Alle kortingen, acties en aanbiedingen van Driveguide

2 actuele aanbieding

Hier vind je alle Driveguide aanbiedingen en acties geldig in mei 2019, en ontvang bovendien nog eens extra korting op je mijnkorting account.

Driveguide acties

 • € 5,-
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Driveguide

  Bij Driveguide

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Driveguide. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie.

 • € 5,-
  extra korting

  Hulp bij en inzicht in uw rijgedrag vanaf €40/jaar bij driveguide

  Bij Driveguide

  Bij driveguide sluit u vanaf 40 euro een abonnement af voor een service die heel handig is bij het autorijden. Zo laat het de dichtstbijzijnde parkeerlocaties zien, geeft het inzicht in uw rijgedrag en meer. U heeft geen kortingscode nodig om dit abonnement al voor 40 euro/jaar af te sluiten.

Verlopen acties en aanbiedingen van Driveguide

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • € 5,-
  extra korting

  All-in-gadget voor onderweg voor €40,- bij Driveguide

  Bij Driveguide

  Bij Driveguide sluit u een abonnement voor persoonlijke begeleiding met alle informatie die u nodig heeft onderweg. U heeft hier geen kortingscode voor nodig.

 • € 5,-
  extra korting

  Nu tijdelijk extra korting op je aankoop bij Driveguide

  Bij Driveguide

  Als introductiekorting krijg je nu tijdelijk maar liefst € 10,- extra korting op al je bestellingen bij Driveguide. Profiteer snel van deze nog hogere korting.

Alle kortingen, acties en aanbiedingen van Driveguide

Korting bij Driveguide

Ben jij ook op zoek naar aanbieding en kortingen van Driveguide, die bruikbaar zijn in mei 2019? Dan ben je bij mijnkorting aan het juiste adres, want wij van MijnKorting weten alles van korting bij Driveguide. Zodra we weer een actie of andere korting vinden dan laten we je die meteen weten op deze pagina. Daarbovenop krijg je via MijnKorting.nl te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij Driveguide. Hieronder vertellen we je alles over de webshop en de kortingen bij Driveguide, dus lees gerust verder.

DriveGuide is dé app wanneer het gaat om kilometerregistratie, het bijhouden van rijgedrag en het tijdig afgeven van meldingen omtrent benodigd onderhoud. De app is geschikt voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers. De stekker die in de auto geplaatst dient te worden zorgt voor uiterst accurate data, die direct inzichtelijk is in de DriveGuide app. Dit is ook direct een USP ten opzichte van andere apps, waarbij meldingen en registraties niet altijd geheel foutloos zijn. Naast de standaardfuncties, is de app een echte buddy tijdens de ritten. Is er schade toegedaan aan de auto? De app helpt direct met het invullen van een schadeformulier. Ook is direct inzichtelijk waar in de omgeving het goedkoopst getankt kan worden. Naast deze, zijn er nog vele andere handige functies die de app onderscheiden van de concurrentie. De DriveGuide app is de meest complete in zijn soort!

Daarom, bestel vanaf nu via MijnKorting bij Driveguide om altijd te besparen op alle bestedingen, ook als er geen aanbieding of actie geldig is.

Kortingen

€ 5,- (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een actie of aanbieding.

Naar Driveguide

 terug naar alle winkels