Alle kortingscodes en acties van Driveupservices

1 actuele korting of kortingscode

Alle codes en acties van Driveupservices geldig in december 2019, en bovendien ontvang je altijd extra korting op je mijnkorting account.

Driveupservices acties

  • 5%
    extra korting

    Altijd extra korting op je aankoop bij Driveupservices

    Bij Driveupservices

    Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Driveupservices. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Driveupservices kortingscode.

Alle kortingscodes en acties van Driveupservices

Korting bij Driveupservices

Ben jij op zoek naar kortingen, kortingscodes en kortingsacties van Driveupservices, geldig in december 2019? Dan ben je hier aan het juiste adres, want wij checken dagelijks de webwinkel van Driveupservices. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan laten we je die meteen weten op deze pagina. En als extra ontvang je bij ons te allen tijde extra korting bij al je aankopen bij Driveupservices. Op die manier kun je dus dubbel profiteren van acties en aanbiedingen. In de volgende paragrafen leggen we wat meer uit over Driveupservices, dus lees gerust verder.

Het buitenterrein van Driveupservices.nl is omheind, verhard en voorzien van goede camerabeveiliging. Bij Driveupservices.nl kan men terecht met alle soorten personenauto’s met een maximale afmeting van 5 meter in lengte en een maximale breedte van 2,40 meter. Voor voertuigen die niet voldoen aan deze vereisten dient een toeslag van €20,- betaalt te worden.

Daarom, bestel vanaf nu via MijnKorting.nl bij Driveupservices om altijd extra korting te ontvangen op iedere aankoop, ook als er geen kortingscode of aanbieding voorhanden is.

Kortingen

met kortingscode: 5% (extra) korting
zonder kortingscode: 5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Driveupservices

 terug naar alle winkels