Alle Donnay acties, aanbiedingen en kortingscodes

1 actuele korting of kortingscode

Hier vind je alle Donnay promotiecodes en acties geldig in december 2019, en daarbovenop ontvang je altijd nog eens extra korting op je mijnkorting account.

Donnay acties

  • 5%
    extra korting

    Altijd extra korting op je aankoop bij Donnay

    Bij Donnay

    Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Donnay. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Donnay kortingscode.

Alle Donnay acties, aanbiedingen en kortingscodes

Korting bij Donnay

Ben jij zoekende naar kortingscodes, aanbiedingen en kortingsacties van Donnay, bruikbaar in december 2019? Dan zit je bij mijnkorting goed, want wij van MijnKorting checken dagelijks de webshop van Donnay. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan zetten we die direct hier op de pagina. En daarbovenop krijg je via ons te allen tijde extra korting op al je aankopen bij Donnay. Zo heb je dus vaak dubbele korting. Hieronder vertellen we je meer over korting bij Donnay, dus lees gerust verder.

Op Donnay.nl vind je de gehele collectie van Donnay Nederland. Donnay is een authentiek merk op het gebied van basics en comfortabele sportkleding, opgericht in 1910. Veel mensen kennen Donnay als maker van de houten tennisrackets of kennen Donnay van de ‘Donnay joggingbroek’.

Tegenwoordig verkoopt Donnay joggingbroeken, T-shirts, polo’s, zwembroeken en andere basics die tijdens en na het sporten gedragen kunnen worden. Donnay is er voor het hele gezin: dames, heren en kinderen. Daarnaast heeft Donnay een brede sizerange, waardoor klanten met een ‘maatje meer’ ook terecht kunnen bij Donnay.

In 2018 is Donnay gestart met de webshop en sindsdien is de Donnay.nl enorm gegroeid, mede dankzij de persoonlijke service en klantgerichte aanpak.

Daarom, ga altijd langs MijnKorting naar Donnay om extra korting te ontvangen op al jouw aankopen, ook als er geen aanbieding of kortingscode beschikbaar is.

Kortingen

met kortingscode: 5% (extra) korting
zonder kortingscode: 5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Donnay

 terug naar alle winkels