Drdetoxbox kortingen, kortingscodes en aanbiedingen

5 actuele kortingen of kortingscodes

Vind hier alle actuele september 2019 promotiecodes en acties van Drdetoxbox, en ontvang daarbovenop altijd nog eens extra korting op je mijnkorting account.

Drdetoxbox acties

 • 7,5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Drdetoxbox

  Bij Drdetoxbox

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Drdetoxbox. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Drdetoxbox kortingscode.

 • 7,5%
  extra korting

  5% korting op detoxkuur bij drdetoxbox

  Bij Drdetoxbox

  Bij het aanmaken van een drdetoxaccount krijgt u bij drdetoxbox 5% korting op uw detoxkuur. U krijgt uw persoonlijke kortingscode toegestuurd.

 • 7,5%
  extra korting

  Gratis 3-daagse detoxkuur bij drdetoxbox

  Bij Drdetoxbox

  Met een volle spaarkaart krijgt u bij drdetoxbox een gratis 3-daagse detoxkuur. U krijgt dan uw persoonlijke kortingscode.

 • 7,5%
  extra korting

  Top service bij Drdetoxbox

  Bij Drdetoxbox

  Bij Drdetoxbox kun je terecht voor een uitstekende service! Zo krijg je je sapkuur gekoeld thuisbezorgd nog op dezelfde dag als je bestelt voor 09:30 uur! En halen ze gratis je retourorders op mocht er iets mis zijn. Bestel dus snel je Detoxbox via Mijnkorting en ontvang naast een goede service ook korting op je bestelling.

 • 7,5%
  extra korting

  Geen verzendkosten met meer dan 3000 afhaalpunten bij Drdetoxbox

  Bij Drdetoxbox

  Bij Drdetoxbox kun je je bestelling afhalen bij meer dan 3000 afhaalpunten. Zo hoef je geen verzendkosten te betalen en shop je voordelig. Plaats je bestelling via Mijnkorting om ook nog eens korting te ontvangen.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Drdetoxbox

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 7,5%
  extra korting

  20% korting op alle DrDetoxBox Detox Juice Boxen bij Drdetoxbox

  Bij Drdetoxbox

  Je krijgt nu 20% korting op alle DrDetoxBox Detox Juice Boxen. Gebruik voor deze actie de DrDetoxBox kortingscode.

Drdetoxbox kortingen, kortingscodes en aanbiedingen

Korting bij Drdetoxbox

Ben je op zoek naar acties, kortingscodes en kortingen van Drdetoxbox, die geldig zijn in september 2019? Dan ben je bij mijnkorting aan het juiste adres, want wij van MijnKorting zijn altijd op de hoogte van de acties van Drdetoxbox. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan zetten we die direct hier op de pagina. Daarbovenop ontvang je via ons te allen tijde extra korting bij al je aankopen bij Drdetoxbox. Zo heb je dus vaak dubbele korting. Hieronder vertellen we je wat meer over de webshop van Drdetoxbox, dus lees gerust verder.

DrDetoxBox.com/nl ziet detox’en als extreem belangrijk voor een gezonde en gelukkige lifestyle. Detoxificatie gaat om het nemen van rust, om het ondersteunen van zuivering en om het voeden van je lichaam van binnenuit. Dankzij de jarenlange ervaring op het gebied van healthy juices producer zijn de boxen van DrDetox de nieuwe detoxsensatie van Nederland.

USP's
• High Pressure Proces Cold Pressed Juices;
• Uniek samengestelde verse detox juices;
• Next day delivery;
• Premium kwaliteit;
• Gratis levering.

Daarom, ga vanaf nu via MijnKorting.nl naar Drdetoxbox voor een besparing op elke besteding, ook als er geen actie of kortingscode voorhanden is.

Kortingen

met kortingscode: 7,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 7,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Drdetoxbox

 terug naar alle winkels