een duur begrip. Gelukkig zijn er erg veel mogelijkheden om online aan korting te komen. Heeft u bijvoorbeeld al een keer gehoord van kortingscodes? Of vraagt u zichzelf op het moment af wat kortingscodes zijn? Dat is geen enkel probleem! Het wordt u nu uitgelegd. Om het u wat gemakkelijker te maken staat er hier voor u een overzichtje van twee handige manieren om gemakkelijk geld te besparen. 1.De eerste manier om geld te besparen, is met behulp van kortingscodes. Hoe komt u aan kortingscodes? U kunt aan kortingscodes komen via een paar sites met veel kortingscodes erop. Een voorbeeld van een bekende site met kortingscodes erop is mijnkorting.nl. U kunt op deze site een volledig gratis account aanmaken, wanneer u kortingscodes wilt verkrijgen. Dit account maakt u gemakkelijk aan met uw e-mailadres. U hoeft trouwens niet bang te zijn dat uw privacy door middel van deze kortingscodes in gevaar komt. Al uw gegevens worden namelijk opgeslagen op zeer goed beveiligde servers. Zo blijven al uw persoonlijke gegevens veilig bewaard en kunt u heerlijk profiteren van alle korting met behulp van de kortingscodes op de site van mijnkorting.nl 3.Er is ook nog een andere manier om aan korting te komen, naast kortingscodes. U kunt namelijk aan korting komen door u in te schrijven voor de nieuwsbrief op de site van Dokteronline. Zo blijft u op de hoogte van al het laatste nieuws en leuke acties. Acties zijn gelijk eigenlijk een derde manier om aan korting te komen bij Dokteronline! Naast acties via de nieuwsbrief heeft Dokteronline namelijk ook af en toe acties op de site zelf. Houdt het dus goed in de gaten en geniet van uw welverdiende korting! Er zijn dus geen redenen meer voor u om niet online te shoppen bij Dokteronline. Dit grootste gezondheidsplatform is veilig, brengt u in contact met alleen de allerbeste artsen en staat daarnaast extra goed voor u klaar door middel van hun uitmuntende klantenservice. Bovendien kunt u zelfs profiteren van veel korting op de vele medicijnen en andere artikelen van Dokteronline.

Daarom, bestel nu altijd via MijnKorting.nl bij Dokteronline voor extra korting op al jouw aankopen, ook als er geen kortingscode voorhanden is.

Kortingen

zowel met als zonder kortingscode:
- met recept: € 3,50 vaste vergoeding + 5% van de orderwaarde
- zonder recept: 5% van de orderwaarde

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Dokteronline

 terug naar alle winkels